Skamligt

Jisses, har aldrig bott i ett så skitigt hem som jag numera gör!! Känns iaf så. Tror jag blir knäpp i huvet! Hur har folk tid att ha städmani??! Ok jag förstår att huset inte städar sig självt, men hur i himmelens namn kan det vara lika dammigt dagen efter att man haft rejält storstäd!!??? Sen röjer man undan och så kommer resten av de boende hem och SKITAR NER!! (I know, men jag kan väl få låtsas att jag är lite perfekt. Låtsas iaf!)


This is my new lovers!!


Kommentarer
Postat av: Minna

Jag tkr det är värst i en lägenhet för där dras det bara runt och så fort man öppnar dörren så är det smuts och damm överallt - men, säkert samma probs även i ett hus!! Man blir knäpp på det, I know. Tänk positivt, säkert bara du som ser "massan" och inte något som vi som hälsar på direkt kommer att anmärka på, förhoppningsvis är det inte så farligt. Men be de andra om hjälp någon dag i veckan, en gång för alla för snart är det även din downseason (allergi time) då man vill kunna ha öppna dörrar för att få in all sol och mysiga vårdofter - då är de kanske inte dammet som visar sig utan löv och grus och annat från naturen. Keep up!!

Skitsnygga skor ju!!

2012-03-21 @ 17:37:06
Postat av: sara

Ja alltså same same here!!! Du kan inte gå på golvet utan att det fastnar en massa jävla smulor, grus o småsten under fossingarna.. ja you name it!! Sååå tråkigt är det ju! Och dammet överallt ska vi bara inte tala om! Men nu yr det ju extra mkt eftersom att vi eldar och har den fläkten med, men det är alltså helt sjukt :( Och Tack, by the way! :)

2012-03-21 @ 17:46:08
URL: http://latexsara.blogg.se/
Postat av: Minna

mm, köp innedojjor så knastrar det lite undertill sen glömmer du bort det när du väl slängt upp dom på soffbordet haha ;) eller...... tills du traskar iväg nästa igång igen iof.. hihi <3

2012-03-21 @ 20:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0