Men åh

Jag behöver nya kläder. Jag BEHÖVER nya kläder. Jag behöver åka iväg och shoppa. Jag BEHÖVER åka iväg och shoppa. Just nu är jag helt deprimerad över min garderob, eller borde jag kanske säga min OBEFINTLIGA garderob. Going to bed. Gnight.

Långhelg, vad är det?

Dagarna bara försvinner. Gårdagen hann jag knappt uppleva innan den var slut. Den började riktigt dåligt men slutade väldigt bra. Och jag vaknade på soffan kl 4, hade antagligen somnat av ren psykisk utmattning. Vädermänniskan i mig blev glad när hon gick upp idag, trots detta ser jag inte alls fram emot den här dagen. Hur vore det om en annan också hade fått uppleva lite långhelg?! Nej, vad är det för nåt. Två, max tre, absolut max tre, dagar i rad. Så ser mitt liv ut. Ytterst, ytterst sällan man har turen att få vara ledig tre dagar i rad. Lägg till detta bland alla för- och nackdelar så är det fan inte konstigt att man vantrivs!

Från det ena till det andra. Har riktigt ont i mina benhinnor efter den extrema Power walken hem från "förfesten" igår morse. Masserade och satt med vetekudde hur länge som helst igår, med det har uppenbarligen inte gjort nån nytta. Suck, what a day.


Mitt huvud exploderar

Och det känns inte helt okej.


Loverboys

Jisses

 


Farligt

Sitter på förfest med bästa stämningen och härliga människor. Hällt tre jelly shots rakt ner i halsen och fick nyss en manlig lapdance. Börjar bli riktigt danssugen, och lite berusad med. Och så spelas min musik. Farligt. Och alldeles underbart.


Var tog tiden vägen?

Hela dagen har gått och kvällen står på tur. Vi har jobbat rejält idag, riktigt effektivt. Jag fick dispens och tog en femminutare på soffan efter att vi käkat lunch. Tja. De där fem minuterna blev rätt fort ytterligare fem, and so on. Men nu har jag gjort min sista vända och blev beordrad att gå in och "fixa till mig". Är helt slut i knoppen, och just nu hade jag helst velat gå och lägga mig. Men skam den som ger sig(?). Vi ska tydligen på förfest, men förhoppningsvis inte mer därefter. Ett glas vin får bli två annars kan jag berätta vem som somnar tidigt!


Time off

Underbara lördag. Inte förrän nu när jag har en ledig dag känner jag hur mycket jag uppskattar den. Det funkar att jobba jobba jobba jobba, en tid. När du är uppe i det så spelar det ingen roll, you do your thing. Men som idag njuter jag verkligen. Ok, jag ska jobba idag med. Men jobba lite mer för min egen skull, till mig själv, utan tider och bestämda raster. Köra ved. Vem har jag blivit?


Gräsänka

Hoppade på cykeln och begav mig hem till mam o pap efter jobbet. Tycker om att vara här. Saknar mina föräldrar nu när jag är vuxen. Stod inte ut med dem när jag bodde hemma. Ska snart cykla hem o fixa lite god fredagsmiddag. Bara ett glas vin med, så hade kvällen varit fulländad. Men med tanke på att jag inte har nåt vin hemma så får jag väl vara utan! Blir en sväng till Systembolaget imorgon, ja!


Ta ett break

Har hunnit med en snabbdejt med Bella o bebis idag, samt blivit färdig till att ta körkortsfotot. Såg lite halvmuppig ut men hade knappt väntat mig nåt annat!! Well well, nu är min rast snart slut (IGEN!) ..


Omg min tidsplanering

Jag är så fruktansvärt hopplös. När jag igårkväll planerade morgondagen, today!, så var det ungefär vid den här tiden jag tyckte att jag skulle vara färdig och ge mig ut på äventyr. Tja, jag är snart färdig med frukosten iaf. Men vad hände?


Ok update

Kände att jag har skrivit så mycket om zumbatomicen så jag måste givetvis lämna en uppdatering. Och jo, det gick bra. Inte superduperbra, men absolut inte dåligt. Är väldigt glad över att vi kör den här provrundan så att jag kan ta lärdomarna till mig och bli riktigt grym i höst. När det är på allvar. Men det känns skönt, en sten lämnade mitt bröst. Har nojat och inte vetat hur jag skulle ha planerat. Nu vet jag, lite iaf. Och tack snälla Linda som var min medhjälpare!

Nu står jag och lagar tacotallrik. Ätit upp halva påsen med nachos i väntan på att det ska bli klart. Säger som Jonas, Karaktär?!


Orkar inte med kallprat

Har middag tillsammans med dagens två praktikanter. Vill dom pratat så får dom gärna göra det, men jag orkar bara inte låtsas bry mig och ställa massa frågor. Dom vet minst lika bra som jag att jag är totalt ointresserad. Väljer att ignorera det faktum att det antagligen är mitt ansvar att föra dialog. Det är min rast, låt mig va. Så det är alltså knäpptyst i fikarummet. Jag hade helst av allt suttit i min ensamhet så jag tycker att det är himla skönt. Ganska obehagligt tycker nog de andra.


Dagen D

Mhum.. Idag är det då upp till bevis huruvida jag blir godkänd instruktör eller inte. Av kidsen alltså. Och jag har värsta träningsvärken sen igår. Så himla gött, it was a long time ago! Och alltså jag hade verkligen behövt ta det där nya körkortsfotot.


Yummie!!

Vad jag har saknat att köra pass!! Det kände jag nu ikväll. Gladast blev jag när jag fick kommentarer som " åh vad det är härligt att ha dig tillbaka! " .. Thank u!

So yummie!!


Så jävla lack

Det finns ett jävla ställe att ta foto på här. Kommer dit o vad står de på dörren? Öppet endast torsdagar. Är dom helt körda i huvudet eller?


Tävlar

Jag tävlar! Gör det du också!
Knappast att man vinner och för min egen skull är jag väl dum som bloggar om det. Men nu gör jag det anyway!

www.facebook.com/macskal






Mitt sjövann

Told you so


Skam den som ger sig.

Jag Är fast besluten, jag kommer att vinna. Man kan aldrig vara för säker så jag tillverkar mina egna hälsodrinkar. Honungsvatten med kanel och ingefära. Smakar riktigt gott, ser däremot inte så gott ut. Unnade mig sovmorgon idag, vila ska man göra som det heter. Ska sätta ihop och finslipa zumbatomicen inför morgondagen. Börjar bli lite smånervös. Alltså köra ett Zumbapass är inga pix, det kan jag o det är jag bra på. Men barn. Det är dem största kritikerna som finns. I'll do my best, så mycket kan jag iaf säga. Efter min vanliga frukostrutin såhär på förmiddagen så ska jag ner och ta nytt körkortsfoto. Kommer väl att se ut som en jävla mupp. Kanske visar. Kanske.


Längtan

Saker jag längtar efter precis just nu, i listform utan inbördes ordning.

1. En varm sommardag med massa glass och rosévin.
2. Turkiet.
3. Zumba masterclassen med Steve och Paula i Helsingborg.
4. Goldutbildningen.
5. Mitt antagningsbesked. 
6. Fredag, när jag ska träffa lilla fröken H.
7. Morgondagens frukost.
8. Morgondagens zumbapass, let's get wild!
9. Någon annans hår. (Iaf en ny hårfärg och frisyr!)
10. Våren.
11. Och London. Guuud vad jag längtar efter London.

Och en massa massa annat.. Fast inte just nu.


Knock on wood

Trodde aldrig att jag skulle säga det här men nu har jag huggit ved. Tja, hjälpt till iaf. I två timmar. Jag är hungrig som en varg och har noll energi. Jag är i grunden en optimist så nu ska jag vara positiv. Okej positivt 1. Det är vår egen ved. 2. Det var härligt, riktigt härligt, väder att vara ute i!


Den mest konstiga kvinna jag mött

Vaknade tillsammans med James Morrison och Janis Joplin i morse. Ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna dock, om det är pga trötthet eller allergi kan jag inte svara på. Troligtvis en blandning. Hur som helst så är mitt "virus" mycket bättre idag, vad tacksam jag hade blivit om jag hade kunnat få börja andas igen.

Apropå rubriken. Den kommentaren fick jag höra igår. Tar det som en komplimang! Varför vara som alla andra när man kan vara som sig själv?


Happy

Blev glad nu när jag kom hem och öppnade brevlådan!


Big lack of motivation

Virus. Det har jag konstaterat själv för längesen. Borde kunna få utskrivet lite medicin om man ber om det. Äter redan sisådär fyra tabletter om dagen så ytterligare en hade väl inte gjort nåt!! Det är kanske fem jag behöver för att bli frisk? Sköterskan var alltför go för att jag skulle kunna bli förbannad också. Typiskt. Hur som helst så är jag omotiverad big time och drömmer mig bort i andra världar.


Hypokondri

Blir så förbannad på sjukvården som får en att känna sig som en hypokondriker när man efter tre veckor av infektion inser att man nog får ringa till doktorn. Har man ingen feber och orkar vara uppe så är det inget fel på en. Man får vara hemma och vila lite. Ja men är dem helt pantade i huvudet eller. Jag är inte direkt den som stannar hemma från jobbet utan diagnos, och när jag är på jobbet kan jag inte gärna sätta mig på röven och säga att jag faktiskt inte kan göra så mycket eftersom att jag måste viiiila. Feber hade jag inte sist heller, då skulle jag bara viiiila. Det visade sig en vecka senare att jag hade kraftig halsfluss och smittade ner hela familjen. Fick iaf en tid efter långt om länge. Får jag att det inte är nåt fel på mig så kommer jag nog mest vilja slå in pannbenet på någon. Argeinlägg, detta är anledningen till att jag inte ringer till doktorn.


Lord have mercy

Ack en sån plåga det är att jobba idag. Skulle helst vilja ha en söndag på soffan med filmmaraton hela dagen lång. Och jag som trodde jag började bli bra igår, tji på mig. Ser ut som att jag festat i en vecka. Nu igen. Imorgon är det jag som ringer till doktorn.


Who took my sunshine?

Trotsade vädret, men inte hjälpte det.


Drömfabriken

Herregud vad jag har drömt knasiga drömmar i natt! Det mesta är bortglömt, man minns ungefär en kvart efter att man vaknat. Sen.. Gone! Det var iaf a man som sa hur mycket han älskade mig. M var där med mig och jag förklarade att det redan fanns någon i mitt liv. Men hur ska jag kunna gå vidare härifrån, undrade han då. Tja tänkte jag, det är ju inte mina bekymmer. Detta är det enda jag minns. Men det var ju roligt att få vara lite eftertraktad! Haha.

Nehe, back to reality. Snart zumbadejt med L. Vi ska smida planer inför 4 maj. Och vad händer då?! Ja det kan man fråga. Då ska vi köra lite performance på lilla torg i Kristianstad!! Yay!


Sockerkoma

Aaaah. Just nu skulle jag vilja stoppa fingrarna i halsen och kräkas handlöst. Har ätit så mycket socker så att jag är riktigt spyfärdig, känner mig konstig i hela kroppen. Usch! Bara tanken på mer näringsfattiga saker gör mig illamående. Saknar dessutom att få röra på mig. En snabb dejt med Zumba L imorn förmiddag får mig förhoppningsvis på rätt väg igen!

By the way. Måste peta in en rad och gratulera min fina J, som fick en fantastisk liten Mira idag! <3


Fish me

På väg hem efter godaste middagen på länge. Torskplanka med räksås, fisken bara smälte i munnen. Haha. De lät nåt!


Lättirriterad

Fan vad jag retar mig på en del människor. Vissa ska gnälla bara för att. Klaga över en viss sak och tycka att det är så hiiiimla dåligt. Jag förklarar då att jag kan förstå att man tycker de men att de inte är nåt vi kan rå för, då det är den leveransen vi fått. Motrepliken är då: "Nej jag menar inte att det är ditt fel, men det är ju så himla dåligt!!" ..
Gnäll gnäll gnäll. Knip då igen.

Är hungrig så det är därför. Blir extremt lättirriterad och har värsta humöret när jag inte får mat.


Ice baby

Riktigt fantastiskt god glass har jag varit sugen på de senaste dagarna. Det betyder att det måste bli GLASSVÄDER! Tror inte att jag är den människan som tycker att allt väder är glassväder. Ska man prova alla GBnyheter så ska det vara solsken, annars får man inte rätt smak på det. Den där solen gör mer än vad man tror.. Det märks i synnerhet när den lyser med sin frånvaro!


Svampelioner

Some things are just so cute. Som rubriken.

Har hittat lite roliga appar, finns ju hur mycket som helst till iPhone! Konstigt att man blir mobilfreak.


Får jag bjuda på en karamell

Vet inte hur många gånger jag upprepat den frasen idag. Känner mig som en halvpeddo, det låter ju lite nasty. Men bör tilläggas att jag kommit underfund med att även vuxna skiner upp som en solstråle när man frågar. Så lätt de kan vara att få någon att le. Vi har alltså bjudit på trisskarameller utav den anledning att vår försäljning har gått riktigt bra. Jag tänker ta åt mig största delen av äran eftersom att det är mitt område och I'm taking care of it! Så de så.


I'm going

Klart du ska med!!!



Lovely

Fantastisk solnedgång! Blev lite lycklig i hjärtat och fick hopp om framtiden, drömmer om sommar. Snälla söta, bortse från mina groteskt smutsiga fönster.




Andnöd

Jag kan inte andas. Får fan inte luft. Låter som en elefant. Hur länge ska detta pågå?


Sarkasm

Det finns en anledning att jag kommer till jobbet fem minuter innan jag börjar, istället för tjugofem. Och här står jag, alldeles för tidigt. Det är deprimerande. Nio härliga arbetsdagar har jag framför mig. I just can't wait.


Push it

Blev av med Zumbapasset och hamnade på brottningsavslutning. Blev grymt stolt över mig själv efter att ha klarat 38 fetriktiga armhävningar.
1. Fråga mig inte hur det kom sig att jag låg på golvet och gjorde push ups.
2. Fråga mig inte hur det gick till att jag gjorde 38 st, jag som typ är helklen i överkroppen!

Från ett ämne till ett annat. Så lätt att jag kommer att köpa denna bok som avskedsgåva! Har postat bilden before, men det var innan jag hade öppnat boken.




Att vara sann mot sig själv

Jag bryr mig faktiskt inte om vad folk får för sig, vad dom tror eller hittar på för egna teorier. Att dom gottar sig i andras "issues". Be my guest. Det är lättare att spekulera kring andra än att faktiskt ta en titt i spegeln och möta sig själv. Jag står för mina tankar och åsikter, och kanske att ingen annan än Jag tolkar Mina texter på rätt sätt (nu finns det fantastiska människor som stått upp för mig nästan bättre än jag själv kunnat göra och för det bara ÄLSKAR jag!), men jag har alltid varit ärlig. Ärlig mot både mig själv och mina medmänniskor. Mina ord är en del av min sanning. Och någon har lyssnat.

I've said it before men jag säger det igen. Motsatsen till kärlek är inte hat, det är likgiltighet.


Att sova när man behöver

Jag gick upp nu. Ställde klockan på nio, men när den ringde gav jag mig själv tillåtelse att sova tills jag vaknade. Av mig själv alltså. Min hals bara hatar mig och jag har försökt byta bort kvällens Zumba. 50% av chansen att lyckas försvann direkt. Lyckas det inte så är det väl meningen att jag ska vara en idiot och ta det själv. Nu ska jag hälla i mig honungsvatten så fortsättning följer..


Words of wisdom

Motsatsen till kärlek är inte hat, det är likgiltighet. Så grymt sant. Man älskar och hatar. Då finns det iaf känslor. Likgiltighet. Då är det tomt.


Jag dör?

Just nu känner jag att kommer jag inte in på skola i höst så tror jag att jag lägger mig ner och dör. Inombords. Hela min själ kommer förtvina om det inte händer något i mitt liv. Det där rusket, det som skakar om. Det är mer än det här som är meningen, jag bara vet det.


zin 38

Okej, detta är min vilodag. Tog rejäl sovmorgon. Haft långfrukost.. och det mest ansträngande jag har gjort skulle väl vara att slänga in en maskin tvätt. Ja det och att jag snyter mig var femte minut. Försöker vara positiv och se det som att det är på väg ut ur systemet, undrar om jag är alltför optimistisk (?!) ..
Men nej! Som sagt, min vilodag. Jag ska inte göra ett smack idag. Förutom att sitta med zumban och zumbatomicen. Hm, zin 38 låg här och väntade på mig igår och jag hade inte hjärta att låta denne vänta längre än till idag. Dansa i huvudet får man väl göra? På sin vilodag?

Äntligen kväll

Helt trött i huvudet. Tog av mig tröjan när jag skulle ta av mig larmet i kassan. Ja nu hade jag ju fler tröjor på mig, annars hade detta känts lite konstigt.. Hmm. Jag och Sis har nu TVn för oss själva och tröttar tillsammans.


Det som gör mig glad..

Att det finns vänner som man bara älskar av hela sitt hjärta.


Tankar..

Jag funderade på att fortsätta där jag slutade igår.. Hm jag hoppas innerligt att det har tolkats på rätt sätt. Jag säger inte att det jag skriver alltid är snällt, men det betyder heller inte att jag annat än för stunden kände exakt så. Sen att det spekuleras, det gör det alltid. Och jag vet ju bara var jag själv står. Om det är upp eller ner så är det ändå här jag står. Jag kan vara minst lika dum i huvudet som alla andra, men jag är inte sämre än att jag förstår att man kan välja vilket sätt man skriver på. Kanske borde jag välja ett annat. Det finns åsikter jag inte bryr mig om och så finns det åsikter som jag faktiskt bryr mig om.

Jag känner väldigt mycket. Jag är en känsloperson som gör det. Ex. Jag hatar vintern och snön. Anledningen till att jag gör det är ju för att jag älskar solen och sommaren så mycket. Fast det är ju fortfarande vädret vi pratar om. Det positiva överväger det negativa. Jag vet hur förbannat bra det kan vara. För att känna såhär behöver det finnas vinter och snö, drömmen är ju sol och värme always. Men uppskattas det då?!


Ett förlåt

Jag vill säga att jag inte menar att göra någon ledsen med att jag skriver. Anledningen till att jag befinner mig där jag gör är eftersom att jag vill och har valt det. Ibland mår man bra och ibland mår man mindre bra. För att kunna uppskatta det som är bra så måste det även finnas dåligt. Det jag skriver är sånt som alla känner ibland. Jag är medveten om att saker och ting tolkas olika, mina inlägg är många gånger tankar som är just det.. tankar. Tankar som i slutändan får en att uppskatta det man har. Att jag skriver är för att jag mår bra av att skriva. Jag gör det för min egen skull. Jag vet att jag kan skriva väldigt utlämnande, men jag berättar aldrig hela sanningen. Så snälla ni som läser. Läs inte in för mycket i min blogg.

Och så vill jag skriva förlåt. För att jag har gjort någon ledsen.


After party

Sitter på efterfest och de bjuds tydligen på vin. De gillar vi. Fan när ska de bli utgång?! Stod alltför jävla länge i kö så de va inte värt de !!!


Ett öga rött

Just nu gör jag kroppslig protest mot mig själv känns det som. Och efter dagens tre-timmars ska jag hem och vila. Okej kroppen?! Kanske. Jag tror det iaf. Får se..

Mitt öga börjar bli rött och varigt. Äckligt. Såhär såg det ut igår när jag var trött, det var värre idag när jag vaknade.



Bullshit

Jo men fine. Ska du kritisera mig så gör det då med konstruktiv kritik. Tänk att man lägger energi på att tycka olika om vardagsbestyr och hushåll, lägga energi på att vara oense alltså. Hur står man ut? Ger man upp? Fan vad sorgligt i så fall. Tragiskt. Men orka? Så avtändande så det finns inte.

T.ex Jag: okej men då gör vi som så att man plockar undan efter sig själv hädanefter. Så kan man inte klaga.
Han: nej men vi är fler och man hjälps åt.

Detta är ju ett fantastiskt svar! Om det hade varit så enkelt att det faktiskt hade funkat. Och det inte slutar med att hjälpas åt innebär att den som reagerar är jag. ALLTID jag. Och anklaga mig inte en gång till för att förvänta mig att du ska plocka undan efter mig. Jag förväntar mig inte ett skit av dig. Lämnar jag nåt är det jag själv som har det i ryggen sen. Det är bara dum bullshit att försvara sig med.

Just nu ser jag bara det negativa i situationen jag befinner mig i. Jag är inte någons morsa och tänker inte behandla en vuxen människa som ett barn. Inte ska man väl behövs göra det Fy vad nedvärderande.


Shake it baby, drop it like it's hot

Då har vi kört dagens work out trots att jag inte borde ha gjort det. Men det gick ganska bra faktiskt. Bättre än jag trott. Fast nu behöver, och SKA, jag bädda ner mig. Först en steamy shower. Längtar efter morgondagen.


SHAKE DA BOOTY TOUR!!!!!!!


Hoppla

Sitter hos Madde med massa donuts i huvudet och hästman i ansiktet.


The most stupid thing

Och jag ska köra pass idag.. Mm, men tjo baloo. Kan verkligen inte rekommendera någon att träna när man mår som jag gör. Sämsta förebilden ever. Skäms lite, och jag vet att det kommer ett bakslag. Så nu pratar vi inte mer om detta.

Frukost nu och sen ska jag och Mami köra in till Madie i stan. Mamma fjäskade till sig klippning och sen blir det provuppsättning i huvudet på mig. Ni får kanske se !


Egentid

Njuter för fullt av ensamheten. Har varit sån ända sen jag var en liten kiddo. Jag behöver få vara i fred, då som nu. I've always needed my space. Jag är nog min egen största motsats, översocial versus enstöring.

Nu tänkte jag testa självdisciplinen lite, helst av allt hade jag bara velat lägga mig ner och sova.. Men zumbatomicen gör inte sig själv. Ska se om jag kan få ihop ett någorlunda vettigt pass. Och det small nåt i diskmaskinen nu, aaaah.


A table for one please

Säger som i Stockholm. Ett bord för en, tack. Eller nä det säger jag inte alls. Men jag har ensamrast. Riktigt jävla skönt, orkar inte prata med någon ändå. Leave me alone liksom.


Kramp

Vaknade i natt av att jag fick värsta krampen i vaden. Helt skumt! Låg och gnällde och slog i sängen tills det gick över. Tänk om det här viruset jag har i kroppen bara kunde go away. Vet inte på vilket annat sätt man ska göra än på det sätt jag gör. Kanel, honung, c-vitamin, värmekudde och massa antioxidanter.. Skulle väl vara vila då, men vem har tid med det?!

Säger som sist, kärlek vid första bläddringen. Älskar denna bilaga.


Zumbatime

Zuuuumba! Blev så glad när jag fick posten idag. Fått mina nya kläder OCH zumbatomicskivan! Ännu gladare blev jag när jag insåg att både brallor och topp passade, och dessutom gillade jag flertalet av låtarna på skivan. Något som inte alltid är så självklart kan jag meddela! Haft fullt upp hela dagen, I'm a busy woman..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_198017992.jpg" class="image">


Zumbatime

Zuuuumba! Blev så glad när jag fick posten idag. Fått mina nya kläder OCH zumbatomicskivan! Ännu gladare blev jag när jag insåg att både brallor och topp passade, och dessutom gillade jag flertalet av låtarna på skivan. Något som inte alltid är så självklart kan jag meddela! Haft fullt upp hela dagen, I'm a busy woman..


Min hals

It kills me. Halsen alltså. Häller i mig honungsvatten och har t.o.m plockat fram värmekudden som under dagen kommer få vara min ständige följeslagare. Jag måste vara bra tills på fredag, kör pass då. Och jag måste definitivt vara bra tills på lördag, då är det shake tha booty tour i Växjö. På tal om lördag så påminde det mig om att det är en person som jag behöver höra av mig till. Nog bäst att göra det nu med detsamma. Men snälla halsen visa lite barmhärtighet. Snälla.


Sleepy

Tröttast ever. Var hungrig efter jobbet men orkade inte alls laga mat så här ligger jag i soffan och trycker i mig finn crisp med megamassa ost! Älskar ost! Sorry för dålig update mina stalkers (Millan?) ;)


Elva

Och så sov vi visst till eleven o'clock. Känner mig svullen som en ballong i hela huvudet. Blir knäpp på att vara såhär förkyld.


Pics

Ja herregud, hittade fler bilder. Här är några av dem. De rumsrena.

nä men skit samma då, det går ju inte att ladda upp på den här pissbloggen.



https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716186.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716591.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716591.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716891.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716911.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197716933.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197717106.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_197717141.jpg" class="image">


Knäpp i huvet

Alltså ibland är jag riktigt trött på mig själv. Tänk om jag hade kunnat lära mig att hålla flabben. Iaf vid vissa tillfällen. Don't misunderstand, jag är oerhört glad att jag aldrig har varit en tyst liten mus utan alltid har tyckt och tänkt en massa.. Saker som jag står för. Men igår undrade jag själv vad jag satt och svamlade om. Sen kan jag tillägga att det var längesen min vän minnesluckan hälsade på. Fast idag dök han upp!


Sleden.se

Fy fan. Apfull var jag. Och mensvärk från helvete har jag. Huvudvärk med. Ingen bra dag. Se om jag får i mig lite mat.


Weakness to expect

Du är den svagaste människan jag vet. Jag hoppas inte att du kommer hit för du är fan ta mig inte välkommen.


Jazz mmm

Jay z o TVn o ja o Linda


Rosa

Grill, ett glas rosé och solen innanför fönstret. Pojkarna dricker sommargrogg. Myser för fullt.


Konstutställning

En tiominutare på konstutställning blev det även för mig. Kanske inte riktigt konst som föll mig i smaken men det var Mami som skulle titta och snäll som jag är så följde jag med!


Order

Har velat hela morgonen. Men nu så är det beställt! Ett par pants och en ny top!




Hoppla

Ett glas vin och en trerätters senare blev det kortspel hos mum n dad. Väl hemma och eftersom att vi redan mår illa så äter vi väl lite till. Av allt möjligt vill säga. Har precis kollat Straw dogs och fick visst på Harry Potter här nu. Tja why not?..


Eko

Eko på Eko? Tror jag inte. Får se. Har nu gjort största delen av min jobbpåsk och försöker njuta av lite ledighet med halsont och rosiga kinder. Kissnödig all the time, har nog lite virus i kroppen. Kräk på det.


Hata är ett starkt ord

Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar; vintern, snön och kylan. HATAR! Hata är ett starkt ord. Jag menar det verkligen!


Ketchup till allt

Let's dance och tacotallrik.


...

Det känns som att jag har festat loss riktigt hårt i tre dagar. Går typ omkring och är sugen på bakismat(?!).. Lover har väl ångat på mig hela natten. Knäppt.

Tittade nyss på klockan och tänkte "Vad skönt, bara två timmar kvar." och så hade jag kollat fel. Tre var det. Fan. Och rasten snart slut med.


Snor

Alltså hur mycket snor kan man ha??


Good morning

Ok, kan börja med att säga att föregående inlägg låg kvar här sen igår kväll. Och som det stod så fattade jag inte riktigt poängen med att jag skulle betala inträde och gå in på en pub bara för att en dryg timme få köra hem igen. Fast betala fick nån annan göra och min kära lover ville så gärna presentera mig för sina jobbarkompisar. Sagt och gjort. Det var dessutom hårdrockskväll just denna kväll, alltså fy fan det är verkligen inte my thing!!

Väl hemma så skulle Mister tvunget tända fyr i brasan, klockan var då ett!, vilket jag tyckte var lite onödigt. Men fine, han eldade med öppen lucka och bar ut täcken och kuddar så att vi kunde "mysa framför elden". Sen trillade vedpinnarna ut och han höll på att elda upp halva golvet. Long story I know, men slutligen fick jag iaf gå in och lägga mig i min säng. Guud var så trött så det kändes som att jag var the drunk one!!

Nu är jag så förkyld så att jag inte riktigt kan svära på det men alltså idag luktar det nog bränt i halva huset!


Whalla?

Står nykter på en pub i Markaryd och undrar vad fan jag gör här?!


Charleston girl

"Du ser ut som en katt!" var första kommentaren jag fick efter att ha målat mig till påskkäring idag. Intressant. Känt mig lite som allt möjligt, fast INTE direkt som en påskkäring. Nu är det väck från facet iaf och jag känner mig mest som ett skank. Såå ett par panodil och sinova senare kör vi till Markaryd.. To be continued.


Easter bunny?

Jodå, vi påskar även på jobbet idag! Iaf halvt.


Cellprov

Haha ja herregud, höll på att få värsta skrattanfallet när jag låg där i stolen med benen i vädret. Rätt var det var hissade hon upp mig i taket!!! Ja vi ses väl på jobbet sen, tänkte jag. Och jo det var my vagina you had in your face i morse ja, trevligt o ses! Haha.


Gnäll

Åh vad gnällig man kan vara. Känner mig inte alls bra idag och blir helt tjurig. Suck. Två timmar kvar..


Så sjukt

Så fort det är fint väder och solen visar sig så blir jag en bättre version av mig själv. Jag blir gladare iaf. Inombords.

Har precis kommit hem från möte på gymet. Det gick bra. Ska köra en provrunda på tre veckor med zumbatomicen med start den 26 april. Det gäller att sätta ihop två provpass på 30 samt 45 min! Get down to business. Och gällande framtida utbildningar så kom vi överens om att jag bekostar dem själv och är således inte "låst" på Aktivcenter. Nahe nu har jag lite o göra faktiskt!


Come along

Åååh ont i halsen efter afropasset. Smart o träna. Nä. Men jag behövde det! Har småätit en massa godis o skit så utöver att jag känner mig himla ofit så har jag fått plitor i halva nyllet. Dislike! Gillas gör däremot att zumbaeventet i Växjö är bokat och betalt! Wanna join?


Tjock i snoken

Börjar bli sjuk. Eller jag hoppas inte det. Men det känns så i hela kroppen. Till och med ögonen svider. Hade det inte varit för frostgraderna så hade jag gissat på allergi, men de känns ju knappast som ett alternativ.


Bulle

Äntligen hemma!!! Fick serverat korv när jag kom innanför dörren. Eller ja alltså jag fick ju servera den själv, fast den var tillagad iaf och det får man väl vara nöjd med! Och vid stängning satt Lillasyster i sin bil utanför jobbet, vi trodde det var nån som skulle råna oss men hon klargjorde att det tänkte hon inte. Tur för oss. Hon körde med mig hem och bjöd på bulle. Vid såna tillfällen är man alltid välkommen!


Äckligt trött

Somna-ståendes-trött just nu. Och motivation nada. Aja baara tre timmar kvar. Tre aptråkiga, långsamma timmar. Kill me? Nädå, stay positive absolut. Hade hellre tagit mig ner på zumban. Gjort nåt som tillfört energi istället för något som bara slukar. Tänk så är det, ibland kör jag verkligen slut på varenda liten del av mig själv på ett pass och ändå ger det mig så mycket energi! Till skillnad från diverse annat. Like this.


Titta

Den följde aldrig med igår.


All messed up

Haft en helt fantastisk dag med massa massa dans!! En grymmeskön låt och koreografi som jag helst hade velat börja köra direkt.. But I guess not. Behöver ta bort för att i framtiden lägga till. Gillade hennes stil, Bernadetts! Vår Zin jammer dagen till ära! Dirty! Som de andra brudarna jag åker med sa; ja de var väldigt mycket Sara i den låten. The dirty one alltså! Huuu helt färdig i både kropp o knopp. Ska bli skönt att komma hem o få duscha o slänga sig på soffan! Duscha ja. Fanns ingen duschmöjlighet så vi sitter tre hotta instruktörer on our way home här i bilen!



Us n Bernadett!


Vinblogg?

Jag älskar vin. Det blev en hel del igår, de sista begav sig runt halv tre snåret. Och ja, jag kan ju säga att det ser ut därefter också. Har aldrig varit så glad att jag ska iväg i relativt god tid "dagen efter" som jag är idag. Fast har man fyllt år och haft kalas så får man ju städa efter sig! Hurra! Grattis hjärtat! Nu väntar Zin jam i Bjärred, bäst att gå och packa kanske?


RSS 2.0