Jag har sagt det förut

"..men att ha kvar en person som egentligen vill vara någon annanstans är inte hållbart i längden. Och beslut som baseras på rädsla leder varken till utveckling eller tillväxt. "
 
- Mia Törnblom Du leder
 
 

Killeberg

The second thing we did today.. Åkte kållerado. Blev blöt som fan och har frusit så sjukt mycket sen dess. Har en tokig unge med oss hon hellre tittar på när andra åker än att faktiskt åka själv. Gick runt hela stället och försökte luska efter vad hon ville åka. Efter långt om länge svarar hon, nä men alltså jag vill ju titta när Sara åker den faaaarliga. Knasig! Fast jag åker gärna, med eller utan publik spelar ingen större roll. Står utanför kålleradon och väntar på att mitt sällskap ska dyka upp. Har stått här i drygt tjugo minuter nu så de borde strax dyka upp tycker jag. Som ni förstår så avstod jag andra gången, wet tshirt kan vi köra när det är barnfritt. Åt fetaste glassen tidigare idag så jag tänkte bota illamåendet med ett par hundra benböj eller så. Hade det inte varit så mycket folk så kunde jag juutnyttjat tiden väl när jag ändå bara står här och ser asocial ut. Men de facto så tror jag att jag hade fått ett antal skeptiska blickar riktade mot mig! Nog för att jag tycker om blickar som är riktade mot mig, fast inte av den sorten. 
 
Apropå rubriken, killeberg? Liseberg? Skillnaden kan vara hårfin, när man ska förklara var vi befinner oss i alla fall!
 
 

Godmorgon

Nu är vi på väg! Vaknade av fyra små pippifåglar i uterummet, gick ut och försökte jaga ut dem. Det tog sitt lilla tag och jag fick höra att jag såg ut som en fågelskrämma. Ja inte av fåglarna då, även om jag faktiskt provade att prata lite med dem. Och nu sitter vi på en buss med världens jävla sorl. Ska bli intressant o se hur stämningen är på väg hem. Hoppas på mer komatrött. Ska bli en lovely day, och hörni!!! Solen skiner jöö!!

Hellow

Alltså den här dagen började riktigt bra. Sett till ätandet då. Avstod kakor och bakelser när jag och Mami gick till fiket i väntan på att kön skulle minska inne på Apoteket. Var, som jag tidigare berättat, inne på Ica och köpte lunch ifrån salladsbaren. Strax innan jobbet gick det snett. Hittade en godispåse här hemma som jag dök ner i. Kom till jobbet där en utav kollegorna hade slängt ihop en jäkligt god daimtårta. Slängt ihop och slängt ihop, det vet ju inte jag egentligen. Hon hade kanske lagt ner hela sin själ i den här tårtan. A men smarrig var den i alla fall. Så jag åt, och jag åt ganska mycket. Så har hela kvällen fortsatt, småätit hela jävla tiden. Kom hem med fet ångest, ställde mig och gjorde hundra benböj. Hade behövt göra hundra till. Det gör jag kanske också. Skulle behöva göra planka och en del mountainclimber. Tog ett glas vin och satte mig i soffan. Med fortsatt ångest. Och utan kläder inför morgondagen. 

Hälsofreak

Jag bara älskar det här konceptet ICA kör med salladsbar. Så sjukt bra ju! Och hade jag fått välja så hade jag hundra gånger hellre ätit det än sliskiga färdigpizzor till lunch på jobbet. Likaså en dag som denna, då man ska fixa käk enbart till sig själv. Great!
 
 

Going crazy

Fett nice, imorgon åker vi till Liseberg. Iiiih, blir som fem år och skuttar omkring av glädje när jag tänker på det. Ska bli supermysigt och vi ska packa fikakorg och allt. Tror att jag blivit lite påverkad av hela min man-måste-fika-så-fort-man-åker-någonstans-uppväxt. Picknick är ju bara såå underskattat. Nästa gång vi får fint väder ska jag överraska babe med picknickkorg, eller tjaa en filt och en flaska vitt räcker ju ganska långt det med. 
 
 

Gott snack

Vet inte varför jag skrev den rubriken egentligen. Men det fick mig att tänka på en gammal klasskompis som ofta använde det uttrycket. Blev lite nostalgisk ikväll och tänkte på svunna tider, det kan vara vinet. Bero på det alltså. A ni vet. Men de där kvällarna med guitar hero rakt igenom hela förfesten som efterföljdes av porrdans på nattklubbsgolvet gick fan inte av för hackor. Alltså guitar hero. Jag fattar inte att man kunde suga så mycket på något. Minns särskilt en gång då jag och darling M tävlade mot varandra, hon klassade ut mig totalt så O snodde gitarren utav mig och spelade förbi henne. Rejält. Hon hade full fokus på tvskärmen och märkte ingenting utan satt bara och svor och utbrast vid upprepade tillfällen att hon inte fattade vad som hände. Strax innan målgång fick jag tillbaka gitarren för att hon inte skulle upptäcka vårt fusk, och förlorade! Än idag tror jag att det är ett lika stort mysterium för alla inblandade hur det ens var möjligt att vår match kunde sluta som den gjorde. Ja inte tack vare min insats då, men med tanke på den hjälp jag fick. Porrdansandet sen, det är en annan intressant faktor. Jag tyckte alltid att jag var bäst och typ ägde hela dansgolvet. Minns inte ifall jag ens låtsades vara ödmjuk gentemot andra. Troligtvis inte. Många gånger var jag riktigt jävla grym, dansade järnet och röjde hela stället. Lika många gånger såg jag antagligen ut som en övertänd Tina Turner, all lost in space. Och kära tant minneslucka dök upp i stort sett varje dagen-efter, men det gjorde ingenting för ångest visste jag knappt vad det betydde. Pinsamheterna skrattade vi oss igenom jag och mina girls. Det var no worries, det kom ju alltid en ny morgondag. 
 
 

Vad hände?

Här sitter jag med ett glas vitt i handen och har fotbollskväll! Det visas verkligen inte mycket bra på tv nuförtiden.
 
 
 
     
 
Fått en stor plita mitt på kinden så den ville vi absolut inte ha med, och orkade inte vända den andra bilden. Sorry, you twist that head.
 
 

Vad är det för film?

Igår satt jag i kassan när en mamma och en liten tjej kom fram. Tösen tittade på mig och sa;
 
Ehh vad tycker du, ska jag gå på bio med min kompis eller gå på allsången i parken?..
Tja, svarade jag, vad är du mest sugen på då?
Jo, lite både och tyckte hon. 
Jag funderade lite och svarade henne.. Okej, då har vi ju ett dilemma. Fast du kan kanske ta med din kompis till parken och så kan ni ju gå på bio en annan kväll. Kanske fredag? Att vi har allsång här i byn händer ju inte så ofta!
Hmm mja, sa hon och tittade frågande på mig. Men vad är det för film?
 
Jag blev helt ställd och min respons blev något i stil med eeeeeh och hur ska jaaag veta det, haha??? Kunde inte hålla mig utan fick till ett skrattanfall, vilket både mor och dotter stämde in i. Tur det kanske.
 
 

So you think you can dance

 
 
 
Jag blir så sjukt trollbunden av detta program! 
 
I fuckin löööv it.

Förlåt

Måste be om ursäkt för världens sämsta uppdatering, men det är mycket just nu. Även att jag tycker och tänker och säger, och står för detta eftersom att det går emot mina principer att göra annat, så är hela mitt jag i standbyläge. Eller alltså det är jag ju inte. För jag krigar. Och jag krigar tills att jag inte kan kriga mer, för jag gör det för min egen skull. Och jag hade aldrig kunnat förlåta mig själv ifall jag låtit någon annan köra över mig med en traktor då jag hade kunnat ställa mig upp och ta två steg åt höger. Då hade jag kanske klarat mig ur situationen med enbart en klämd tå istället för att bli halvt ihjälkörd. Klarar man det så tar det heller inte lika lång tid att läka. Jag är stark. Jag är riktigt stark, men den där klämda tån gör att det blir väldigt svårt att andas emellanåt. Så jag krigar och jag gör det med tungt bröst, seriöst det ena hänger snart ner i knävecket så tungt det är. Nej, inte seriöst alls, men jag lägger mig inte ner och dör. Så standby? Nej. Men det är så mycket väntan just nu och jag kan inte göra annat än att vara i standby. Jag tror att det är ett omedvetet agerande från hjärnan för att samla ny kraft. Men vad vet jag? Hur som helst så blev jag tacksamt besviken när jag fick samtalet om att kvällens zumba blivit inställd. Det är en sådan dag, jag visste att vi inte skulle bli många ikväll. Haft den känslan hela dagen, jag har deppat ner mig över detta och blev tacksam när det inte blev något. Samtidigt blev jag besviken då jag vet att jag hade behövt det, har ju så dåligt med energi just nu så jag hade behövt göra av med lite för att samla ny. Är ni med? 

Ännu en natt

Ytterligare en natt med upprörda känslor och engagemang. Måste sluta upp med att prata i telefon precis innan jag lägger mig. Går från noll till hundra på mindre än fem sekunder. Jag blir jävligt förbannad när det förekommer orättvisor, och ännu värre är det med så uppenbara orättvisor. Eller tja, det är egentligen fel ord i det här sammanhanget. Men klockan är mitt i natten och mitt huvud är överhettat. Dessutom börjar jag att bli hungrig, så bäst för mig att jag somnar snart.  Tur att jag har sovmorgon imorn. 

Time flies

 
 
 
 
 
 
Just loved it!
 
Så sjukt att det är en och en halv vecka sen. Redan. Jag lägger ner för ikväll, det blir så himla tafatt.
 
 

Kan man kalla det komik?

 
 
 
 
 
Eller? Jag tycker att detta är jätteintressant.

Helt apropå

 
 
Min hjärna går på så mycket högvarv nu så att den nästan strejkar. Blir trött på påhittade förhållningsregler och lögneri. Det tar så mycket onödig kraft. Men jag är sådan att jag står upp för mig själv och för mina åsikter, man behöver inte hålla med mig men man ska heller inte tro att man ska kunna tvinga in något annat tycke. En diskussion är inte alltid en ovänskap. Oftast inte faktiskt. Jag tycker att jag är riktigt jävla bra på att ta med mig erfarenheter och lärdomar från olika situationer och dra nytta av dem i framtiden. Nu behöver ingen hålla med, för det är min personliga åsikt. Jag gör det jag tror på, det jag anser vara rätt. Strävar jag efter något så ger jag mig sällan innan jag nått dit. Och så är det med det.
 
 
Äsch, det löser sig.

Helgen

Okej. Jag vet att jag skrev att fortsättning följer i min midsommarberättelse. Men seriöst, vem vill höra? Söndagen var astråkig. Kom hem någon gång på eftermiddagen, la mig på soffan och sov i två timmar. Intresseklubben antecknar, visst?! Fine, lördagen var solig o fin. Vi hade fotbollsmatch, jag haltade omkring som en kråka och lyckades larma bollen på samma unge tre gånger. Sambons dotter. Givetvis. När regnet kom framåt kvällningen hade jag en tjusig bonnabränna. Markanta streck efter linnets urringning, över näsa och kindben. Slängde på mig lite smink, man vet ju aldrig, och kände mig riktigt jävla snygg brännan till trots. Smygfotade mig själv med mobilkameran när pojkarna tittade på fotboll. Perfekta tillfället, inte ett enda par ögon var riktade mot mig. Fick apdåliga bilder dock, var lite småfull och varenda foto är helt suddigt. Gick med solglasögon på huvudet hela dagen i söndags och lekte optimist, fast det kunde jag låtit bli för det gjorde minsann ingen nytta.. 
 

Dem där

Herregud vilken dag. Konflikter. Det vill jag lova. Något annat jag kan lova det är att en vacker dag ska ni få höra historier så att öronen trillar av. Det är ett som är säkert. Jag är inte dummare än att jag förstår vart de vill få mig. De. De är några som lever i en sjukt störd fantasivärld. Dit de vill få mig är kanske också dit jag väljer att gå. Men tro inte att jag går utan att lämna spår efter mig. Kasta skit på mig och jag ger ett helvete tillbaka. Lite flummig text såhär mitt i natten kan tyckas, men jag menar vartenda ord. Är fortfarande helt uppe i varv efter denna långa dag. Ska bara börja jobba kl sju imorn. Grattis.  

Då var det vardag

Igår kväll kom vi hem efter en lång midsommarhelg, och nog för att det har varit härligt och mysigt och allt vad man nu kan skriva men guuud så skönt det var att komma hem. Bara som nu här på morgonkvisten, kan sitta och äta min frukost i lugn och ro. Slippa prata med någon, slippa stressen. Och framförallt att kunna äta min fil med bär och rosta mina hälsomackor. Jag kommer definitivt inte att skaffa barn på ett tag, just nu hade jag verkligen inte pallat. Det finns så mycket jag måste göra innan den tiden kommer, och jag tror att jag kommer att tacka mig själv i framtiden för att jag resonerar så. 
 
I torsdags kom vi fram till en fin kväll med sol och värme, njöt när solens strålar mötte min hud (och just nu tittar jag ut och undrar ifall det är höst?). Givetvis ställde vi vuxna upp och hade fotbollsmatch efter kvällsmaten. Troligtvis är det också vi som har roligast, går in för det till 110%. Utan varken brutna tår eller näsor fortlöpte kvällen utan större festligheter, då alla var lika komatrötta. Midsommarafton bjöd på en fin morgon följt utav handgolf, and the winner takes it all! Såklart vann jag över alla de fjorton andra. Och efter regn kommer solsken brukar det ju heta, men den här helgen har snarare tolkat det begreppet helt tvärtom. Så vi trotsade regnet och begav oss ut på brännbollsmatch. Jag var överlycklig över att jag för en gångs skull varit så pass smart att jag inte endast packat ner sandaler eller high heels utan även ett par tadaa.. gympadojor. Så sprang gjorde jag. Jag sprang hela jävla varvet runt, och när jag stannade och skulle gå och ställa mig i ledet så gjorde jag självklart värsta vurpan. Satte mig mitt på röven och fick en stor fin blaffig gräsfläck på hela häcken. Smidigt. Tredje gången gillt med fläckborttagning på samma klänning, använd just tre gånger. Runt klockan ett kom snapsarna fram och vi straffade varandra med Bäska droppar. Det var något av det sjukt äckligaste jag någonsin har druckit, alltså fy fan. Den förfärliga eftersmaken dröjde sig kvar långt ner i mandlarna en bra stund. Jag dregglade som ett kolli och var tvungen att gå in och spotta och fräsa i vasken, stod kvar en lååång stund och bara sköljde hela munnen. Usch! Never again. Givetvis tog vi även fram mat till snapsarna men innan dess hann jag även med att krossa mitt vinglas i ca en miljon bitar. Så vi hittar dammsugaren och kör runt, men lyckas ändå inte riktigt suga upp allt. Så vi plockar istället fram skurhinken och V börjar skura. M säger att det behöver inte hon göra utan han kan ta över, då jag insisterar väldigt bestämt att ingen förutom jag som ställt till det ska göra det. Jag skurar hejvilt tills att M&M kommer fram och börjar prata med mig samtidigt. Och vad händer!? Jo självklart tappar jag fokus direkt och spiller ut allt vatten över hela sovrumsgolvet. Så vi börjar om från början och jag får ligga och torka rent med en servett för att inte golvet ska resa sig. Ätandet fortsatte utan större missöden, men vid avdukandet knäckte jag min vrist ett par gånger och under kvällen svullnade den upp och blev dubbelt så stor. Min vanliga tur alltså. Det blev inga fler aktiviteter den här dagen för min del, åt gjorde jag däremot. Åt och åt och åt. Mår illa när jag bara tänker på att vi ååååt heeeela tiden. Mot natten haltade jag mig över till friggeboden, undrar varför det heter friggebod egentligen?, kunde inte somna och blev såklart kissnödig. Kunde verkligen inte somna. Så jag reser mig upp och tar på mig skorna, dunkar i halva huvudet i sidan på dörrkarmen på väg ut och sätter mig i en buske för att pinka lite. Och tro inte att jag skulle få sitta där i fred. Nädå, jag hör fotsteg i grusen på cykelvägen bakom häcken och tänker "Snälla gå bara förbi, snälla gå bara förbi, snälla gå bara förbi".. Gick människan bara förbi? Oohno. Svängde av och gick rakt förbi mig. Jag tryckte mig in i busken så långt jag bara kunde. Tror faktiskt att jag förblev osynlig, däremot hade jag händerna fulla av jord efter att ha grävt ner dom i marken. Borstade av mig så gott jag kunde och lyckades faktiskt somna efter den här pärsen. 
 
 
Nu börjar jag snart att jobba så fortsättning följer.. 

Så sjukt jobbig

Jag har kommit på mig själv med att vara så sjukt irriterande när någon pratar i telefon. Avbryter och flikar in hela tiden, och låter inte alls den som pratar få sköta snacket själv. Riktigt irriterande. Hatar när andra människor gör så och så gör jag det själv!!! Måste bli ändring på detta. 

Egentid

Tog en bil och körde till maxi. Insisterade på att köra och handla, och insisterade ännu mer på att göra det ensam. Detta är mitt sätt att få egentid. Det var flera som erbjöd sig att följa med och hjälpa till, och jag tackar för omtanken. Men nej. Detta behövde jag göra by Myself. 

Tacksamt

Sjukt mycket vin, gräsfläck på röven och asmycketgodis. Illamående-mycket. Men solen tittade fram och jag är så himla tacksam!! Glad midsommar!!

Kissnödig som fan

Godmorgon! Och idag hoppas jag verkligen att det är just det. Har legat vaken i drygt en halvtimme och är Kissnödig som tusan. Det finns två anledningar till att jag inte gjort nåt åt detta problem. Dels ligger våra sovplatser inte i den verkliga stugan utan i friggeboden utanför, dels är jag lite för lat för att faktiskt gå upp. När jag väl gjort det är det faktiskt för sent att lägga sig ner igen. You get the picture, när man gått upp kan man ju lägga sig igen men det känns ju jävligt ovärt att göra det. Igår kväll innan läggdags hade jag nog kunnat ångra ALLT det jag tidigare skrev angående att dela med sig. Och det har att göra med att jag anser att MIN TID är viktig. Vad andra väljer att göra är ju upp till dem, men bara ett fall som igår stör ihjäl mig. Vi är femton personer här, FEMTON. Och jag fattar att man inte kan stå i timvis inlåst på toaletten. Men igår hade jag två enstaka saker att få undanstökade innan läggdags. Jag skulle ta ut mina linser och borsta tänderna anständigt. Under tiden jag plockar ut mina linser får jag också släppa in ett barn som behöver gå på toaletten. Okej det är fine, you gotta do what you gotta do. Men när ungen går ut igen så stängs för det första inte dörren, till och med en treåring kan stänga en dörr och detta var enbetydligt äldre unge än så. För det andra är någon halvvägs in när jag samtidigt ropar att man gärna får stänga dörren efter sig när man går ut, möts av kommentaren "jaså är du inte färdig än?". Inte färdig än? Jag har för fan stått där i två minuter och dessutom inte fått vara i fred. På två minuter borstar du inte ens tänderna riktigt. Ursäkta om jag är helt präktig med min tandborstning men det är fan viktigt för mig. Så eh nej, jag var inte färdig. Än. Störde mig tills att jag somnade på detta, men som jag nämnt tidigare så för att ett sånt här kollektiv ska fungera så får man ibland svälja. Det gör jag nu, och idag är en ny dag. 
 
 

Nu fuskar jag!

Kommer vara busy busy så nu fuskar jag med inläggen. Just nu; dricker jag förmodligen ett glas vin i goda vänners sällskap. Ska försöka att hålla bloggen vid liv under midsommar, men då den här portalen fortfarande inte löst sitt problem med appen så är det ju som sagt ett bekymmer att blogga utan dator. Trevlig kväll!
 
 

Fynd

Fyndade hos lillasyster. Använda en gång, köpte för halva priset!
 
 
 
 
 

Mitt ego

Jag har som bekant ett ganska stort ego. Eller ja, jag är en sådan person som väljer att ta för mig. Jag ställer mig inte i bakgrunden och jag sätter högt värde på att ha mig själv i främsta rummet. Skulle tro att det i folkmun kallas just ego. Dit jag vill komma är att jag också tycker om att ha saker för mig själv. Köper jag en påse nötter så är det min påse, ni andra får väl köpa själv för fan. En egenskap jag kan vara väldigt tacksam för i vissa fall, men som också kan vara en liten akilleshäl. Och när vi idag kör ut till sambons släktstuga i skummeslöv för att fira midsommar så vet jag att det är just den atmosfären vi stiger in i. Sharing. Det som finns där, det delar man på. Och jag älskar det. Men skalar man en morot så får man också vara beredd på att skala fyra till. Tur för mig att jag samtidigt som jag är ego är väldigt ödmjuk. Jag vet att det gynnar mig att vara osjälvisk, därför blundar jag för min egen person. Jag är nog en utav de mest motsägelsefulla människorna som finns. Extremt ego och överdrivet ödmjuk.

Tvåtimmars

And we did a double. Just nu har jag så sjukt mycket motivation till min träning så jag bara måste ta vara på den. Känner redan i kroppen att jag kommer ha fet träningsvärk på fredag. Älskar träningsvärk! Körde dubbelpass utomhus med bodypump release följt av zumba. Sög rejält i kroppen av att dansa i gräset. Alltså på bodypumpen släppte damen framför mig en sån brakare när vi körde benböj så jag trodde att jag skulle få ett riktigt skrattanfall. Hon själv tyckte nog det hela var ganska generande, inte så konstigt kanske. Hon var sist på plats och tryckte in sin bräda och stång mitt framför mig. Sen släpper hon värsta vädret, tur för henne att den var luktfri. Zumban var helt rörig idag, telefonen har typ slängt väck vissa låtar ifrån min playlist. Fattar det inte! Fick improvisera och när jag i all hets försökte få rätt låt på rätt plats skrek jag nog sjutton gånger att dom skulle gå och dricka, för det är sååå viktigt i den här värmen. Efteråt körde jag öppen dialog och alla var positiva till utomhusträningen, jag bad om ursäkt för min oorganiserade playlist men det verkade inte som att det hade stört någon enormt mycket. Blev så glad när jag slängde mig på soffan efter en kall dusch och insåg att So you think you can dance har dragit igång igen!! Blir så disträ när jag tittar på tv och gör något annat samtidigt, det här inlägget har jag hållt på att skriva i drygt en timme tror jag. SYTYCD är slut och nu ska jag borsta gaddarna. Första och sista jobbdagen för den här veckan imorgon, hehe. Sen tar vi midsommar, gott!
 
 
 
 
 

sexy?

 
 
 
 
 
 

Kollage

All denna studentyra plockade fram mina egna minnen..
 

Mitt land

Alltså mitt land, och nu menar jag inte mitt land som i sverige sverige gult och blått, utan mitt land som i mitt trädgårdsland. Ja mitt trädgårdsland är bara helt katastrof! Jag fattar inte hur mycket ogräs det finns. Hur som helst såhar jag hållt på att rensa ogräs hela förmiddagen, so not my thing to do! För det första så hittade jag inte mina söta blommiga trädgårdshandskar som jag köpt enbart till mitt land så jag fick ta fryspåsar. Kan tänka mig att den synen såg ganska rolig ut om någon råkade titta in på baksidan av vår trädgård just då. Hej hej här står Sara i shorts och bh mitt bland ogräset med fryspåsar på händerna. Vi har ju ganska bra insynskydd då vi har vallen ut mot vägen på ena sidan och huset som skymmer mot cykelvägen på andra, men eftersom att huset är fristående så kan man ju gå längs med ena sidan. Där är det fri insyn och just i den skottlinjen ligger.. mitt land! Det var ju som sagt det första och för det andra så får jag panik när jag känner att det börjar krypa längs kroppen, eller när skorna fylls med jord. Så varför jag har tagit på mig att sköta ett trädgårdsland? Det vettifan varför. Men jag hade nog en vision, jag har alltid massa visioner, att det skulle vara mysigt och husligt. Och ekovänligt att odla själv. Odla själv, my ass! Nog fan växer det, det vill jag lova. Men det som växer är ju inte det som borde växa. Det tar ju aldrig slut. Jag har alltså stått hela förmiddagen bland äckliga kryp med röven i vädret, och okej man ser att det är rensat. Och hur ser man att det är rensat, jo! för jag har lämnat spår. Ni vet när man ser att någon varit och haft picknick eller grillfest någonstans, för det ligger massa rester utspridda all over the place. You got it, så ser mitt land ut!
 
 

Min bloggdesigner

Min bloggdesigner, who shall not be namned, has left the building. Tja utseende är ju inte allt, men det är fan mycket och mitt är under uppbyggnad. Eller ja, bloggens då. Och nu när jag är ensam hemma igen, skönt, så hoppade jag i pyjamasbyxorna och hällde upp ett glas vin. Det värsta är att jag är osäker på ifall jag tycker om det här vinet. Jag älskade det för två år sedan och det var likaså gott förra året. Men i år, njaa jag vet faktiskt inte. Jag drack det för någon helg sen för första gången den här sommaren och det tog verkligen emot att låta det rinna genom strupen. Antingen är det något som förändrats med själva vinet eller så är det mina smaklökar som utvecklats. Vad moget det lät. Men det kan faktiskt vara det sistnämnda, har druckit mycket bra vin det senaste året. Det lät också väldigt moget. Så vin, fotboll och bloggen. Det är min kväll det. Har för övrigt känt mig skitsnygg och gått osminkad hela dagen. I rosa. Pretty in pink.
 
 
 
             
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen i bilder

                                                                
 


Pappa ser helt galen ut..

Färgskala

Lyfte nyss blicken från datorn och tittade ut, och insåg att jag nog har hjärntvättat mitt huvud med bildredigering. Såg inte bara högt gräs som svajade i den förskräckliga blåsten utan även vilka fina kalla färger det var ute just nu. Kall färgton mot en varm färgtemperatur. Omg. Jag saknar att arbeta med foto.


Gårdagen i text

Jag är jävligt bra på att hinna med många saker på kort tid. För igår hade jag sjuhundrafemtioelva grejer to do. Men jag hann. Och jag hann i tid! Det var bara en sak jag inte riktigt kom ihåg att göra. Äta. Och det la tyvärr grunden för mitt dåliga humör på väg ner till Lund. Detta dåliga humör gick också ut över den enda andra människan i bilen. Mami. Och alltså jag är så himla ledsen att det gick ut över henne, det var inte henne jag var arg på. Egentligen var jag inte arg på någon, jag var ju bara hungrig. Men! Till mitt försvar säger jag också att komma med dåliga påståenden och dumma frågor när man vet att någon redan är på dåligt humör är ju inte särskilt genomtänkt. Som tur är känner ju mami mig och hon vet att jag inte menar något illa när jag fräser tillbaka. Jag använder bara en väldigt hetsig ton. Ja som jag skrev tidigare så kom vi iväg, och vi gjorde det i ganska god tid då vi körde klockan ett och lillasysters utspring var schemalagt klockan kvart över fyra. Vi tyckte det hela var toppenbra eftersom att vi behövde ut på stan och fixa ett par ärenden (studentpresent, välplanerat någon?). Klockan två plingar ett sms till i mobilen där det står: "Ni ska vara här klockan tre på teatern, då är det ceremoni.". Vad bra att hon säger det nu tyckte vi, vilket vi även svarade henne. Och responsen blev att hon preciiis fått veta detta. A men shit, då blev det helt plötsligt brådis. Och mamma blev helt hysteriskt eftersom att hon nu inte skulle hinna sätta sig och dricka kaffe! Alla ni som känner mig och mami förstår precis vad jag pratar om nu. Helt förvirrade efter att vi lyckats parkera såg vi oss omkring och insåg att man tydligen skulle dra med sig både studentskylt och det hav av blommor som låg välpaketerat i bilen. Så med händerna fulla och med mobiltelefonen i örat (fick ju ringa pappa som stod i hotellduschen i malmö) kom vi äntligen fram till kaoset i Folkets hus där Lunds Dans och Musikalgymnasium håller till. Mamma väste att hon VAR TVUNGEN att få en kopp kaffe samtidigt som hon rusade iväg ut genom dörrarna igen, så jahopp där stod jag ensam kvar med kanske ett tvåhundratal andra personer. Lika snabbt som hon försvann var hon tillbaka igen. Jag skulle ha tagit tiden, det var nog rekord! Söt som hon är så hade hon handlat även till mig. En hallonsmoothie. Hon var väl trött på mitt dåliga humör kanske.. Inne på teatern fick vi väldigt bra platser och vi kunde sörpla på våra drycker i lugn och ro. Ceremonin var jättefin och lillasyster satt och grät redan efter ett par minuter. Mami satt med filmkameran och zoomade in, jag lovar det man hör oss säga på filmen sen är "Ah naaaej hon sitter och lipar redan.." Och sen fnissar vi. Känslosamma* Nej men faktiskt så blev man lite rörd. Mindes tillbaka på min egen studentdag. Och jag ljuger inte när jag säger att det var verkligen en utav de bästa dagarna i mitt liv. Sorgligt, tjaa på ett sätt. Men jag var så himla lycklig över allt jag tog med mig ifrån min gymnasietid. Och jag bara älskade alla mina vänner som var med mig den dagen. Hade nog kunnat hångla upp dem en efter en. Så mycket älskade jag dem den dagen, och det var deras förtjänst att gymnasieåren gick så fort och så jävla bra. Nu halkade jag in lite på ett sidospår känner jag, så tillbaka till gårdagen. När vi hade fått något i oss så lugnade nerverna ner sig. Vi mötte upp pappa utanför byggnaden när ceremonin var över och jag hann springa ett utav mina två ärenden. När jag kom tillbaka efter min färd i högklackat på kullersten (JAG HATAR KULLERSTEN), i grym jävla blåst by the way, så hade det hunnit ansamlas en rejäl massa av människor i finkläder och gamla studentmössor. Och tjugo minuter över fyra kom det första gänget utspringandes, däribland lillasyster. När hon hittade oss i röran hade hon sminkränder på kinderna och gråsotade mascaraögon. Hon var så glad och så ledsen. Lite sorgligt att se en sån saknad hos alla studenterna redan minuterna efter att de sprungit ut. Måste vara en sjuhelsikes grym skola det där. Jag minns hur jag och J, när jag gick i tvån och hon i trean, mailade LDMG och frågade ifall vi kunde få gå om gymnasieåren på deras dansskola. Haha ja herregud, som tur var såhär i efterhand fick vi inte det. Det hade varit en sjukt cool upplevelse, men jag skulle samtidigt aldrig vilja byta bort mina medieår och de vänner jag har fått därifrån. Gårdagen var det ja. Det var riktigt bra ös när ungdomarna hoppade upp på lastbilsflaken med hyrda dj's. Jag, mamma och pappa tog oss ut på stan och lyckades ganska smidigt lösa våra presentbekymmer. Tillbaka till bilen och därifrån till Stadsparken där det var bord bokat. Det mest sjukt osmarta vi kunde göra var precis det vi också gjorde.Vi lämnade bilen på parkeringen och gick hela vägen. I ösregn. On high heels (jag). Vi satt ute under tak, och det hela var ganska mysigt. Totalt tre studentfamiljer var vi som samlades för en egen ceremoni med middag och vin. Då visade det sig också att tydligen visste alla utom såklart lillasyster att det var en officiell ceremoni som började klockan tre. Oj, sa hon, det har jag nog missat. Givetvis. Fröken "Äsch-det-löser-sig". Vi gav pappa skjuts ner till hotellet i Malmö, och det gick mycket smidigare än förra gången då jag inte vet riktigt vad någon av oss sysslade med. Men det är en annan historia. Väl hemma var jag så trött att jag somnade på soffan och vaknade klockan fyra i natt. Tog mig in i sängen, efter att ha borstat tänderna!, och sov till klockan var kvart i tolv. Så ja. Mycket mer än så har jag för tillfället inte att dela med mig av.


i'll give it to you
Min tid

Shit pommesfritt vad jag önskar att jag hade mer tid. Jo jag vet vad man säger, att om man vill något så tar man sig tid. Men jag kan ärligt talat säga att så är inte fallet i mitt liv. Exempel. Såhär är det, jag jobbar, kör zumba och har ett ganska brett kontaktnät av vänner. Brett kan ju definieras men hur som helst så finns det många personer som jag bryr mig om och tycker om. Det jag egentligen hade velat prioritera bort är ju jobbet, men då det är en självklarhet ifall man vill försörja sig så är det ett illa tvång att man går dit. Så låt då säga att på min lediga tid när jag inte jobbar så har jag bokat träff med en vän. Skitbra. Nästa dag kan jag inte träffa någon då jag jobbar som jag gör, väldigt oregelbundna tider, kvällar, halvdagar mitt på dagen etc. Dagen efter det funkar det inte heller pga av jobbet och på kvällen kör jag ju zumban, vilket är något jag verkligen vill göra! Sen har vi dagen efter det, då hade jag kunnat boka träff med någon. Fast då är det ju på det viset att eftersom att jag lever tillsammans med min sambo och hans dotter så kanske man ska försöka träffa dom någon gång också. Okej, då funkar ju inte den dagen heller nej. Sen har vi helgen. Denna fantastiska helg. Jag älskar helg! Men ibland så jobbar jag ju helgen, och då finns det möjlighet att träffa någon. Men jag och min sambo har ju en hel del gemensamma vänner som vi vill försöka träffa ibland.Då har vi söndagen, ja men då kanske jag kan trycka in någon liten träff. Trycka in, lät som att det var ett riktigt måste.. But its not. Eller så är det då jag har bokat in alla mina roliga zumbaevent! Eller kanske en tripp till Malmö. Eller ett biobesök. Ni fattar. Sånt man också vill göra. Jahopp det var i alla fall den helgen. Sen finns ju alla de verkliga måstena. All denna städ och tvätt. Skitgöra. Okej, visst kan man välja. Men vem vill bo i ett ruckel? Ibland kan jag känna mig avundsjuk på alla mina girls som är hemma och är mammalediga. All tid i världen!! Fast det är troligtvis en bild jag har skapat  i huvudet, verkligheten ser väl annorlunda ut antar jag. Men tanken har slagit mig någon gång. Kanske skulle skaffa barn så att jag fick mer tid!? Så jävla motsägelsefullt!Ett par stycken får jag väl bjuda på då

Nämen HEJ

Alltså detta är så sjukt irriterande! Jag är lite lat av mig, lat i den bemärkelsen att jag oftast mobilbloggar eftersom att det kan vara lite jobbigt att dra fram datorn. Då måste man ju sätta igång den, och vänta medan den laddar. Sånt kan ju vara riktigt jobbigt, right. Det som är så grymt störigt angående detta är att bloggappen till telefonen inte fungerar. Sen handlar det faktiskt inte bara om att jag är lite bekväm, det är ju även så att jag är en sådan person som är en hel del ute på vift. Finns alltså inte alltid tillgång till dator. Slutsatsen av det hela är att då blir det ju inga inlägg! Och hur rolig blogg är det då? Så ni på blogg.se : Se för fan till att fixa det här problemet!!!
                                                      


Hang in there

Good morning. Undrar om det är det egentligen? En god morgon. Har sovit drygt fem timmar och jag är så trött så jag är nästan självmordsbenägen. Det gör då fan inte saken bättre av att jag vet vilken hektisk dag detta kommer att bli. Vi kan ju börja med till exempel all hets på jobbet, då jag vet vem som kommer att vara där idag.. Alltid en jävla häxjakt. Orka!! Så, min enda önskan för tillfället är att klockan slår halv tre så att jag kan ta mig därifrån. Sen har jag faktiskt tre timmar på min innan vi ska bege oss ner till bästa lillasyster i Lund för att sitta som publik under hennes slutproduktion. Så jävla grymt! Och på tal om något annat som är så jävla grymt så är det gårdagen!! Något av det roligaste jag har gjort, jag ÄLSKADE det! Tack fina fina M för att jag fick ställa upp och vara catwalkmodell åt dig! En fet uppdatering med mycket bilder kommer att dyka upp, men eftersom att bloggappen är så förbannat störd just nu så går inte mina planer riktigt som de ska. Nu ska jag dricka upp mitt läkande vatten, med helande ingefära och lenande honung, som också är fantastiskt gott! Sant. Det kommer mer, så stay put.

Backstage

Nu kör vi!!! 


Skitblogg skulle smällt in ett par bilder men den här bloggportalen är ju fucked up!Jag grät

Först och främst.. Aaaa vad jag stör mig, har inte kunnat logga in på blogg.se på hela dagen (beroende?). Nästa sak, alltså jag är helt schizofren. Ska börja med att förklara att jag kommit underfund med anledningen till min trötthet! Mina nya allergitabletter. När jag förnyade mitt recept nu för någon vecka sen så bytte distriktsköterskan sort, för den jag använde för tillfället stod inte längre med på skånelistan (? who cares, ge mig det som funkar!). Den sort jag fick kom jag ihåg att jag har haft förr i tiden. Förr i tiden. Låter som jag är minst tjugofem år äldre än vad jag är! Men jag fick byta pga något, vilket jag inte mindes. Men det gör jag nu! Okej, att jag ville berätta det här är faktiskt väsentligt för historian, så åter till ämnet schitzofreni. På jobbet idag bytte jag av i kassan direkt efter lunch, och jag var så trött så att hade jag blundat i mer än två sekunder så lovar jag att jag hade somnat där sittandes på stolen! Fram kommer en av våra mest gulliga stammisar i äldre medelåldern och plockar upp sina varor på bandet, och vi kör samma gamla vanliga jargong som alltid. Då hände det! Framför mig ligger alltså den största jävla zucchinin jag någonsin har sett. Den var stor som ett basebollträ. Jag skämtar inte. Och jag mitt i all min dimma börjar skratta så smått och utbrister just detta. Att det här är den största zucchinin jag någonsin har sett! Snacket gick vidare men jag kunde bara inte låta bli att ta upp ämnet IGEN! Alltså herrejisses, jag har aaaldrig sett en så här stor zucchini förut! Söta L (min kund) skrattade hon också med den där pilimariska blicken som hon brukar ha. Nä men alltså Den är verkligen inte att leka med, uttrycker jag. Hon svarar mig någon som jag inte hör. Ursäktande frågar jag vad. Hon svarade att "Du sa att den verkligen inte är att leka med, och då sa jag att Nej, det har jag inte tänkt heller! Jag ska hem och visa den för min man.".. I ungefär tre sekunder så stod min hjärna helt still innan jag begrep vad hon faktiskt sa. När jag sen registrerade att hon småfnittrade åt sig själv så fick jag ett sådant riktigt jävla asgarv. Helt seriöst så sprutade tårarna ur ögonen på mig och jag hade fruktansvärda svårigheter att betjäna personerna därefter. "Öh hur mycket blev det?" frågade mig kunden vars varor jag hade dragit igenom av ren reflex i mitt skrattanfall. Jag bara satt och grät och bad honom kolla efter själv, för jag såg ingenting! Snacka om trötthet där. Vi kom i alla fall fram till att vi haft ett väldigt befriande samtal och avslutat det på ett härligt sätt! Tio minuter senare slutar jag för dagen, stannar kvar aaalldeles för länge på jobbet innan jag väl kommer därifrån, beger mig hemåt, och blir på dåligt humör. Fattar ni?? Hur kan det vända så? Har stört mig på allt, och hade kunnat dö för lite egentid! Så jävla sjukt. Har unnat mig några feta skivor Grana Padano (LOVE) och insett att jag behöver gå och lägga  mig typ.. Nu. I alla fall om jag ska orka med hela morgondagen. Så kiss n hug.
Glömde..

Var lite snabb på uppdateringsknappen. Skulle slänga in en bild på mina nya cargo pants. Love them! Bilden kommer från www.zumbashop.nuDom glömde mig nånstans i april

Riktigt gött att köra dubbelpass!!! Och jag gillar mina nya Zumba wear. Men nu är jag så trött som en lase. Hade jag lagt mig ner och blundat så hade jag slocknat på två röda. För att byta linje helt och hållet, halva året har gått och vi har haft max två FINA veckor. Tror dom tappade mig nånstans i april.


Jävla dag

Idag har jag en stör-mig-på-allt-och-alla-lämna-mig-ifred-dag. Så förbannat lättirriterad. Och jag bara ORKAR INTE. Om man märker att något inte är bra, gör då för fan på ett annat sätt. Skönt att jag extratränar ikväll, behöver det big time.


Idag kör vi hårt

Dubbelpass. Bodypump och Zumba. Styrka och kondition. Idag slänger jag väck Caipirinha och adderar Balada.

Seee yaa!!
Alzheimers light

Alltså vilken amnesia!! Jag gick in här och skulle skriva ett inlägg och.. Poff! Helt jävla väck. Hur kort minne kan man bara ha?!! Är grymt sugen på glass men ska trycka i mig lite ost och några panodil innan jag bäddar ner mig. Ingen sovmorgon imorn inte.


Along came mami

Mamma och Sis kom hit för att titta på fotografens balbilder. Och jodå, vi har gått igenom och lagt en beställning. Men mitt i alltihop fick mam ett litet sinne på hur jävla skitigt (detta har jag gnällt över i typ två veckor men det är ingen i detta hushåll som facking tar tag i det bara!!) vi har här hemma. Hur som så har hon varit en ängel och både dammtorkat och dammsugat i stort sett hela huset. Känner mig så jävla tacksam, men känner mig för orkeslös för att riktigt visa det tror jag. Verkar som att jag håller på att få en släng sjuka, och jag bara pallar inte! Inte igen!! Ska nog köpa en liten blomma som tack till bästa mami. <3
Päsent

Jag har en babygift som jag måste köra och lämna. Detta måste jag göra eftersom att den här babyn snart har växt för mycket att komma i den!!! .


A la suede

Sååå göttTom på ord

Kände att jag inte hade så mycket att skriva såhär på morgonkvisten. Hang in there så återkommer jag!


Men hallao

Det här var ju bara jättepinsamt. Inte för att jag är någon superfotbollsnörd, men even I understand att det är kört. Sämsta laget i gruppen och vi loosade. Som sagt, då var EM över för den här gången. Pinsamt! Godnatt.EM-feber

Vi spexar på jobbet. Älskar dessa dagar!Helt sjukt

Detta är ETT myggbett. Har en extra knäskål på vaden, ser det ut som. Die mosquito die.Burn baby burn

Jag måtte ha en grym förbränning. Har blåst 0.00 både igår och idag. Men det är ju bra. Fast inte känner man sig piggare för det inte. Jobbandet går faktiskt bra idag, har precis ätit keso med varma hallon. Ett toppentips av lillsis, mycket gott även om man inte är dökär i keso. Which I'm not. Det värsta är att man blir så jävla trött när man har haft rast. Usch, saknar soffan nu!


Morning!

Godmiddag är väl mer passande kanske. Nu har jag precis ätit frukost iaf, med värsta huvudvärken som vägrar att ge med sig. Tog välbehövlig sovmorgon och vi ska strax bege oss hem till min mum n dad. Det fanns enormt mycket mat kvar sen i fredags så vi blev beordrade att hjälpa till och lösa detta. Tänkte låna pappas alkomätare och se ifall den börjar tjuta idag, ger mig inte på att köra innan jag vet! Just i detta nu ångrar jag nästan att jag har varit snäll och ställt upp på att jobba kvällen. Men money is talking, så är det ju..


Dansa.. Stop

Dubbelstudent och det var toppen på båda ställena. Hur det sen kom sig så hamnade vi på studenthaket. Utan kontanter så fick vi flörta ihop pengar till inträdet (redan där borde vi väl gått hem istället, right?) men väl inne så fick Babe agera väskbärare och jag shakade some booty. Det var visst längesen jag gick en hel dag i mina High heels eftersom att mina fötter höll på att döda mig när det var dags att gå hem. Tog av mig klackar och tights för att gå barfota, då världens bästa gav mig sina skor och gick i strumplästena. Vi delade på dessa Nike 42 gympadojor och jag fick rida på ryggen half the way. Är myggbiten nåt så in i helskotta. Har fett största märket som täcker halva skinkan. Så går jag och kliar mig på häcken så vet ni varför! Nu är det fan godnatt.Pinsamt

PreStudenten var jättehärlig!! Jag älskar släktsammankomster. Men på tal om släkt så kan man fan undra ibland. Att en del människor inte skäms. Nu menar jag inte full-som-fan-och-gör-bort-sig-pinsamt! Jag syftar på de mest egotrippade människorna som finns. Jag kan vara ego. Jag kan vara riktigt jävla ego!! Men jag beter inte mig som att jag är medelpunkten för resten av världen. Jag väntar mig inte att andra ska göra allt för mig, samtidigt som jag inte behöver anstränga mig så jävla mycket för att visa intresse för någon annan. Blir så jävla förbannad när jag vet hur fantastiska mina föräldrar är, och att dom hellre vill "ge" lite extra eftersom att dom är rädda för att deras närmsta ska tro att dom inte bryr sig. Och då blir jag pissed när det finns hycklare som fullständigt skiter i att ens dölja sin brist på intresse när det handlar om att ge tillbaka. Nu är det inte sånt här man ska lägga energi på, jag veet!! Och jag älskar min familj och släkt! Alla kan inte falla inom min ram för hur man gör och vad som är hyfs. Jag vet. Men det finns en anledning till varför man väljer att inte umgås mer än nödvändigt med some people. Just sayin'.


Graduation

Det är ju student så jag har inte tid att häcka här! Knallröd om näsan, av värme eller kyla vet jag ej. Troligtvis en kombination. Puss


The organizer

Hemma i mitt barndomshem finner jag.. Ingen! Where's the organizer?


Working on the look

Såhär är det. Jag har börjat att ta tag i att iaf ta tag i den här bloggen utseendemässigt. Jag vill att den faktiskt ska kunna matcha min tanke kring själva textinnehållet. Så det jag ska göra är att boka en tid med my dear friend The hacker, som är så snäll och har lovat mig att hjälpa och visa. Antagligen eftersom att han också tycker att min blogg är skitful. Så tankeverksamheten arbetar febrilt efter en look, något som ska kännas relevant. Något som ska kännas JAG.


Pineapples on pins and strawberries on sticks

Satte nyss igång the tourist för andra gången. Första gången jag såg den måste jag ha fått påhälsning av John blund för det är fan inte mycket jag minns. Blev sjukt sugen på glass efter det där glaset vin (fick räcka med ett ikväll kände jag!). Glass ja, men jag avstod och plockade ihop ananas, jordgubbar och körsbär instead. Onyttigheter lär det bli så det både räcker och blir över hela helgen ändå. Och by the way så är Angelina så grymt grymt grymt snygg. Totally fab!The chicken Never ends

Had to complete it with a glass of wine.


Occasionally

Every now and then i do some tanning. Fake tanning. Så jag kommer direkt ifrån cancerbåset och känner mig aningen omtumlad! Alltså jag somnade (vilket jag vanligtvis lyckas göra när jag solar) och drömde om sol och värme. For real. Hoppas det behagar komma snart. Och det känns så jävla skönt att jag har tagit semester imorgon. Även att jag ska upp tidigt och hem till Mami och assistera på förmiddagen så är jag iaf Ledig. På tal om Mami så tänkte jag hoppa upp på cykeln och trampa dit nu och se om det är något som behöver göras inför lillasysters studentfirande. Och om jag har tyr så kanske det bjuds på ett glas vin också. Helgens "storkonsumerande" (allt är ju relativt) gav verkligen mersmak. Opa!


Duktig

Kände att jag behövde komplettera inlägget här nedan med att säga att SJÄLVKLART ska man ge beröm till vuxna människor. Och det finns massor av positiva ordval man kan använda sig utav som har samma innebörd. Exempelvis: bra,fantastisk eller grym. Och jag älskar beröm så Shoot! Och om det krisar så får det väl vara okej med ett Duktig en och annan gång.


Jag jag jag

Duktig är ett sånt ord som jag inte tycker om. Ordet i sig är inte så motsägelsefullt, men på det sättet jag tänker mig det så är det precis vad det är. Duktig är något man säger till barn. Eller till hundar. Positivt menat givetvis. Säger man duktig angående en vuxen människa så tycker jag att det är nedvärderande på något sätt. Alltså väldigt motsägelsefullt. Ett positivt ord men med negativ klang. Ja så tycker jag, men jag har ju alltid varit lite annorlunda.


Cheese

Omg grey's anatomy med en twist! Jag är helt mållös!


I-landsproblem

Så irriterande. Låg på soffan och tittade på Project runway All stars igår kväll. Sista pausen i programmet la jag huvudet ner och vad gör jag? Jo SOMNAR! Och missar därmed vem som vann utmaningen. Okej, det finns givetvis viktigare saker att bry sig om än vem som åkte ut ur ett visst avsnitt i ett tv-program. But it bothers me!! Just nu var det fruktansvärt irriterande. Hejade på en snygging med grymt fint krag- och axelparti. Hoppas den vann! Nog talat om detta. Jag behöver sola och köra en snabblekning. Allt för dig min mesta Madelene. Vilka I-landsproblem jag dras med.


Det är bra för du har inte så stort huvud

Sitter hos darling m och hon torkar bort svart sprayfärg ifrån min nacke med en disktrasa. Cosy. Har haft catwalkprovning i tights och bikini. Och holy crap vad vi har idéer hon och jag ( okej mest hon kanske... Fast jag ger mycket feedback och det är ju bra). Det kommer bli asnice med outfit och uppsättning. Och bra att jag inte har så stort huvud då, eftersom att allt ser stort ut på. Såå bäst är hon. Madie. Jag menar, idéer har väl alla men hur många gör verklighet av dem?! Sen om jag vill hade jag ju kunnat stanna till torsdag fm kl 9.45. Åtminstone på parkeringen. Glömde att det är röd dag imorgon så var väldigt generös med växeln.


Man kan om man vill om man vågar

La precis huvudet på kudden och kände hur trött jag faktiskt är. Har min hjärna på högvarv all the time. Jag planerar och smider så mycket framtidsplaner så att om hälften bara blir av så ska jag nog vara nöjd! Det där kontaktnätet som behövs, känner att jag sakta men säkert håller på att bygga upp det. Räknar i huvudet på massa siffror som jag egentligen inte vet varför jag räknar på. Jag är fast besluten att allting kommer att lösa sig bra. Stay smart. Godnatt.


Butterflies

God morgon är nog för sent så det blir god förmiddag istället. Så skönt det var att sova i sin egen säng inatt. Borta bra men hemma bäst. Ibland är det så! Var uppe tidigt idag och har hunnit med att ringa facket och kolla lite information ang min (förhoppningsvis) blivande tjänstledighet. Fick bra svar. Det kändes skönt. Fjärilarna i magen blev några färre iaf. Lever med ständigt illamående. Är det så här ni preggo alltid känner?! Usch, i feel with you. Fast då vet man ju åtminstone att det ploppar ut en unge. Jag vet ju ingenting! Något jag där emot vet just nu är att jag snart ska gå till jobbet. Snart helg snart helg snart helg. Så går tankarna när jag styr dem positivt. Men veckorna springer nu. Mån-tors och semester på fredag när det är student. Herrejisses. Lillasyster som är så liten. Värst vad tiden går!


Smakar du på min drink?

Älskar roliga citat, men har oftast för dåligt minne för att komma ihåg dem. Kommentaren ovan fick bartendern i hotellbaren höra igår, ich vi fick oss ett gott skratt. Inte för att jag egentligen hörde, bara efteråt. Tyckte det var lika roligt ändå. NU är vi på väg hem. Trots att dagen har varit toppenbra så ska det bli så jävla gött att komma hem. Min rumskompis fick väldigt dåliga nyheter inatt och jag blev ledsen å hennes vägnar. Sen var jag nog riktigt osmidig verbalt när jag använde ett dåligt ordval som jag skämdes över. Smällde mig själv på fingrarna och därifrån gick vi vidare. Vi åt vår picknickfrukost på tåget och fortsatte ätandet på Kastrup. Allt flöt på bra, men som vanligt när jag och min kära zumbavän är ute på äventyr så gick vi halva flygplatsen runt innan vi insåg hur simpelt det faktiskt var att hitta. Rulltrappor, hissar och gator tog vi oss igenom innan vi förstod att det enda vi behövde göra var att ta oss ut genom en dörr. Att träffa Steve igen var lika fantastiskt som vanligt. "Som vanligt". Lät som att jag gör det med lite jämna mellanrum. Men alltså han är helt fantastiskt. Alla blir helt förälskade i honom. Idag var det två tjejer längst fram som påminde lite om den dyrkande ryskan. Men den historien tar vi en annan gång. Vi är nu inte bara Zumba goldinstruktörer utav även licenserade inom Zumba gold chair excercise. Licenserade. Inte certifierade. Its a big difference och det fick vi lära oss idag. Zumba chair ska jag förklara sen för det var mycket mycket bättre än förväntat! Enligt de förväntningar vi hann bygga upp fem minuter innan vi fick reda på vad som väntade. Nu har jag kramp i fingrarna så further information dyker nog upp later. På tal om kramp så har det pulserat i mina ben hela natten. Och fötterna hade behövt sig en rejäl omgång fotmassage. Antagligen resten av kroppen med. På tal om kramp skriver jag och ljuger. Ett par bilder kommer här istället:https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_205169862.jpg" class="image">


Trött

Sovit ca tre timmar inatt. Trööööött. Tåget nu och frukost. Hörs.


My god

Lovade ju att uppdatera dagen nu ikväll, ångrar mig lite eftersom att jag är komatrött och ska upp fem imorn. Iaf, i korta drag. Som vi pratade om så var ju Anneli jättelänge inne på esprit innan vi fick det där kaffet. Sen hamnade vi supertaggade i en taxi på väg till idrottens hus och köade i kanske en kvart för att komma IN!!! Det hela började med att jag blev så besviken för att det inte fanns några kläder i min storlek. Fast sen fann jag mig i situationen och fick berättat för mig att det skulle säljas kläder även imorn. På Zumba gold alltså. Sen hade vi askul, jag tror iaf att jag talar för alla när jag skriver det! En fridatjej kom fram och pratade med mig efteråt och fick mig så himla glad. Ännu mer glad!! Väl "hemma" tog även jag en dusch. Och hör, jag tvättade håret också! Trodde ni inte va, efter det här med gårdagens Zumba?! nåväl. Kvällen fortsatte med att vi hamnade på Marias tapasrestaurang. Alltså vilket ställe! Underbar mat. Har inte ätit så gott
på väldigt länge. Vinet det gick också ner faktiskt. Vi avslutade med ett glas på hotellet innan bedtime. Så. I korta drag alltså. Haft en fabulös dag, eftermiddag och kväll. För övrigt så sparar jag på en hemskas massa kvittot. Det var väl allt. Tror jag. Godnatt!


Marias tapasbar

Supermysigt ställe! Sitter med varsitt glas vitt möra som fan. Haft en underbar dag och vidare uppdatering kommer ikväll. Puss på er


Helsingborgar

Sitter på espresso house och dricker islatte på uteservering med resten av gänget. 100 m till hotellet och strax ska vi dit för ombyte. Hittat en och en halv bikini på Gina och blev jätteglad! För övrigt sparar jag på pengarna någon timme då jag tänkte gå loss i zumbashoppen. Lunch hann vi givetvis också med. Titta här nere. Nu back to reality.

Whoops

Helt klart någon annanstans i tankarna igår ja! Men ny dag, nya tag. Today is D day. Har några såna D days framöver känner jag. Detta är en utav dem. Får i mig lite frukost innan jag packar klart det sista inför hbg och morgondagens dragör. Ser ut som fan i håret med. Hann inte tvätta det igår efter Zumban, flottigt!, då vi var under eehm lite tidspress. Fick panik och tänkte att jag ska ju ändå tvätta håret hela helgen, alltså lät jag bli. Så nu har jag väl ca ett kilo dust it i huvudet och känner mig som en strävhårig katt! Nej nu måste den här tidsoptimisten lägga på ett kol!! Dags för detta:
Whining

Här sitter vi och har rast och beklagar oss. Fortsättning följer..


RSS 2.0