Konsum

Okej, de blev ju inte så mycket köpt på outleten iaf. Något positivt då jag alltid köper en massa onödigt skit eftersom jag vanligtvis aldrig hittar det jag ska. Var inne på nya Konsum och kände lite vemodiga känslor. Jag gillar ju lite stök och brök(?) och känslan av att befinna mig på ett större ställe än vad jag är. Däremot hade dom verkligen inte hakat på den lite svenskt minimalistiska trenden direkt. Stuff everywhere och dåligt luftutrymme. Men i like nya fina blanka golv. Sådär innan de slitits ner av alltför många små fötter.

Snart blir de lite släktkalas o vi ska ha grillad korv följt av marängswiss. Me hallon såklart.


Right on time

Late as usual. Ska träffa Mami klockan tio och ta en runda på outleten.


Today's outfit. Gotta work those arms again!What doesn't kill you

Jag är så kass på det här. Förhållandebiten. Har nog alltid varit. Men jag har varit i ett riktigt pissigt förhållande, där jag alltid blev åsidosatt alltid var nummer två.. Eller nummer tre eller fyra. You get the picture. Jag sa till mig själv att jag aldrig kommer utsätta mig själv för samma sak igen. Och vad gör jag? Jag gör ju precis samma sak!!! Historien upprepar sig. Fast på ett annat sätt och där någon redan är first lady, och detta befogat! Fan. Så dum i huvudet är jag. Men ok, jag tog det beslutet. Och jag bryr mig alldeles för mycket om mig själv för att ta vad som helst.. Kanske på att "ta" överhuvudtaget. Och det är väl så det är i relationer.. Ge och ta. Men vem fan bryr som om mig om jag inte gör det själv? Jag vill detta, men ibland tänker man.


Like a french maid

Städat städat städat. Det där med att skura golv kan jag nog göra i sömnen nu. Har gjort det hela tre gånger denna veckan! Tokigt, riktigt tokigt. Luktar städtant, typ bara massa rengöringsmedel. Helt slut i huvudet, känner för att ta ett glas vin.. Tror jag ska göra det! Ja, nu gör jag det!

Ja o mina brillor. Ser ut att vara sju nummer för stora på den här bilden?


I need time

Gud vad skönt med fredag ! Längtar efter en ledig helg. Eller "ledig" helg. Har megamycket planerat as usual, men se det är ju härligt! Åh detta blev inte alls nåt roligt inlägg så vi avslutar här.


Så frustrerad

Har haft en grym jävla period länge nu. Just nu önskar jag verkligen bara att jag INTE åkte hem. Hela jag blir som en tickande bomb här hemma. Jag stör mig på allt. ALLT. I synnerhet bara åsynen av min andra hälft! Känns som att jag försöker sträva åt ett håll (framåt!) och ständigt har någon som motarbetar mig! Just nu sitter vi i varsitt hörn av soffan med varsin mobil i handen. Spyr galla så fort jag öppnar käften. Riktig oförskämd är jag. Men jag pallar inte. Jag orkar inte lyfta och bära HELA JÄVLA TIDEN! När är det min tur? Jag har både det största och det absolut minsta egot i hela världen. Jag har varit så osjälvisk så länge nu så det bubblar över!


Allting varar inte för evigt

Time to say goodbye! Lokalen! Här har vi haft många fina, roliga, kreativa och in fact mindre nyktra stunder. But it was years ago. Var tid har sin charm. De tyckte jag säkert när jag hängde över toalettstolen och spydde upp procent likt en katt som spyr hårbollar. Säkert. Men allt som har en början har också ett slut, right?


Oj

Fan vad jag blev på dåligt humör. Hade hur lätt som helst kunnat torka bort hånflinet från den feta kärringens fejs. Valde att låta bli. Rätt ska va rätt. Blir psykiskt sjuk i huvudet om jag inte kommer ifrån det här stället.


I like that

Stop trying so hard to fit in when you were born to stand out!

Work it

Är skönt trött efter zumbapass. Sitter nyduschad med käk framför tvn. Gjorde hallongröt.. Det ser apäckligt ut fast smakar helt ok! Nahe nu Greysar vi!

Work it

Är skönt trött efter zumbapass. Sitter nyduschad med käk framför tvn. Gjorde hallongröt.. Det ser apäckligt ut fast smakar helt ok! Nahe nu Greysar vi!

Lucky me

My god, har nog varit inne i världens varmaste affär!! Varmblodiga jag såg ut som att jag fått nässelfeber(!?) när jag stod i provrummet och tryckte häcken i ett par funky highwaist. Men två par byxor rikare och några hundralappar fattigare blev jag. Hittade cash i plånboken som jag tydligen glömt bort och blev lite glad när jag skulle betala. Haha inte något som hör till vanligheterna!! Lucky me!


Premiär

Varit premiär för många saker denna vecka ( och i helgen ).. Igår var det barfotapremiär och idag är det utefrukostpremiär. Grillningen sen i helgen var visserligen inte riktigt årets första. Tvingade hjärtat att grilla lax i januari, men kött- och korvgrillat har vi inte gjort tidigare! Mysigt! Alltid nåt speciellt med "Årets första" tycker jag. Fab!


Prisutdelning

Nyss hemkommen från Prisutdelning med Osby näringsliv. Cheferna blev Årets företagare och dom fick ta med sig sin personal till Borgen för medelhavsbuffé! Tack så himla mycket för detta, god mat och även vi fick ta emot beröm då det hölls tacktal!! Fast det allra bästa var nog innan vi samlades, åkte hem till finaste Anna och satt i solen med ett glas vin! Underbart! Sen följde jag och Millan med vår Anna hem och tog lite mer vin för att fira! Finns alltid en anledning att fira något med ett glas gott!!

Fick mersmak och tror att det är bäst att jag säger godnatt..


Birthday present, check

Så skönt att ha de avklarat! Riktigt dålig fantasi this time.. Men tror att det kan bli bra ändå!

Lunch?!


Pj day

Oj vad klockan tickade på idag. Har haft en riktig pyjamasdag med sovmorgon och allt. Nu har jag tagit tag i lite måsten. Ska gå ner till byn och och köpa välbehövliga presenter till lover, han fyller ju år och behöver lite uppmuntran. Det kan kanske dra honom en bit ur graven. Tja, den som lever får se..


Vad hände med hon den där

Hon som faktiskt hade en rejäl dos självrespekt och inget annat än det bästa var bra nog. Nu är vi där igen, hur hamnade hon här? Alltid på jakt efter utmaningar.. Det här är nog den största. Hur ska man få något som aldrig handlar om dig själv till att handla om dig själv? Utmaning big time. Får lite ont i magen.


Schizofren

Jag förstår mig bara inte på mig själv ibland. Vad vill jag? Ibland när jag faktiskt stannar upp kan jag frågande undra hur jag hamnat där jag är. Och jag blir aldrig nöjd, kan inte bara nöja mig.. Varför ska man?


Mmm


Gotye

Somebody that I used to know. Underbar. Jag bara Älskar den!

Grill nu och jag njuter av ledig tid. En dag av min 8dagarsvecka återstår. Fort, tiden går fort. Upptäckte rynkor i mitt ansikte idag.


Fy!

Har insett att jag de facto är lika skadad och fördomsfull som resten av det svenska samhället, jag generaliserar en del nu det är jag medveten om.. Men jag blir arg på fördomsfullhet och skäms när jag kommer på mig själv med att missbruka hjärnkapaciteten på sånt TRAMS!! Skärpning Sara.


Zumba fever

Folk här på orten har verkligen ingen aning om hur STOR Zumban är! Det är en hel värld. Och jag vill vara en del av den, på riktigt! Men de funkar inte så, inte här. It's a shame. Blir lite ledsen i hjärtat när jag tänker på det faktiskt.


Skadad

Såå mobilberoende jag har blivit sen jag skaffade en smartphone! Fick ett sms från min operatör idag där det stod att jag förbrukat nästan hela datorpaketet som ingår i abonnemanget. Jisses! Hur klarade man sig innan med den förra mobilen då jag aldrig, med betoning på Aldrig, använde den till surf. Så skadad!

Den här boken är jag riktigt sugen på att börja läsa!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_195324302.jpg" class="image">


Happy ending

Haft en jättego morgon, kunnat ligga och dra mig innan det var helgfrukost. ÄLSKAR helgfrukost, vilket innebär att jag sitter i kanske två timmar och bara låter bli att stressa. Uppskattar det något enormt! Kanske inte mer än att bli utbjuden på middag och få sitta ett par timmar på en riktigt bra restaurang och njuta av livet.. Men minst lika mycket! Får liksom ro i själen. Nu har jag egentid, det var jag i behov av. Ska fixa och trixa för att sedan gå uuut. En dag som denna kan man inte sitta inne. Det ska jag göra på jobbet hela eftermiddagen och det får räcka! Haha, sitta inne. Tja, lite så känner jag inför jobbet. Inlåst.

På tal om annat så var vi inne hos M och V igårkväll. Längesen vi sågs och bara pratade. Trivs i deras sällskap, så det var mysigt. När jag stack in huvudet så skrattade alla och skrek "Happy ending!".. Tolkade det som att jag såg lika trött ut som jag kände mig.


Totally

Älskar att känna alkoholen pumpa runt i kroppen. Jo, jag är medveten om hur detta låter. But I'm very honest.


TGIF

Står i köket med solbrillor på huvudet och ett glas rosé i handen. Man kan väl få drömma om sommaren iaf!


Out

Going out. Outdoors alltså.


Om att förstå sig på

En mycket klok vän till mig, CW, sa en gång nåt i stil med "Jag tror att alla är logiska på sitt eget sätt!". Och jag bara måste tro på att hon har rätt. Annars är jag helt fucked. Eller inte jag då, fast det drabbar ju mig.

Varit på årets första marknad. Invigt mina heels och köpt godis såklart.


Springtime

Mm jag blir verkligen mitt bästa jag i detta väder!! Tråkigt inlägg om vädret I know men jag skickar me ett par bilder också!!


Zzzzzz

Haft eftermiddagsfika ute. Löst konflikt. Ätit tills jag mått illa. Glatts åt att Sipan tagits ut ur BBhuset. Hälsat på Mam och Pap. Nu, tvmys.


High life right now

Bortse ifrån det senaste "inlägget"..

This is it


High life tright


High heels baby

Åååh om det ändå kunde bli tid för lite mindre kläder och höga klackar! Ska börja planera Salsa Café nu till våren!!! Lovely! Jaha, då var lunchen över. Igen :(


Fattar inte

Här sitter jag igen och kollar H&Ms nya katalog. Nu vill jag ju in och beställa nytt IGEN! Fick en fet räkning därifrån igår så jag kanske inte borde. Hmm.. Tja vi får se..


Zuuumba

Så tött!! Var gött att köra Zumba ikväll, men måste omstrukturera passet en del. Bäddat ner mig i soffan under filten nu och orkar inte röra mig! Somnar nig här.

Frääääsch innan dusch.


Skamligt

Jisses, har aldrig bott i ett så skitigt hem som jag numera gör!! Känns iaf så. Tror jag blir knäpp i huvet! Hur har folk tid att ha städmani??! Ok jag förstår att huset inte städar sig självt, men hur i himmelens namn kan det vara lika dammigt dagen efter att man haft rejält storstäd!!??? Sen röjer man undan och så kommer resten av de boende hem och SKITAR NER!! (I know, men jag kan väl få låtsas att jag är lite perfekt. Låtsas iaf!)


This is my new lovers!!


Insikten

"Hinner inte" är egentligen inget annat än ren bekvämlighet insåg jag alldeles nyss. Står man i en kvart och bara väntar, jo då hinner man!


So fully booked

Riktigt fullbokad hela våren. Suttit i smskonversation med finaste Madie för att hitta och planera in tid! Gick sådär. Vi får lösa detta! Och då ska det in några timmars zumbatomic på schemat också. Och jag har självmant satt upp mig på lite extrajobb. But I need it! Och egentligen klagar jag inte. Jag mår bra av det. Älskar stressen på något sätt. Det får mig att uppskatta och värdera ledigheten mer än annars. Och jag tror att jag behöver det. Hatar att vara sysslolös (vilket man aldrig är ändå!) och en periodvis överbokad period som efterföljs av en lugnare passar mitt tycke perfekt! Men nu är jag trött och säger godkväll!!


http://youtu.be/n8crN86RFD8

Lyssnar massor på denna just nu!


Touched

Åå fick världens finaste komplimang idag! Har en man från Colombia som brukar vara inne på jobbet. Idag när han stod och pratade lite så berättade han att han hade ett barnbarn på väg, en liten tjej. Så säger han med sin brytning:

"Ja Sara, och jag hoppas verkligen att hon blir lika vacker som dig!"

Blev helt glad ju!!!


Huu

Fy vad jag är trött idag. Pratade med en av mina kollegor igår angående arbetstider. Jag tror inte att jag hade pallat ett ständigt 7-16 jobb. Tror! För just i denna stund känner jag mig lite tacksam över mina sovmorgnar.


I think I know

Dumma dig! Fast jag kanske fattar ändå ;)


By the way

Det faktum att Kija röstades ut ur BBhuset igår stör mig massor!! Fy skäms på er alla som inte ville ha kvar henne, hon var ju superhärlig! Vår utbildare i lördags frågade oss varför vi var så tysta. Du är i Sverige svarade vi. Tja, det är väl så. Alla som inte passar in i mallen ska bort! Right?!


Maestro musica

Jaha ja. Måndag igen då. Ser inte alls fram emot tisdagen heller, inte när jag jobbar min fm. Vilket är i stort sett alltid! Det enda positiva är att om 24 timmar så har jag slutat min tisdag. That's gooood!

Och längtar hem till posten då jag har hört ryktas om att en ny Zumbacd bör finnas med!!!!


Vi sover på saken

Varvar ner. Behöver knappt varva ner dock för jag har varit helt sleepy sen i eftermiddags. Allting har nästan gått fööör bra. Man bara väntar på ett bakslag. Eller det känns så. Verkligen ALLT har gått enligt mina planer och jag fattar det inte. Hur smidigt som helst. Nåja, nu kopplar vi tankarna på lite annat innan jag somnar och drömmer konstiga drömmar.

Den enda av deras som jag ännu inte har läst.


Stockholm goodbye

Då var vi on our way home då! Helgen har bara sprungit iväg, man blir ju helt knäpp! Tycker att det var precis som man stod på perrongen i Hässleholm och klev på X2000. Ja så är det. Skönt att kunna ha hemmakväll innan det är måndag igen iaf. Usch, måndag. Hatar måndagar.


Oh behave!

Jag undrar om jag någonsin har facebookat så enormt mycket som jag har gjort denna helg. Det är ju sjukligt! Men förstås, I'm a social girl och det är väl det närmsta socialt liv jag kommer just nu. Med undantag av dagen idag då jag har nätverkat in real life. Nu har jag bäddat ner mig i min hotellsäng framför en liten tjock-tv, med en tom naturgodispåse.

Www.be11an.devote.se
En fantastisk vän till mig som igår blev mamma till en fin liten flicka. Vi älskar er <3


And she's licensed

Vilken fantastisk dag!!! Åååh den hade gärna fått börja om från början igen. Träffat många zumba friends och är numera licenserad instruktör för zumbatomic! Blivit positivt överraskad av hur vänliga människor faktiskt kan vara. Och vår Zes var bara helt fantastisk! Izabella Kin hette hon och man ville bara ge henne en stor kram. Hon skulle nog börja utbilda i Sentao här i framtiden, och jag bara måste åka på det då! Looved her!!! Lunchade med en tjej vid namn Adila, som var på besök ifrån Bosnien. And made friends with a girl named Diana, som jag just nu försöker hitta på fejan (men det är ju helt kasst o försöka hitta via mobilen)!!
Och när jag skulle med bussen satt där två andra zumbisar som skulle med samma buss! Helgulliga var dom. En mörk lång tjej, fantastiskt vacker, och en lite äldre kvinna som såg lite italiensk ut.!

Nu vill jag bara köra igång!! Först, DUSCH.


Godmorgon

Då kör vi!

Hoppas på en grym dag med massa lärdomar och ny inspiration!! Uppdaterar i eftermiddag eller senare ikväll.


A table for one, please

Inga krux att hitta. Känner mig helt världsvan!!! Så här sitter jag nu med ett glas vin och middag på väg in. Har bokat taxi som hämtar mig klockan kvart i åtta imorn bitti. Fick inte alls ihop busstiderna med rätt tid och plats. Och då hade jag fått hoppa över frukosten, eeh nooo way!! Det är ju det bästa med att bo på hotell!
Ma chérie

Prövning av social skills. Definitivt!

Känner mig helt konstig i käften, det måste varit längesen jag var tyst i flera timmar! (i stort sett..) Traggar jag så mycket vanligtvis?!

Ma chérie 2k12 och Shakiras Rabiosa

LOVETHEM!!!!


And we're on our way

Såå vi drar till.. Stockholm!! Vråålhungrig är jag också så jag är glad att jag sitter på tåget nu och kan trycka i mig min hemmagjorda pastasallad! Fruktansvärt förväntansfull är jag. Har fortfarande en mysko känsla i kroppen, fattar nada.


Förbannad

Blir så jävla förbannad. Hatar att jag låter dig förstöra mitt goda humör. Ställer fan alltid upp, det är en SJÄLVKLARHET för mig. JAG tar för givet att jag ställer upp för dig. Vad får man tillbaka, jo en stor portion oförskämdhet och beteende som en femåring. Aaaaargh!! Visa lite kärlek och ödmjukhet. Är det nån dom vet nån kurs?!


Hotel california

Nu är det gjort! Jag har sökt! Vågar knappt vara glad, tänk om det inte alls blir som jag har planerat. Vad gör man då?

Ikväll har vi varit i Lund och tittat på fantastiska lillasyster. Inte bara på henne då utan på alla danstreorna som kör föreställning nästan hela veckan. Massa massa beröm till dessa begåvade dansare! Stolt över lillasyster som bara blir bättre och bättre varje gång jag ser henne uppträda! Känner hur det spritter i hela kroppen när man sitter still i salongen.


Knäckepizza

Kryddig och god blev den! Vill tacka för det fantastiska tipset!


No stress

Eller faktiskt jättemycket stress. Woke up klockan 8 imorse, börjar jobbet halv nio så jag sprang omkring som en yr höna och försökte förstå vad jag sysslade med. But I made it och kom i tid och allt. Har en bubblande känsla i magen idag, typ när man är så glad så att man kvittrar men samtidigt mår fruktansvärt illa. Det händer saker nu. Den 15 mars som var så långt borta är plötsligt här.


Fitness

Äter framför grey's. Var hos miss Linda på Zumba och dansade järnet! Kände att jag har lite för mycket fitness och för lite dans i mitt eget pass, skärpning på det! På tal om mat så behöver jag tillagad mat imorgon! Idag har jag ätit mackor, mackor, mackor och jordgubbar. Och lite fil med bär. Gött är det men jag har värsta magontet och I need en riktigt tillagad middag! Mmm.


Kejrå

Bara för att det är en bra dag!


Wunderbar

Har redan uträttat massor av små måsten idag och klockan är inte ens två! Tur det för klockan två ska jag jobba. Jag är redan på plats dock, sitter i solen och älskar tillvaron i just denna sekund. Känner mig full av hopp inför vår, sommar och höst. Har mycket att se fram emot, sen allt det där andra tar vi oss bara igenom!

Berry berry


Waking up on a wednesday

Jag har många nedräkningar på gång i huvudet! De som ligger allra närmast i tiden är Ett: Den nedräkning jag har tills imorgon. Då ska jag söka SKOLA! Bara tanken gör mig lite illamående av förväntansfullhet blandat med nervositet. Och faktiskt ganska mycket lycka. Och andra känslor som jag inte kan sätta fingret på. Har inte känt såhär på a long long time och jag tolkar det som ett positivt tecken. Jag tror nämligen på att du klarar allt du väljer att utsätta dig för. Man hittar alltid olika sätt och olika vägar. Tappade tråden lite här känner jag, men anledningen till att jag skriver detta är nog för att jag liksom många andra har en rädsla inom mig. En rädsla som smyger sig på när det handlar om att bryta trygghetsmönstret. Men gör jag inte det så dör jag inombords. Vem ska tro på mig själv om inte jag gör det?!

Huur som helst. Nummer Två på listan: Stockholm såklart!! Ingen tvekan om saken.

Någon mer som ska dit?


My gad

Det fanns en tid då jag hade viss kunskap om html. Poff. Borta! Försöker fixa och trixa med min FULA blogg. Det går väl sådär..

Loove them muscles

Jag älskar musklerna jag har numera. Känner mig riktigt fräsch i kroppen! Jag har väl alltid hållt mig hyfsat smärt, men sen jag började med zumban har jag blivit riktigt fit! Och när jag för första gången var och kollade ryggen fick jag lite skäll för att jag tränade magen alldeles för dåligt. Jag har tagit detta på största allvar och utmanar mig själv varje dag för att nå mina egna små delmål. Det kan handla om att kämpa 10-20 sek längre i planka än vad jag gjorde förra gången. Det är alltså inget världsomvälvande. Fast det gör mig gott!


Fresh

Jordgubbar med glass en varm sommardag! Or not! Fast det är det jag associerar jordgubbar med glass med. Skulle vilja posta en bild fast jag har redan tryckt i mig allt, och min preggokompis här intill som alltid ätit hälften så mycket som mig ligger numera Alltid steget före! Mja det här ätandet får vi allt ta tag i. Tur att jag har afropass ikväll!


Good morning

Gick och la mig tidigare än vanligt igår, så idag var jag inte komatrött när jag skulle gå upp.

Denna tidning blev jag handlöst förälskad i!


Solen skiner inte på mig

Allt jag tar i tappar jag!! Och så grymt frustrerande är det. Det speglar nog hur hela jag känner mig just nu. Som en enda stor frustrerad klump!


Fika.

Det bästa med jobbet är rasterna.
Knäpp i bollen

Jag har drömt såna mysko drömmar!! Vaknade av ett ryck tidigt i morse och fattade ingenting. Gick upp och yrade innan jag gick och la mig igen, sen drömde jag riktigt udda om jobbet. Men hallå! Inte nog med att man ska dit idag utan vi drömmer lite om det innan också. Aaallt för jobbet. Oh no! Tog tydligen lite sovmorgon idag, behövde antagligen det då!


Nämen titta! Här har vi nattduksbordet som blev uppsatt i helgen (hylla I know). Måla lite på det sen med så blir det nog bra!


BB

Big brother-Kija är ju så jävla snygg!


Viiit

Det är allvarligt talat något fel på mina fingrar och tår. Jag har bra värden, förutom lite högt blodtryck. Röker eller snusar inte, dricker måttligt (nåja) och håller igång. Men min blodcirkulation är helt fucked up. Blir helt vit i fingrar och tår, tappar känseln och får inte ut nåt blod om jag så tuggar på fingrarna. Tårna har jag dock inte provat att bita på. Jag måste ha det där syndromet.. Det som kallas.. Reinharts?! Eller det är kanske nåt annat. Men Vita-fingrar-syndromet. Helt sjukt är det. Vad finns det för bot?! Snälla berätta om någon vet!

Som mina mediavänner hade sagt, åtminstone vissa av dom.

"Du är alldeles för störd för att vara helt normal!".

Lite rätt har dom nog.


Russian

Då var mellon slut för i år och vi firar med en russian vodka! Loreen är ju mysig. Fast tyckte himla synd om Danny som verkar vara en trevlig prick. Skål då!


Byteshandel

Tänk att man kunde byta hantverksarbete mot lite sprit så enkelt. En hantverkare = en grogg. Fått massa småplock fixat i eftermiddag. Sånt man ALDRIG blir färdig till. Iaf hos oss där det närmsta händig man kommer är.. Ingen! Suck ja life's a bitch. Men tack så hemskt mycket för hjälpen!!


Starka känslor

Jag HATAR mitt hår. Var bara tvungen att säga det. Det gör fan aldrig som jag vill! För tillfället är det grymt torrt och frissigt också, och jag anklagar detta förbannade väder! En mirakelkur tack, save my hair!!

Och jag har uppdaterat sjukt dåligt I know. Har varit barnvakt till sötaste Majan sen igår. Ja herregud, ungen är så enkel att ta hand om. Men vad TRÖTT man blir. Tur att man kan lämna tillbaka henne sen.


Onlineshoppar

Har beställt både hatt och blus. Love the look!
Den här har jag också beställt, får se om det kan vara nåt bra!

I've got plans

Framtidsplaner; kanelfärgat hår och mörkbruna ögon. kanske inte exakt kanel men jaa, jag får hitta en bild!

Tänk om våren kunde komma imorn. Ingen hade blivit lyckligare än jag, INGEN! Åh tänk första glaset rosé på soldäcket med ljummen vind i ansiktet..


Alltså snälla

Jag pallar inte mer. Nu får det vara slut!!!


Fitness

Whalla! Kom precis hem efter ett gött zumbapass. Blev inte lika svettig idag som vanligt dock. Fick ångest och tvingade mig själv att stanna kvar och köra utfall och planka. Duscha nu ja tack!
Cooking!

Pasta med paprika/chilikyckling var tanken att det skulle bli.

Fikat med två stora magar och en bebbe. Och Kelan såklart! Så nu är jag precis hemkommen och ska fixa käk. Har haft fullt upp med bankpapper hela dagen och är helt trött i huvudet. Och fick dessutom ett ovanligt glatt bemötande när sambo kom hem. Kan ju hoppas att han hade dåligt samvete för igår kväll, då hade jag kunnat be honom fara långt åt helvete. Fotboll på TVn innebär INTE ensamrätt! Köp en egen tv för fan!


Speedy

Full rulle idag! Först blir det möte på banken, därefter ska jag träffa Älskade M och sötaste lillan på lunchdejt. Och B kanske, ska du med!? Sen blir det Power Walk med Li.

Luka sa till mig igår "Men Sara, kommer du inte ihåg när du hade ryck i foten?"
"Va? Nä!?"
"Jo med hälen o så"
"Aha du menar det, alltså det har jag fortfarande ibland."
"Du vet att det är stressymptom va?"
"Ah jag vet. Fast det är ju då jag mår bra."

Tusen järn i elden och helst ska det hända samtidigt!

Jag berättar vidare next time!


Raspberry red

Helt vårig kände jag mig idag, blev lite kär i mig själv och fick pirrkänslor i magen. Fejksolen gjorde sitt jobb!

Ikväll har jag haft en kär gammal vän hemma på våffelfika. Väldigt long time no see. Har saknat vår svengelska.

Mitt China red funkar även som hallonrosa om man blandar med vaselin. See for your self.


En klapp på axeln

Sitter i samma pyjamas som jag haft sen i gårkväll, men tagit tag i många måsten och använder det som ursäkt. Det är väl detta man kallar "lediga dagar". Med tanke på att jag har lika många måsten kvar att uträtta så ger jag mig en klapp på axeln och går vidare. Men först egentid i form av hemmamanikyr och lite solariebränna på denna bleka, trista hud. Tack!

As promised

Lovade att visa min standardfrulle. Så här är den! Blåbär och hallon blandar jag upp med fil och toppar med havreringar av fullkorn. Mina frolic som dom säger. Pågens nya bröd Kärnsund är toppengott. Jag rostar det, så får man ner GIvärdet, och sen slänger jag på ost eller kalkon. För tillfället är det Allerums prästost som går varm här hemma. Skiva gurka eller paprika till det. Apelsinjuice utan massa tillsatser eller ett glas mjölk. Brukar även koka ägg som jag sedan glömmer bort eftersom jag ställer dom i kallt vatten. Så kommer jag ihåg dessa trycker jag i mig dom med, annars använder jag dom till annat!

Jag står mig hur länge som helst på den här frukosten, viktigt i synnerhet de dagar när jag har sen lunch på jobbet. Då kan det gå fem, sex timmar innan jag får möjlighet att äta igen. Och är man då hungrig som en varg så äter man bara massa extra som är helt onödigt!                            image description     
 

Kolhydratskåt

Jag hade nog inte kunnat leva utan kolhydrater! Grovt och osötat känns helt ok och det är ju det jag maxar. En rostad ostmacka, aaah så jävla gött! Står sig hur länge som helst på det också! Ska visa hur min frukost brukar se ut imorn.


Ingenmansland

Jag sitter fast. Inte mellan två världar, utan mellan ännu fler. Jag är alltid mig själv men ibland känner jag mig helt schitzofren. I ett sällskap älskar jag den personen jag är, i ett annat känns det som att erfarenheter jag har tagit med mig de senaste fem åren är som bortblåsta. Jag passar bara inte in. Det kvittar vilket av våra "sällskap" jag är i för jag känner mig som en förvirrad själ oavsett. Jag anpassar mig och jag kan förhålla mig till olika personer och situationer, men var jag själv hör hemma det vet jag faktiskt inte. Den enda som förstår mig just nu är B. Och jag värdesätter de timmar vi pratar enormt mycket. Jag kan förklara och förklara men förstår man inte känslorna jag känner så förstår man inte mig. Ungefär som att ha barn. Har man själv inte fått så är det omöjligt att förstå. Eller förlora ett syskon. Det finns säkert tusen andra jämförelser men det jag vill komma till är att hade hon inte funnits så hade jag varit ensammast i världen. Hon lyssnar och hon förstår mig. Kärlek och respekt till alla mina vänner, jag älskar er, och ni är speciella för mig på olika sätt. Men inom mig är jag helt tom och i vissa perioder misstror jag alla. Jag tror inte på goda intentioner då, och det enda någon vill är att blåsa mig. Lite hjärnspöken har jag nog allt det vet jag.

Killerpiller

Behövde det idag. Tröttheten gör att jag känner mig helt väck! Eller så är det tabletten.


Guuuuud vad trött

Fyra timmars sömn efter lite alkohol resulterar just nu i att jag helst av allt hade velat spy rakt ut. Men det är kanske inte så lämpligt med tanke på att jag sitter på ett jävla tåg. Och turbulent är det med. Jag behöver nog mat.


Myser

Med mina mp-hjärtan!


Bingen skriker efter mig

Kört zumba o firat svärfar, o nu har jag egen hemmakväll här. Har sällskap av BB såklart. Eller ja, Hade. Ska upp i ottan o jobba imorn så det blir väl snart godnatt. Fick en lampa av Mami idag. Titta!
Ekonomisk

Ikeafikar med mami. Hon bjuder, 13 kr blev det. Allt som allt.


Ordpolis

I lördags när jag var i stan gick jag förbi O'learys och fick syn på vippskylten som stod utanför, såklart det brukar vara det som är meningen. Men något som har stört mig sen dess är den FELSTAVADE texten. Rabbat. Vad fan är Rabbat? Skäms på er, om ni mot förmodan läser detta! Rabatt heter det! Tanken på att gå in och faktiskt säga ifrån slog mig, men jag utgick ifrån att jag hade framstått som en riktig jävla surfitta. Ångrar det lite ändå. Hade gjort dom en tjänst.


RSS 2.0