Finaste lillasyster

Då har vi hunnit med att göra både Lund och Malmö ikväll. Efter att vi frusit som hundar i väntan på entrén in på röda mattan tog vi en pizzamiddag på Romana(?). Gått igenom en del av fotona, and believe me det blev en hel del av den varan. Men det är bra, man sållar ju ändå bort mer än hälften sen.. Vill bara visa en på finaste lillasystern i världen, och riktigt stiliga Alleballe med!!






Photographer

Var så förfasad över häcken tidigare så att jag helt glömde bort att jag givetvis skulle berätta anledningen till varför jag plockade fram kameran. Jo, såhär är det! Lillasyster tar ju studenten och idag är det BAL!! Såå mysigt. Älskar sånt här. Jag har agerat bröllopsfotograf, tänkte jag skriva.. Balfotograf menar jag såklart. Så himla fina är dom, hon o Alex. Jättestiliga! Och jag är avis. Vill också ha tillställningar och få klä upp mig!!! Men idag är det inte min dag iaf. det är lillasysters dag. Och finast är hon.



Bilden

Gick igenom kameran som inte blivit använd på länge och hittade värsta bilden på mitt ass. Nu menar jag inte "värsta bilden!" som i "wooow good looking!" utan mer "omg hur ser jag ut?!!!". Okej, ja, det har hänt en hel del sen dess. Men jag blev lite ställd. Okej, fine, jag står i en lite annorlunda position. Vet att det är lillasyster som höll i kameran, och hon har ju verkligen fångat mig i rätt ögonblick. Nej men för att vara allvarlig, det ser ut som att jag har hängröv. Säger bara en sak. NU ÄR DET JAG SOM TRÄNAR HÄCKEN!


Take care of tänderna

Inne i en sån period när man på kvällen ligger dödstrött på soffan och inser att man inte borstat tänderna än. Fy fan vad jobbigt det är att lyfta på röven och orka gå tio meter till toaletten. Okej att man lyckas gå in och bädda ner sig i sängen, i tanken är man ju redan där, men ställa sig och borsta tänderna och därmed riskera att bli pigg. Aaaaah. Nu är jag ett riktigt borsta-tänderna-freak så jag inte bara borstar utan jag sköljer även med flour och använder sticks. Two times a day. Både morgon och kväll. Lyssna på det hörni! Ta hand om tänderna!


Kör hårt

Träffat J idag, längesedan sist så det var på tiden! Fick mat och så tog vi en promenad under solens strålar. Gick vidare hem till B för en snabbis. Tillsammans med henne o S. Snabbis som i snabbdejt då, så det var inte roligare än så.. Ja ni fattar. Snart Zumba, och jag ångrar att jag gick in och kollade bokningslistan. Blir alltid så negativ när jag ser att det är ett få antal bokade. Inte van vid det på zumbapassen heller, men det brukar ju gå bra i alla fall. Har saknat det sen förra veckan och ser fram emot att få röra på mig. Blir en riktig zumbavecka nu, ons fre lör sön. Härligt! Bokat träff med kusin J tills på fredag kväll också. Kommer bli toppen!


En liten parentes för att klargöra mitt felaktiga ordval i tidigare inlägg. Ackompanjerat Av och inte Med.


Aim high

Jag sitter och läser en tidning. Jag Sitter faktiskt och läser en tidning. Kan inte minnas sist jag yttrade de orden. Sist jag hade tid, eller tog mig tid, till att sätta mig ner och bara vara. Bara läsa. Som den där boken ni vet, Du leder, rekommenderade den som fan och jag har fortfarande inte läst mer än 30 sidor. Hallå ja, vad hände där?! Ibland känner jag att jag har världens tråkigaste liv. Allt går ut på att man ska städa, diska, tvätta, laga mat, pyssla hemma och andra diverse stuff. Samt arbeta på ett ställe som inte ger mig ett smack, där jag alltid kommer vara den lilla sextonåriga extrajobbaren som jag var när jag först kom dit. Ej att förglömma. Och allt detta gör att man inte har ork över till det där andra, det som man helst av allt skulle vilja göra! Jag vill inte vara sån. Det jag strävar efter är att må bättre och vara en bättre Sara. Och hur kan jag bli det? Jo, genom att ta tag i mitt liv (vilket jag har gjort, och väntar febrilt på ett besked!) och se en orsak till varför jag troligtvis kommer ha röven full av uppgifter i tre år. En framtidstro som gör att jag kämpar och tar mig igenom alla hinder som kommer att uppstå på vägen. Jag kommer att plugga på heltid och ha två jobb vid sidan av detta. Det ena för att jag kommer ha sämsta ekonomin och således är beroende av den inkomsten, det andra eftersom att det är något jag aldrig kommer att ge upp. Jag vet att jag kan, och jag kommer, att skaffa mig ett bra jävla jobb. Jag vet att jag kan, och kommer, att dra in pengar. Vi har det bra nu, absolut! Men jag nöjer mig inte med bra. Bra existerar inte i mitt huvud, det har det aldrig gjort. Jag har alltid drömt större drömmar än så och det finns ingen annan än jag som kan förverkliga dem. Jag ska tjäna pengar och skaffa städhjälp för att få tid över till allt det där andra. Säkra framtiden för min familj innan den utökas, och för att jag har en förhoppning om att vara en bättre Sara. För alla. Ganska fina planer ändå, dont you think?


Massa

Hopp! Haft en härlig dag vädret till trots. Jag, b och bebis var på shoppingturné i hlm. Eller ja, mest b då och jag hittade en superfin bikinitopp. Tack jc! Firade Sis och åt jordgubbar med glass. Så fantastiskt gott. Egentligen är det jordgubbarna jag vill åt, så kunde ju ha skippat glassen. Aja firar vi Sis så gör vi. Väntade ut regnet innan jag hoppade på cyllen och trampade hem. Imorgon är det en ny ledig dag som avslutas med Zumba. Yay!


Hoho?

Morning. Sjukt skönt att jag kom upp i vettig tid trots att jag är ledig. Har en tendens till att sova bort halva dagen vanligtvis. Intalar mig själv att jag behöver det, men frågan är ifall jag verkligen gör det?! Hur som! Skulle ringa och förnya mina allergirecept, fet kö så jag la på och tänkte ringa igen om ett tag. Det hela kommer troligtvis att sluta med att jag helt enkelt glömmer bort att ringa igen. Fattar inte hur man kan vara så tankspridd. Sen undrar jag vad fan som hände med min kompis? Trodde att vi hade bokat tid nu när jag har ett par lediga dagar. Men nej då, ingen sol i sikte. Fikadejt med Bella babe o Hollywolly står på schemat. Ska nog ta och höra av mig och se ifall we're still on.


Räknar ner dagarna

Drömmer om framtiden. Och hoppas innerligt att jag gör rätt i min nedräkning. Känns så jävla skönt att vara ledig ett par dagar nu, har fmfika bokat imorgon annars nada. Nu ska jag hoppa i duschen, glömde att jag skulle göra det i morse. Hur kan man glömma det? Låter helt ofräscht i know, men så är det med mitt minne.


Lillasyster

Lillasyster fyller år imorgon. Jag har köpt en present men behöver köpa en till. När var hur? Imorgon kanske? Ute i god tid? Nä kan man ju tycka. Hennes önskemål fick jag dock i helgen. Så sent ute? Inte jag iaf!


Monday morning

Då var det ny vecka igen ja! Vi bäddade ner oss på soffan igår framför tvn. Vaknade också där i morse. Har precis fått i mig massa frukost och gått ut i solen. Just nu är det så sjukt perfekt, hade kunnat sitta här hela dagen. Drömmer om semester och drömmer om Turkiet. Igår kom vi fram till att det är tre månader dit. Oj, hela tre månader tänkte jag. Å andra sidan om vi vänder på det hela så kanske man borde säga, oj har det gått över ett halvår sen vi bokade. Redan?! Eh what!! Har en skön vecka framför mig nu. Ledig i två dagar, och har med anledning av lillasysters bal tagit ledigt även halva torsdagen. Sen är det fredag och jag jobbar ett fm pass med efterföljande Zumba. Whoops sen har vi helg och då blir det först hbg och zumbaeventet på lördag. Vi övernattar och upp i ottan för en dag med Zumba goldutbildning i Danmark. Se där, nu har jag ju dragit hela veckan! Behöver inte blogga förrän på måndag igen då?! Hehe. Behöver och behöver. Hade nog fått kli i fingrarna om så vore fallet. Nehe någon kvart till här ute innan jag ska ge mig ut på äventyr.


What a day

Firat mammorna idag. Direkt hem till svärmor efter jobbet där det bjöds på mat. Tillbaka till jobbet efter besöket hos svärmor för pyssel till mami. Blev ett litet häfte med en framtidshistoria. Jisses vad flum det lät. Men det får bli en surprise när vi har satt datum. Hon blev glad iaf! Och det är ju absolut viktigast. Hos mami bjöds det också på mat och efterrätt. Har inte gjort annat än ätit idag och mår riktigt jävla illa. Är sugen på massa sallad ackompanjerat med en fin köttbit. Fräsch mat. Lätt mat. Inte just nu dock. Nu hade jag kunnat gå in och köra fingrarna i halsen i toalettstolen.


Bästa mami

Detta inlägg dedikerar jag till mami. Bästa mami. Älskar dig årets alla dagar <3


Zzzz

Såå jävla trött.


Gnight

Då var mellon över för den här gången och Sara går och lägger sig några timmar before work. Godnatt då.


Oh my

Hahaha läste igenom ett tidigare inlägg här nedan. Lät jätteroligt för jag var nog lite otydlig när jag skrev. Man uppfattar det mest som att jag och mami låg och solade i string. Ja det hade ju varit mycket intressant, fast givetvis var det jag och lillasyster. Slut på det roliga och back to work.


Hattperson

Today.


Lyxar till det

Äter överbliven sallad och spanar i väntan på någon ut genom fönstret. Ja och så lite bubbel till det då.



Het

Underbara soliga fina dag. Försvinn inte riktigt ännu! Hjälp Mami att baka chokladkakor till lillasyster(?!).. Jag fick mat och så solade vi i string. Innan dess hade jag möte på gymet ang. zumbatomicen till hösten. Kom fram till flera bra saker, men hatar att jag inte kan lämna klara besked gällande någonting med tanke på att jag inväntar antagningsbesked!!!! Såå hur som helst, jag körde hem och hämtade bärhjälp och körde således och storhandlade. Sen hanns en runda på marknaden (tur att jag endast är ute efter nougat annars hade man blivit disappointed, men jag ställer kanske för höga krav?).. Nä men det var mysigt. Hann med att äta lite grillat också och nu väntar fotboll. Tror jag ska gå och klä på mig lite kläder. See ya!


Drömmar

Drömmer helt skumt. Jag är med i big brother, fast istället för att vara i deras hus så är vi på mitt jobb. Och istället för att få uppdrag så ska vi skapa egna. Sen är jag, babe, mamma o pappa utomlands på ett discoställe i flera våningar. Och jag ska köpa ett par nya glasögon där. Hallao ja. Så detta vävs ihop och rätt vad det är kommer det en hund också. Tolkning på det?


Hello mello

Yes! Det var värt det.




Eh

Hello mello?


Nu är det såhär

Såhär resonerar jag. Bara för att man har mycket kunskap om något så innebär det inte att man är rätt person att lära ut. På tal om ingenting sådär. Men det är ju jag det. Jag. Alltså Mig. Moi. Me. Jag. Japp that's me.



Fast food

Alltså kräk vad jag är trött på färdigmat här på jobbet! Varierar mellan typ två olika med eftersom jag vill ha utan socker i, och då finns det inte så många alternativ. Enformigt! Många gånger är jag duktig på att ta med, men eftersom det inte blir att man lagar mat varje kväll så är det ju svårt att få med sig. Nog pratat!


Zumbalicious

Fetgrymt pass idag! Så jävla gött att köra igen efter förra veckans uppehåll. Blir så sugen på midsommar varje gång jag ser nya Maraboureklamen. Mmm massa sol och jordgubbar. Såg den nyss på TVn så det är därför jag snubblade in lite på ett sidospår känner jag!! Hm midsommar ja, vi har börjat prata lite om att vi kanske skulle ta och planera nåt. Detta betyder väl att vi står obokade en vecka innan midsommar. That's us. Nähe gott folk nu tänkte jag snart ta kväll. Ska tugga i mig mina jumbomajs (som jag har fått värsta dillet på!!!) before bed time. Well not all of them!






Lite färg nunan, lite färg tack

Jag sover och sover och sover så det är helt sjukt. Och drömmer ska vi inte prata om, det gör jag ännu mer. Jo jag vet att man alltid drömmer, men jag drömmer riktigt djupa drömmar. Blir liksom helt uppslukad och kan eller vill knappt vakna. Vaknar tidigt och är pigg, lägger mig och vaknar sent och är komatrött. Fast nu är jag iaf wakey och har gått ut och satt mig hos min bästa vän solen. Frukost utomhus är ju den bästa frukosten. Läser GI&Hälsa och Wellness och blir lika inspirerad som vanligt. Blir baksugen. Ska nog börja planera en bakdag. Det var längesen jag hade det. Väääldigt längesen..


Whoopsie daisy

Hoppla, här har vi varit riktigt apdåliga på att uppdatera! Sov bort halva dagen och missade massa soltimmar, fick ångest över mig själv och tog därför tag i lite andra tråkiga saker. Städ. Typ. Yuack. But still. Some words of wisdom i brist på bilder av mig själv.


Sockerkoma

Okej. Knappt sockerkoma, fast jag hittade (svårt när det låg framför näsan!) såklart överblivet godis i skålen under soffbordet. Och jag mår illa av socker. Ställer mig upp och dansar Noosssa i reklampauserna på tvn. Tänker mig att det kompenserar för det jag har stoppat i mig. Vill bara gå och lägga mig så att jag kan vakna, gå upp och äta frukost. Hur sjukt är inte detta?! Usch, jag mår illa.

Bort med gammalt in med nytt.

Njuter av varje sekund jag har möjlighet att vara ute i solen. Rastar i vår lilla lund här at work och ska med fetångest gå in nu. Dansar Ai se eu te pego konstant i huvudet och satte på två röda ihop en choreo till Zumban. Byt byt, bort med gammalt in med nytt.


Get rich or die tryin'

Hade fullt upp med att njuta av livet igår, ute i SOLEN, så jag totalglömde bort att jag har en blogg. Gjorde vid rosenbuskarna igår, alltså fy fan när jag blir rik ska jag skaffa en trädgårdsmästare! Jovisst att det kan vara skojigt att vara ute och fixa, en liten stund, sen är det bara plågsamt för du måste ju få färdigt! Och då blir det ett måste som tar tid, något jag inte vill lägga alldeles för mycket av. Nåväl det kan nog ta några år innan jag blir rik så jag får väl bita ihop..


Jag lever

Vad ska jag säga? Jag är fortfarande helt lyriskt över gårdagen. Går omkring och dansar och sjunger. Och smider planer om nästa gång jag kan få möjlighet att åka ner! Jag lever.


SÅ JÄVLA GRYMT!

Fy fan vad roligt jag har haft det!!!! Cuba café är mitt nya favoritställe, big time!!! Jag blev uppdragen på scen och dansade Ai se eu te pego till live bandet! Sa till tjejerna att jag förmodligen kommer tragga om detta hela vägen hem. Många gånger!!! Så här bra skavsår har jag inte haft på länge! Utropstecken i hela detta inlägg känner jag!! Kan inte hjälpa det, är supertoppad!! Aaah!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_203297421.jpg" class="image">


Lunch

..



Panikshopping

Var nere i byn och sprang in i enda (nästan!) affären som var öppen. Och jag hittade en fin klänning, absolut.. fast det var kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig ändå. Hm. 450kr för en klänning man inte hade tänkt sig. Fick lite ångest och funderade över att jag hade kunnat köpa en klänning jag faktiskt HADE tänkt mig för 450kr istället. Nåväl, gjort är gjort. Köpt är köpt. Och jag tänker se fierce ut ikväll!!!

Cuba café

Today is D day. Fy fan vad roligt det ska bli ikväll. Sov länge idag, men då kanske jag inte blir så trött ikväll iaf!? Utvilad. But there's a big issue. Jag har INGET att ha på mig! Får hem och plöja lillasysters garderob, hon brukar gå igenom min. Hittade en bild på hur jag hade velat se ut, på Google, men jag fattar inte hur man via iphonen kan kopiera en bild som man i framtiden vill använda. Om någon vet så snälla berätta! Fast jag hade väl visserligen aldrig sett ut som på bilden ändå, fetaste lökarna. Det skulle jag inte vilja påstå att jag har!




En klassiker

Mmm


Jag tycker om när du tar sådär mellan benen

Flirtade till mig kill på ryggen igår och lägger av följande kommentar: Jag tycker om när du tar sådär mellan benen! Fick värsta asgarvet åt mig själv när jag insåg vad jag hade sagt. Fast jag menade ju just det, att jag tyckte om när jag blev kliad mellan revbenen. Utelämnade en liten del av ordet bara. Ungefär som när jag är helt irriterad över mitt hår och utbrister att: Jag hatar mitt fitthår!

Så tokigt det kan bli.


När jag kom hem..

Den här dagen försvann ju completely. Skönt på ett sätt då det alltså bara återstår en arbetsdag denna vecka. Skickat vin- och spritbeställning till mami som tillsammans med papi åker till Tyskland imorgon. Ska bli gott att ha några boxar vin hemma inför framtida soliga dagar och fina grillkvällar. Vin är något jag unnar mig, och inte mår dåligt över att jag intar. Kroppsligt och psykiskt. Åt däremot en Billys pizza på jobbet innan och har mått illa som tusan sen dess. Pallar inte med för mycket socker, fett och mjöl i kombination med varandra. Bestämde mig för att mest hålla mig till vatten och frukt ikväll för att inte må alldeles för illa, och vad står på bordet när jag kommer hem?! Jo, detta:







Lite nytta

Känner i rumpa och ben att träningen igår, totalt ca 30 min, gjort nytta. Så ni ser, en halvtimme är bättre än ingen halvtimme. Plankan är också helgrym att köra, det gäller att bara GÖRA det. Stå en minut om dagen. EN MINUT. Det kan man börja med. Eller en minut i tre omgångar. Där kan inte ens jag protestera och säga att jag inte har tid. Hade kunnat tillbringa hela dagen med fitness, det ger mersmak när man är uppe i det, men såklart ska jag jobba hela dagen. Så det enda positiva skulle väl vara att det är röd dag och fett med ob. Sen är det faktiskt lite roligare när det blir annorlunda dagar med friare schema och mycket folk. Nu var jag väl optimistisk?!


Get on the floor

Gymat i tjugo minuter. Så jävla ovärt. Eller nej det är det ju inte, fast det känns nästan så. Fick telefonsamtal och blev avbruten så nu sket jag i det. Köra några övningar för asset at home var nästa tanke. Ner på golvet bara. Let's go.


Illa berörd

Har fått höra att en kille här på orten, född samma år som jag, har avlidit inatt. Vet vem han var. Känner mig illa till mods och tänker på alla som det berör. Får lite dödsångest och faktiskt lite ont i magen av sånt här.


En liten gathering

Ätit godaste frullen på länge! Eller jag ljög lite där. Jag älskar min frukost, men med samma innehåll så bytte jag bara ut en liten detalj. Färska jordgubbar istället för mina frusna bär som jag vanligtvis använder mig av. En viss skillnad är det faktiskt. Ska gå o borsta tänderna i väntan på Bellabus o Hollanbollan, vi ska åka o hälsa på en nybliven glimåkrabo. Lite tråkigt att vi fick ett återbud, hade gärna velat träffa Kelan o lillpluttan. Long time ago. Men det ska bli sweet ändå!! Puss


Well its gettin better..

Mmm.



Vad fan hände?

Fin frukt..



Nane

Vaknade precis på soffan efter en liten nap. Tror att jag ska köra och köpa lite frukt. Hoppa upp på cyllen o trampa iväg med goemusik i öronen. Valde nämligen mellan soffan eller gymet efter maten, kan inte säga att motivationen svek mig men hade nog redan bestämt mig för att ta gymet imorgon. Work out efter jobbet. Kör ju inga pass denna vecka med anledning av långhelgen så jag känner mig helt slapp i kroppen bara av den tanken. Ikväll ska jag köra massa planka, har varit riktigt dålig med det på sistone. Behöver ny zumbaskit till passet också så jag väntar mig grym musik på nästa utskick. Cuba café på lördag!!!!! Salsa!!!!! Men vi kan inte prata mer om det för tillfället för jag har fetebry med klädval. Har ju för fan INGA KLÄDER! Hjälp.


En dag förra veckan

Kom att tänka på när jag stod och lyssnade på radion en dag förra veckan. De hade en diskussion angående sopsortering. Låter ju totalt ointressant, men de facto så kände man igen sig i mycket. Värst av allt var när programledaren säger Alltså jag köper inte mat, jag köper ju skräp. Det som är värst av allt med detta är att i de banorna tänker jag också ofta. Det man handlar ser man inte för vad det är, man ser det för vad det blir. Jobbigt att kasta, eller då sortera. Det är ju fan helt sjukt. Då har det kanske gått lite för långt med alla pekpinnar, tycker ni inte?!

En annan sak som jag tänkt skriva ett tag: Att jag inte svarar på kommentarer är inte för att jag är oförskämd, det är för att det inte funkar via mobilbloggen!


I stole a pic

I've found this. And it is so true.





Jag och mina kalla nävar

Fy fan vad vi har det kallt på jobbet. 15 grader. Tror inte det är tillåtet. Det är ju inte rimligt.


Farväl söndag

Gårdagen försvann väldigt fort. Hann med en runda lunch hos svärisarna, verandachill när vi hämtade bilen, fika hos mum n dad, gott grillat hos nästan-grannarna och slutligen BB med sällskap hemma i soffan. Vi var så trötta att vi slocknade där och vaknade upp på samma ställe i morse. Farväl söndag. Och så har vi återigen en uuunderbar arbetsvecka framför oss. Härligt!


Köpte nya fina glas i lördags. Mojitoglas tänkte jag.


Aj mitt huvud

Här sitter jag med huvudvärk och har precis ätit frukost. Vi hade himla skoj igårkväll, massa rödtjut och god mat. Antagligen därav min huvudvärk. Eller så kan det ha varit de där drinkarna som också rann ner i halsen. Kanske. Blev arg på taxi igår. Inga pix o ringa senare, de hade två bilar iväg vid elva men för övrigt inga bokningar so far. Ringer runt kl ett och då har dom stängt växeln. Jag bryr mig inte om att vi vuxna fick gå hem tre-fyra kilometer, men jag bryr mig om att en sjuårig pojke fick göra det. Skulle ringa och framföra klagomål idag men tror ni att någon svarar? Nehejdå!


Homeland

Mm på väg hem. Trött som en lase och shoppat lite lagom. Blev så jävla irri inne på Zara, höll i ett par jättefina byxor (som troligtvis inte hade passat ändå but still!) och köade inne på herr. Då säger det kvinnliga biträdet lite halvsnorkigt till oss ladies i kön, "aalltså ni får inte prova damkläder här inne tyvärr!". Fuck you, tänkte jag, lämnade byxorna och gick. Inte en chans att jag hade ställt mig i fetaste kön inne på dam bara för att sen upptäcka att pantsen ändå inte passade. Men en säljmöjlighet gick dom miste om, det tänkte jag inte ge. Nu är jag helt jävla slut, med värsta huvudvärken. Och efter sju timmar med samma sällskap ser jag enormt mycket fram emot att byta. Fick samtal om att vi är bortbjudna ikväll. "Klockan sex. Hinner du bli klar tills dess? Jag ville bara säga det så du inte blir förbannad sen." Cute.


Fikamys på väla

Me n mami


Syns man så finns man

Det är såhär, vilket jag har glömt att berätta, att i torsdags när jag står på jobbet kommer det fram en kvinna till mig och frågar om det är jag som är Sara. Och om det är jag som är instruktör nere på gymet. Jodå, svarar jag glatt, och vi fortsätter att prata. Hon kom med en förfrågan till mig och berättar att dom sökte efter någon som kunde hålla i en aktivitet på en familjedag i slutet på sommaren. Och säger då att hon har fått höra att jag är väldigt duktig. Jag slutar aldrig att bli glad av att få höra de orden. Att få höra att det pratas om mig och hur bra jag är på det jag gör. Jag blir riktigt jävla glad och det är detta jag brinner för. Att få göra det man älskar och få cred för det! I love it! Och i love you guys som sprider dessa fina ord! Verkligen. You make me happy.


Dansa utan pausa

Step up 2 the streets är precis färdigtittad och HERREGUD vad jag saknar våra danser Jose!!! Dansen ger mig så jävla mycket liv! Älskar Zumban och utan den vet jag faktiskt inte vad jag skulle tagit mig till. Men jag saknar streeten. Och sen har vi salsa som jag har blivit förälskad i. Pratade med chefen och en kund på jobbet idag ang let's dance. Oväsentligt hur diskussionen gick men jag sa iaf att jag helst av allt hade velat vara med och dansa. Sitta hemma framför TVn när det finns så mycket som jag bara vill ge känns olyckligt. Ni kan väl skicka mig som osbykändis nästa år?! Please!!!


Alltså fy fan

Worst skin ever! Hatar min hy just nu, den är helt fucked up och jag är inte alls bekväm med det! Och sen går jag omkring här hemma och undrar var fan alla våra handdukar är? Är det nån som äter handdukar här eller?! Irri. Ska hem till mum n dad nu, o be dom mata mig. Tack.


Just a quicky

En snabbfika hos kuss efter jobbet efterföljs nu utav zumbapass!!! Lovely friday!!


Fredagsfrulle

Jag älskar frukost. Det är nog det mål jag tycker mest om, älskar goda middagar fantastiskt mycket också, men det är något speciellt med frukosten. Jag tänker ju som så vissa kvällar innan jag går och lägger mig, eller när jag behöver en spark där bak för att gå och lägga mig, att om jag bara gör det så får jag snart äta frukost. Knäppt! Men sant. Älskar helgfrukost när man är ledig och kan sitta i ett par timmar och bara njuta. Men så är inte fallet idag! Sista dagen på jobbet, ja den här veckan då. Nä sån tur hade jag inte..


Fråga Olle

Så roligt att titta på hur mycket konstiga människor det faktiskt finns. Får mig att känna mig ganska ordinary. Cuba café bokat till nästa helg förresten!! Fy fan vilket ös det ska bli! Och idag har jag sorgligt nog haft lite avslut med mina minizumbisar. Hoppas jag får träffa dom till hösten igen, dom är faktiskt himla mysiga! Fett förlåt för att jag skriver såhär pisstråkigt. Intensivt nu i några dagar och jag är helt förvirrad, vet inte var jag har röven. Vet bara att jag behöver en dusch så det tar vi väl.


Ångest.

Hur sjukt är det inte. Att jag inte ens gått upp än utan ligger här i sängen och tänker, just one more day..

Exklusive idag. Utöver idag så är det just one more day. Då har jag nyss varit ledig i två. Fet ångest.


Knix

Fixat färdigt i vårt lilla trädgårdsland today, i stort sett. Handlat massa jord och täckbark och grejer. Varit en liten skogsmulle här i två dagar, för ovanlighetens skull. Annorlunda! Nåväl fick träffa B och bebis i några timmar innan idag. Ikväll har vi as usual kört ZUMBA!! Helt slut. Så gött. Jobb imorgon igen, borde inte waina men gör det ändå.


Omtumlad

Sovit länge idag igen. Känner mig helt utmattad när jag vaknar, drömmer riktigt djupa drömmar. Osammanhängande fast ändå aktuellt. Äsch nej jag vet inte. Väntar på svar från B just nu, om det blir dejt or not. Först, frulle.


Fit o fast

Soffan efter afropass. Skönt o röra på sig och all cred till de fem som var där och gav järnet. Afron är nog påväg bort från schemat dessvärre, tappat så mycket folk. But still, det vi tappat till är ju zumban så jag kan inte klaga. Väljer zumban femtio gånger före afron så. Sugen på att köra lite styrka, fått massa inspiration som jag vill nyttja till fullo. Kanske kan få in en timme imorn efter bebisbesök och innan trädgårdsarbete. Will try! Träna rumpa och lår, bli lite fit och fast inför beach 2012! Yes!


Pensionärsgöra

Var tog den här dagen vägen? Hunnit massa.. Haft narcissismtid och gjort första blekningen på tänderna samt legat i ett cancerbås och drömt om bättre tider. Jag o lovely o mami har påtat i landet hela eftermiddagen. Lyssna. PÅTAT. Hemskt ord. Men det börjar bli fint. Har även köpt ett par stora blåbärsbuskar, kryddor o annat dyl. Så vi får väl se vad det kan bli av det!


Omg

Stängde av klockan i morse och gav mig själv sovmorgon. Och vad hände? Jo jag sov till halv elva!! Inte för att det egentligen spelar så stor roll, jag har en av mina två lediga dagar och ingen tid att passa förrän kvart över sju ikväll. Såå, jag behövde väl sova. Har drömt underliga drömmar. Dels att jag satt framför datorn och hittade fler och fler sätt att plocka meritpoäng på, till skolan. Dels att något hemskt hade hänt med mina tuttar. Dear God I hope not!! Det där sista iaf.


Att komma hem

Ett hav av makaroner och kärlek.


A place where dreams come true

Drömmer mig bort till andra platser. Det suger riktigt i min resetarm. Och visst vi har charter bokad till augusti, men det är inte nödvändigtvis charter jag är ute efter. Jag saknar London, jag har saknat i tre år nu och jag börjar tycka att det verkligen är dags att hälsa på igen. Hjärtat brister när jag tänker på alla platser som jag aldrig kommer att få uppleva. För så är det ju. Om jag så hade gett mig av idag och inte återvänt så hade det ändå inte funnits tillräckligt med tid. Men det hade varit spännande, och livsomvälvande. Tänk aruba, bali, italien, la france, alla små fantastiska grekiska öar eller något så simpelt som miami. Tid ja. Fördela tiden väl, för du får aldrig mer. Det gör inte saken bättre av att jag sitter och läser Resa. Jag vill inte titta på bilderna heller, jag vill vara DÄR. Acceptans och framtidsplanering. Mina drömmars stad, den finns i mitt eget huvud. Ja, bli vän med dig själv och lyssna på din egen röst. In your head, a place where dreams come true. Vem reser med mig?


Photo shoot

Nyss hemkommen från fotografering på gymet. Hoppas jag fastnade, maybe!! Blir middag hos mum n dad. From one place to another.


A som sagt

De känns skit. Känner mig inte alls kurant. Välkomnar våren men inte alls allergin. Desto bättre kändes det igår kväll när jag gick in på antagning.se och såg mitt meritvärde. Begriper inte hur jag eller handläggarna har räknat, men värdet var iaf betydligt bättre än vad jag själv trott. En sten föll från mitt bröst och jag ber till högre makter att detta kommer att gå vägen.


Let it be

Dömande blickar, en sak som kan göra mig riktigt arg. Trots att jag ibland kanske kan vara duktig på att ge såna själv. Usch allt känns skit, står på jobbet. Fast är i behov av ensamtid o det får jag här. I en kvart iaf.


Så nöjd

Den där känslan man får ibland, när man önskar att man vore någon annan. När man möter eller blir avundsjuk på någon. Har känt så många gånger. I början när jag kände så så ville jag bara gå hem och lägga mig på hallgolvet och gråta. Sen började jag fundera över varför det var så. Jag kom fram till att jag känner mig helt misslyckad som person. Jag dömer mig själv. Jag ser ner på mig själv. Jag har alltid haft väldigt höga krav på mig själv! Säger då ifrån till min hjärna. Tänk om tänk rätt. Ser saken från en annan synvinkel. Varför tror jag att jag vill vara eller ha det någon annan har? Det vill jag ju egentligen inte. Jag vill ha mer än så! Jag vill ha allt! Och när jag ser mig själv om tio år så är det också dit jag är på väg. Jag vill inte vara någon annan. Det jag vill ha är känslan. Nöjd. Blir man någonsin bara nöjd? Jag vet inte om jag vill vara Bara nöjd. Det jag vet är att jag just i denna sekund är vansinnigt tacksam över att jag är jag. Att jag är den jag är och att jag har välsignats med tjurskallighet och envishet. Ja, välsignats. Att jag besitter de många egenskaper jag gör. Att jag kan. Och att jag vill. Och att jag kommer att våga. Det mindre bra det pratar vi om en annan gång..


Fredagsbestyr

Soffan o ett glas rosa. Och faktiskt(!) en bakad potatis med räkröra också. Riktigt riktigt trött, är sjukt tacksam över morgondagens sovmorgon. Ha en superskön fredagskväll. Puss


Seee

Pics med!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/546449/images/2012/pic_201199362.jpg" class="image">


Teaterapa

Iiiih så jävla jävla roligt det var. Artisten och scenmänniskan i mig är bara så lycklig just nu!!!!! Snart hemma men hade velat vända o KÖRA IGEN!!!!



Teaterapa

Iiiih så jävla jävla roligt det var. Artisten och scenmänniskan i mig är bara så lycklig just nu!!!!! Snart hemma men hade velat vända o KÖRA IGEN!!!!



Kristianstad

Riktigt jävla taggad inför morgondagen! Såå, alla ni som har vägarna förbi Lilla torg i Kristianstad imorgon kl 12.30 kommer att få ett sprudlande miniminiframträdande av tre zumberas! <3 Fattar inte hur jag ska komma till ro och somna när huvudet nästan exploderar av tankar o idéer o funderingar kring livet i allmänhet..

Alltså jag har så många ord och så mycket känslor inom mig som jag helst av allt skulle vilja släppa fram, men de kommer 1. Inte ut alls. Eller 2. Ut helt fel. Är inne i en helsnurrig Saraperiod! Men, one thing i can tell u!! Behöver lite stadsliv. Dont ask me why. Men det känner jag. Åååh godnatt alla söta, time to sleep.


Busy woman

Riktigt pissig update idag. Zumbatomic efter jobbet, blev så glad för det gick väldigt bra this time! sen blev de en liten cykeltur, o en liten fröken ville hem o hälsa på Mami. Got home a little while ago, fettat glass till let's dance. Och detta blev nog världens tråkigaste inlägg.


Pigg o vaken

Tro de eller ej men idag var hon pigg när hon gick upp!


Doften av grillkol..

Det mest fantastiska som finns?


Komatrött

Vilken förfärlig start på dagen. Blev väckt strax efter sju med frågan "Skulle inte du börja tidigt idag?" . Fan fan fan, kände jag. Försökte helt yrvaken hitta en orsak till att jag inte hade gått upp. Kanske hade jag sett fel? Skulle kanske börja kl två som vanligt? Nej då, givetvis inte. Det var helt enkelt en gammal hederlig försovning som låg till grund för dagens sena ankomst. Man blir ju konstig i huvudet hela dagen sen. Så nu vet ni, är jag mer konstig i huvudet än vanligt så finns det en anledning..


Bara älskar

Längtar efter sommar, ledighet och strand. Hann med en halvtimme i solen innan de var dags för zumbatomic på barnkalas. Blev så himla glad eftersom att det gick kalasbra (haha!) .. Seriöst. Gick jättebra och jag blev så impad av tjejerna! Har lagt mig ute på däcket i tjock tröja nu, livrädd för att frysa. Plus att det då känns ännu varmare, nästan som trettio. Guud, det hade ju varit helt lovely.


Stanna hos mig

Äter middag på en europapall och försöker insupa så mycket av solens strålar som det bara går. Detta behöver jag. Snälla, lämna mig inte.


Sarkasm på hög nivå

En sån här härlig dag kan man väl inte göra annat än att gå det jobbet?


RSS 2.0