Filmkväll



Filmkvällen fortsätter så länge det är något vettigt på TVn. Not so often vill säga! Ska krypa ner under täcket hos min Babe så länge han är hemma. Nu är jag trött, god kväll på er älsklingar.


Big bold beautiful


På väg in till stan med mina morötter, det är ju biodags! Så får vi se om vi blir hypnotiserade av hypnotisören. Mja kanske hemmakväll med då.


Aaargh ni vet förresten när man skriver med iphonen och så ska man radera en del av det man skrivit, gärna lite bråttom med.. Så lyckas man komma åt M-knappen istället för backspace. Händer mig ALLTID och det är så löjligt irriterande. Att man bara kan störa sig på en sån sak är ju lite patetiskt, men nu gör jag det och nu måste jag sluta skriva om det innan jag oturligt nog råkar ut för det igen!


Sova ut


Det bästa idag: SOVA UT!

Riktigt jävla skönt. Ni vet när klockan ringer och man är så trött så man knappt orkar snooza den, that's me today. Och just i det läget kände jag mig sjukt tacksam över att faktiskt inte ha någonting eller någon tid att behöva passa. Förmedlar ut tacksamhet och fortsätter min härliga söndagsfrukost en timme till.


Kvalitetstid



Tortillapizza hos Mami. Vi har ladies night kväll utan mer än varandras sällskap, och lillasysters lite senare. Mami tog en extra portion, den största någonsin. Mat och tv, loco lördag.



En dag som denna


Efter en låååång dag steg jag äntligen innanför min egen ytterdörr. Är såhär trött pigg på något sätt. Är ni med mig? Anybody? Lurade in Mami till stan där vi tog brunch tillsammans med Madde och Linus, personerna som också husade mig under natten. Köpte mig en cykel på biltema lite sådär hux flux. Fick personlig service som Mami uttryckte sig. Replikerade tillbaka att han ju inte såg så mycket ut för världen men att han antagligen tyckte att jag gjorde det *självgod*. Hur man kan vara det en dag som denna? Nä nu blev jag så trött så jag la mig på golvet här hemma, tänkte ta mig i kragen och hoppa i duschen. Med mitt afrokrull! Petade ihop det till en boll.



Nu gör vi vågen


Fy fan vad jag är SLUT. Haft en asrolig kväll som hårmodell till bästa Madde. Okej detta låter inte så kul, men vi var fem modeller som turades om att stå på tre podier. Stå. Diggade lite till musik emellanåt. Men love the fact att stå i fokus. Fick dessutom flera fina komplimanger, och all cred till frissan för det! De av oss som pausade mellan varven drack skumpa i kokvrån. Det var ganska trevligt det med faktiskt! Fortsatte med mingel och rosévin. Skippade efterfesten och tog det kloka beslutet att ta tåget hem. Till Madde då. Kristianstadsbo inatt. Dragit bort spetsen från ansiktet och ser ut som att jag har fått stryk. Jag vet en som ska få hjälpa mig att reda ut knullrufset, bort med alla muffins.



Fashion


Röd sprayfärg och donuts i håret. Spets med ögonfranslim i ansiktet. Finglasen står uppradade och champagnen står intill. Invigning ikväll. Behöver jag säga att jag älskar spex? ÄLSKAR!




Roligt, mycket roligt


Klockan slog halv åtta och det var en öde högskola jag tog mig in i. Tack och lov för passerkort annars hade jag inte ens kommit in. Inte en själ såg jag här, förutom en städerska som stod ute och tog en liten rökpaus. Det var faktiskt ganska fridfullt. Och jag lyckades få fyrtio minuters extra sömn på tåget. Det gjorde susen! En spännande dag med inlämning, seminarium och hårmodellande väntar. Jag har dessutom världens tyngsta väska som jag bär omkring på. En hel bag. Tilläggas bör att det första jag fick göra när jag öppnade den var att torka upp två deciliter yoghurt som runnit ut ur förpackningen. Kul. Verkligen vad jag kände för att göra.


Organisatören


Jag blir alltid så störd i huvudet när jag är på Ikea. Precis som när man är i Ullared eller på bordershop, det finns liksom för mycket. Går omkring som i ett töcken och yrar. Hemma kan jag vara helt på det klara vad jag ska leta efter, sen kommer jag in på stället och blir slagen i skallen. Poff. Hjärnsläpp. Kommer ut med massa saker men har alltid missat något av det jag faktiskt skulle köpa. Struktur, Sara. Lär dig strukturera.



Flum


Vid klockan tio idag befann jag mig tillsammans med Zumbakollegan på plats på ett ålderdomshem. Operation Zumba gold var igångsatt. Eneginivån var väl inte den mest sprudlande men det gick fan bra ändå alltså. Väldigt annorlunda. Men jag är i en period med lite behov av just annorlunda så det passade mig ganska så bra. Bjöd in mig själv hemma hos Linda när vi gjort klart vårt jobb och i dryga två timmar fortsatte vi zumbapratet i form av ett öppet möte. Kan man kanske kalla det. Blev påtvingad ett gäng kantareller, sorry guys men jag förstår verkligen inte tjusningen med det hela, men känner i detta nu att jag nog behöver mat. Står nämligen lätt svimfärdig inne på Ikea. Hur fan hamnade jag här? Förresten så luktar någon god parfym, väckte nostalgiska känslor. Nu ska jag drömma vidare.



Det gungar

 
Vinkväll med underbara människor. Kul när man tar sig tid att träffa folk som man inte träffat på lång lång tid. Druckit vin som sagt, och ätit ost, och pratat jobb. Och skola. Och minnen. Och ni vet ju att dricker man lite vin blir man genast snygg. Och så. Mycket och här. Måste bero på vinet. Gjorde förresten egen smoothie tidigare idag, en likadan som jag köpte under förmiddagen. Fast nyttigare, smakade likadant. Och tänkte köpa ny cykel på lördag. Nu vet ni. Borde natta mig, tror jag ska göra det.
 
 
 
      
 
 
 

Inatt jag drömde


Inatt drömde jag att jag stod framför spegeln. Hade vaknat en morgon en helt vanlig dag typ idag. Och bara insåg att vad fan hände, jag är ju trettio. Trettio bast och jag hade bara tappat alla år och dagar från det faktiska nuet. Förstod inte vad som hade hänt men fick ju finna mig i situationen. Inte så mycket att göra liksom. Tänkte att jag såg ju ändå ganska fräsch ut faktiskt, för att vara trettio då. Trettio är ju ingenting! Men med tanke på att fina små linjer redan har dykt upp, i synnerhet kring mina små ögon, så får man val vara tacksam om man om några år är så välbevarad som i nattens eskapader.


Prisa Gud, skatteåterbäringen


Well LÖNEN kom ju i alla fall. Välkommen säger vi. Åkte ju som bekant klockan sex i morse och unnade mig därför lite lyxfrukost på espresso house. Frös så in i helskotta så jag slog, hör och häpna, till på en kaffe. En latte minsann. Tur jag startade dagen rejält då hjärnan har fått arbeta hela förmiddagen. Fan vad jag älskar det! Få tänka. Få utvecklas. Få vara kreativ. Kan fortsätta hur länge som helst men hur tjatigt hade inte det blivit. Nä en bakad potatis med rikligt med räkor fyllde på energinivån, föreläsning på det och avslutningsvis sitter jag pinkenödig på tåget hem. Måtte dom köra fort.



Du är inte bättre lärare än din sämsta elev



Rubriken läste jag nyss på ett zumbaforum. Japanerna är det som brukar använda det talesättet förstod jag. Alla pass på gymet har en dippig period, vilket även drabbar Zumban. Och det känns så jävla tråkigt. Igår var där sex personer. Hade en ganska omotiverad kväll överhuvudtaget igår, så kommer man ner och hör att det är SEX personer bokade. Blev så deprimerad. Körde fullt och vi hade kul när vi körde igång ändå.. Men man funderar ju. Jag älskar Zumban. Men med tanke på all den tid man faktiskt lägger ner så hade det kickat en med lite mer folk. Känner mig inlåst på något sätt. Jag växer men jag får liksom inte plats att växa. Förstår ni? Jag behöver.. Mer. Om man typ hade kört själv så kunde man styrt och ställt.. Jag har sjukt mycket idéer!! Erbjudanden, temaklasser osv. Men det känns heller inte möjligt på något sätt, för att generalisera gravt så bor ju våra ortsbor i en liten bubbla. Hela det svenska samhället bor i en bubbla egentligen, det handlar ju om den svenska mentaliteten överlag. Men det är värre på små ställen än på stora, det beror kanske på mångfald och integration. Vad vet jag!? Nä vi skulle lärt oss av våra grannar danskarna, inte för mycket men anammat en smula av deras öppenhet. Våga släppa loss. Våga ha kul. Och inte bry sig så hiiiimla mycket om vad alla andra tycker. Idag har jag förresten världens stördaste bryn och en bula ovanför ögat. Ser ni?







Detta kaffe


Vi hade ju besök i lördags, och jag fick använda mina cooking skills(!). Jag och Babe diskuterade detta igår, alltså inte matlagningen, och då slog det mig! Jag är så jävla jävla dålig på att bjuda på kaffe! Fixa efterrätt och grejer gör jag utan ens eftertanke, det bara gör man ju, men kaffe!!!! Jag bjuder ALDRIG på kaffe. Har ingen tanke på kaffe eftersom vi aldrig dricker det själva. Ni får säga till ju! Ska ni fika hos mig så får ni be om kaffe om ni vill ha. Känner mig så ogästvänlig, men det är absolut inte min mening. Kaffe finns bara inte in my mind. Nu vet ni!


Uppe innan tuppen


Idag ska vi inte prata om att vara seg. Somnade på soffan och fick ångest när jag vaknade klockan fem. Jaha, tänkte jag, kul.. Upp om en timme. Nä fy fan, zombievarning på detta. Några extra helgdagar hade varit att föredra för tillfället faktiskt.


Starlet



Känt mig julig hela dagen i min nya röda stjärntröja. En stjärna till en stjärna, aight!? Varit sjukt seg hela eftermiddagen. Bara tryckt i mig godis och sån skit. Wääääk. Äcklades av mig själv och tog istället två knäckebröd för att jag skulle sluta äta.





Två panodil senare

 
 
 
          
 
 
 
 

Paycheck


Idag är jag verkligen en fattig student. Välkomnar den tjugofemte varmt, just sayin. Står även och förbannar gårdagens rödvin, och tackar så hjärtligt för huvudvärken.



Varför jag inte dricker rödvin


Fattar inte vad som hände med bilderna innan. Får nog posta dem igen!
Åter till rubriken. Anledningen till att jag vanligtvis inte dricker rödvin är faktiskt för att du blir helt blå om munnen och tänderna. Ser ut som en hemlös. Tack för mig.



Dagens


Kvällen till ära bär jag släp.




Hemmafru


Tänkte skriva att idag har jag varit hemmafru. Fast det har jag nog inte. Satte mannen på att städa, eller vi gjorde det gemensamt efter att jag gått omkring och morrat, samt förbereda lunch. Jag tog bilen och smed middagsplaner inför kvällens bjudning. (bjudning, varför har jag börjat använda det ordet så mycket?!) Har tagit mig på att göra hemmagjord potatisgratäng. Fattar inte varför jag tvunget ska bjuda på saker som jag aldrig gjort all by myself tidigare. Nu ska vi hänga tvätt. Gemensamt. Jämställdhet får man väl förespråka.


Its all about me


Just nu hade jag behövt någon som faktiskt avgudar mig. Kärlekskrank idag.


What a waste of time


I am all finished! Slut i rutan. Slut som artist. Allergisk mot bonde söker fru, och allergisk mot fångarna på fortet är jag med. Så hur fan det här går ihop det fattar jag inte. Sånt slöseri med tid.



Week end


Love the fact that it is friday! Ska bli fett härligt gött med helg.


Min vision


Insåg precis att jag fyller år om några veckor. Bäst att börja fundera ut vad man önskar sig. En sak vet jag! Tomma canvastavlor, och kanske lite färg till det! Har liksom en vision att tillverka egna. Ha! We'll see about that.


Hjärnspöken


Innan idag hade jag en jävligt skum känsla av att nånting inte stod riktigt rätt till. Alls. Känslan drog bort under eftermiddagen. Min personliga gissning är prestationsångest. Mådde psykiskt dåligt av bara tanken på seminarium idag. Hur läggs det upp? Vad ska vi göra? Och hur mycket begärs av oss? Fan vad jag blev lättad när det klargjordes att vi skulle arbeta vidare i våra projektgrupper och inget annat. Jo givetvis skulle vi tillämpa vissa metoder och därför kunde det vara fantastiskt bra att ha saker och ting i bakhuvudet. Of course!!! Jag VILL ju lära mig, men bara för att jag vill det blir inte inlärningen självklar. Eget ansvar, you rock.


Bjudning


Lillasyster hade frukostbjudning. Supergoda hallonscones bidde det!

Lookie!!!


Invited


Morning lovers. Fick ett sent sms av Sis igår.. Blev bjuden dit på frukost, prick 9.45. Undrar vad hon har i görningen?

ps måste börja träna rumpan igen!


Hem ljuva hem


Sitter på sista tåget hem och är sjuuuukt pinkenödig. Jag bara orkar inte gå på tågtoan heller *blä*. Slog sällskap med bästa Madie till Hässleholm, sen fick jag lämna och spendera lite väntetid med att läsa projektledningsmetodik och vara pinkenödig!!! Snart hemma. Hungrig är jag också!



Before and during working process






Mat någon?


Har precis haft tre hårfrisörskor som stått på varsin sida och dragit mig i håret. Dem pratade i termer och jag fattade typ ingenting. Rätt vad det var sa den ena: ja men precis! Vi kör grönt. Den slingan här. Maj gad. Ser kanske ut som en skogsmulle när jag kommer hem. Passar ju mig. Haha. När jag hoppade av bussen hit mötte jag två asiater och blev sjukt sugen på kinamat. Är det bara jag? Måste va för att jag är hungrig.


Finally


Äääääntligen har mina tretusenkläder kommit. Ska hänga på låset och hämta dem prick klockan tio.



Igen o igen o igen



Har världens sämsta karaktär ikväll. Igen. Telling myself "you sickens me".



Nuet


Såhär känner jag just nu. Aaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrhhhhhhhhhggggghhh. Typ. Ser väldigt mycket fram emot.. ja. Allt!! Men på något sätt önskar jag mest att jag haft saker och ting gjorda. Inte framför mig.


På liv och död


Tänk vad lite beröm kan göra mycket. Fick det idag och blev jättestolt, kände mig liksom viktig. Det jag gör, det betyder. Det syns. Jag syns. Och hörs det gör jag det med. Köpte en blomma lite sådär spontant till mig själv efteråt. Tyckte att det var jag värd. Och så livar den upp lite mer än den tidigare döda varianten jag hade stående här hemma.


En tolkningsfråga


Jag insåg idag att jag nog inte är någon vidare morgonmänniska. Inte alls faktiskt. Kände mig mer som ett lik när klockan ringde. Var förutseende igår och ställde in tre tider. Och ni vet när man verkligen somnar om och så känns det som att det inte gått mer än en halv minut mellan ringningarna?! Aa precis. Just så var den här morgonen. Några timmars arbete ligger framför mig, men jag är inte helt på det klara vilken tid som faktiskt gäller. Fick tiden 7-13, och det mest logiska är ju givetvis att det är precis den tiden det är. Men så blir jag konfunderad över ifall det är jag som ska dra igång hela faderullan, och i så fall måste detta göras innan kl 7. Hömm. Jag utgår nog i detta fall ifrån att det är den tid som står. Får se om jag har rätt..



Använd fantasin


Alltså jag försöker ju vara lite överallt. Så jag finns även på twitter, vågar nästan påstå att jag är snäppet vassare på uppdatering där. Och om vi använder fantasin lite så ska det nog gå att hitta mig.



Awesome



Tycker det känns ascoolt att lära mig allt vi gör under labbarna. Blir liksom imponerad av mig själv när jag inser att jag faktiskt kan. Och vad jag faktiskt kan. såg ni förresten X-factor igår? Jag har den förbannade festlåten i huvudet. Fest hos Abdullah. En sån låt som verkligen naglar sig fast i hjärnstammen. Ursämst men det hjälps ju inte.


Så jävla onödigt


Angående den felaktiga boken jag har fått hem. Skickade nyss andra mailet till personen i fråga och klargjorde att jag väntade mig att vi kommer lösa detta på absolut smidigaste sätt. Även att jag utgick ifrån att denne enbart av en händelse missat att svara på mitt förra meddelande. Skulle fallet inte vara så kommer jag tyvärr bli tvungen att ta detta ärende vidare. Bee, även ISBN i annonsen överensstämde med den bok jag trodde mig ha köpt. Så jävla onödigt.


Den nya kokboken



Mycket mycket mycket mycket mycket information att ta in. Tur det är intressant.




Class before comfy


Brukar leva efter devisen ovan, men inte ikväll. Tycker min blogg har blivit så tråkig med. Typ hej bloggen såhär har min dag varit. Och vem fan bryr sig? Hatar såna bloggar. Ger skola och nytt jobb fett mycket energi just nu. Hoppas det bara är en svacka.


Gäster i massor



Kära pappa slog en signal i förmiddags och berättade att släktingar från Göteborg var på väg för ett spontant besök. Blev superglad och ville givetvis också hälsa på samtidigt. Skönt med människor som man bara trivs med. Oavsett hur sällan vi ses så är det precis som att det bara var någon dag sedan. Världens underbaraste människor, enormt enkla att umgås med och får en att känna sig grymt bekväm och avslappnad. Absolut inga konstigheter. Sån vill jag också vara. Sån hoppas jag att jag är! Vidare därifrån till min fantastiska Linda, som snäll som hon är lät mig följa med och gästa hennes zumbisar. Sjukt kul med minst trettio leende personer framför en. Och alla gör som JAG! Flippad känsla. Spännande att komma till ny miljö och få testa sina skills. Men det gick ganska bra. Pumpade in energi i mina två öppningslåtar, sen var det tack och lov byte då jag hade blodsmak i munnen. Laddat fint innan med sockerbombade bullar, verkligen professionellt.


Nu måste jag äta. Sa till Babe att jag var trött och hungrig, varpå han svarade: Så pass länge har jag varit med dig för att veta att det verkligen inte är någon bra kombination.


Liked it


Tyckte definitivt om filmen, även om jag kan hålla med om att handlingen var lite tvivelaktigt lös. Jag körde en studentvariant och tog med mig morotsstavar och en flaska vatten.

Vadå, säger jag, har ni aldrig varit med om att någon äter.. NEJ!!!! ..morötter på bio, tänkte jag avsluta meningen innan jag blev avbruten av en samstämmig kör. Av grabbarna grus.



Snabba cash 2


Boyaa!



Sep. 15, 2012


Gjort ett halvspontant arbetspass och känner mig så.. seg. Platsade mig själv i soffan och har nu legat och tittat på kollegieblocket med gårdagens anteckningar i dryga tio minuter. På framsidan då. Men nu öppnar jag det. For real. Vill gärna för det är så kul, men orkar inte för jag är så trött. En power nap hade kanske suttit fint.


Get it?



Glömde ju berätta


Blev fett irri när jag kom hem igår och tog in posten. Först blev jag jätteglad, wiiie hade fått mina böcker som jag beställt. Tog dem under armen, gick in och öppnade. När jag rev av omslaget som den skickats i blev jag lite konfunderad och tänkte naae men vänta lite nu, den här boken skulle det väl inte vara. Letade upp annonsen och funderade över ifall jag verkligen hade varit så förvirrad att jag bara beställt en bok som hette något liknande, det var ju lite hektiskt och rörigt där mitt i alltihop. Hittar ursprungsannonsen där säljaren lagt in bild och rubrik som överensstämmer med den bok jag faktiskt skulle ha. Inte den jag fått. Hallå, stop och belägg. Inte fan är det okej att göra så. Skickar iväg ett väldigt frågande mail till personen i fråga om denne har skickat rätt bok då detta inte är den bok jag har köpt. Väntar svar. Skickade vid midnatt någon gång så jag har än så länge full förståelse för att jag inte fått någon respons i inboxen. Värre blir det senare under dagen. Okunnighet eller oärlighet. Nej vad vet jag, men det gjorde mig sjukt lack.


En variant


Mycket kan man göra med lite knäckebröd. Slänga lite korv stroganoff ovanpå till exempel. Det var dock långt ifrån lyxmiddagen vi serverades ikväll. Närodlad buffé med fisk, schnizlar, pannbiff, kyckling, diverse potatis och sjukt god sås. Bland annat. Åt så byxorna skar in och jag höll på att spy. Och lite dessert på det. Och VIN. Vin för Guds skull.



Dags att lyfta



Printat schema • check

Lämnat schema • check

Bokat jobb • check

Gjort företagsbesök • check

Företagsbesöket innebar även att vara med under produktfotografering för lekolar. Kul, jag ville bara lägga mig i och scenografera. Men jag bet mig i tungan och skrev tills pappret tog slut. Se helheten och think outside the box. Nu städar vi hela huset och avslutar med en dusch. Känner mig sjukt tidseffektiv och proffsig. Dags att lyfta.


Mat va e de



Fick ett psykbryt inombords för en liten stund sen. Först på den förbannade skrivaren som inte gör som jag vill. Hur extremt svårt ska det vara att trycka ut två jävla papper. Aaalldeles för mycket begärt visade det sig. La ner försöken och dumpade mina sparade uppgifter någonstans på datorn. La benen på ryggen och kubbade bort till bussen, överlycklig över att hinna hem en timme tidigare än planerat. Jo men där står även halva Rosengård och väntar, på en FÖRSENAD buss. Hade kunnat strypa tanten *förfinat uttryck* som körde. Stannar överallt, även där hon inte behöver. Givetvis missar jag tåget hem och blir sjukt deprimerad. Och arg och trött och irriterad. Stör mig på allt. Har inte ätit sen i morse och har nog världens sämsta blodsocker just nu. Känner jag.


Så kom det en morgondag



Asså men klart att jag körde Malmö igår. Kände why not!? Och bästa Frida plockade upp mig i taxi runt ettsnåret. Tack söta rara fina du för att jag fick vara med och inviga första övernattningen i nya lägenheten. Hade för övrigt en sjukt trevlig kväll med nya bekantskaper och hot shots. Säger bara perfect mix. Absolut ett sätt jag rekommenderar för att lätta upp stämningen en aning. Blev lite lurig Efter trippla doser och när jag väl kommit igång fanns det ingen hejd. På på pratandet alltså, när jag väl blrjat så slutar jag aldrig. Försök få en syl i vädret så ska du se! Kör en tretimmars labb i eftermiddag och nu längtar jag lite efter Babe som jag knappt träffat denna vecka. Puss o kram då.







En helt vanlig onsdag



På lilla torg!!!




Vet inte vet inte vet inte



Aaaaa känner mig så sjukt kluven så det är fan inte sant. Går i stan i väntan på att möta upp en tjej och köpa en bok *ursäkta att jag traggar* och kommer åka hem vid ett. Ikväll kör klassen gille och ett par av tjejerna ger mig sovplats. Tack snälla söta rara! MEN. Vill jag? Tja det vill jag ju. Orkar jag? Ja kanske. Det blir ju så förbannat omständligt bara. Aaa jag hatar när jag inte kan bestämma mig. Det är ju bara till att ta ett beslut för fan. Okej. Just nu lutar det åt .. Ehhh. Vet inte!


Who cares


Igår köpte jag mina fyra första böcker som vi har i kurslitteratur, det ordet skriver sig självt numera. Dryga åttahundrafemtio kr fick jag lägga på dessa. Begagnat *ångest*. Idag köper jag min femte. Där går trehundra till. Har ett hundratal sidor att ta igen så jag hoppas fan att de dyker upp inom en väldigt snar framtid. Plöjde fan hela internet i ren panik!! Nåväl slut på tråkig info, vem bryr sig liksom. Idag kör vi rött. Och rosa!



Bara sådär


Vilken dag. Har gått så sjukt fort, tror typ att klockan är tre. Missat några timmar där, jaa. Har ordväxlat med betydligt fler idag. Varit riktigt effektiv i mitt nätverkande *so serious*. Nä men skämt åsido, vi pratade om just ordet "nätverka". Att det låter som ett tvång. Är ni med mig? Har kommit underfund med att Jag. Behöver. Kläder. Sheeeses vad jag förbrukar kläder nu när man inte har arbetskläder om dagarna. Det slog mig just att jag ju har beställt kläder. Hum. Undrar var de har tagit vägen!? Såhär såg jag ut i lördags förresten. Tyckte jag var sjukt snygg och tog foto på toa. Tänk vad man kan lura ögat med lite vin. Bara sådär.




Sömn någon?


Passade på att ta en liten nappie såhär på morgonkvisten. Det behövde jag, sitter ju ändå fast på tåget i en dryg timme så varför inte. Kände riktigt vilken trötthetshuvudvärk jag hade när jag steg upp i morse. Kom sent till tåget, ser alla stå på andra sidan av perrongen. Aah men typiskt, tänker jag, bara för att jag är sen idag. Jag och ytterligare en sista minuten lägger benen på ryggen och kubbar genom undergången, bara för att mötas av resten av passagerarna som är på väg tillbaka. Bytt spår igen. Hallå så kan man ju inte hålla på såhär tidigt, när man inte hunnit bli människa. Är allmänt förvirrad men hoppas på att kvarten extra sömn gjorde någon nytta. Nu, mot Kranen!


Gonatt för fan


Letar kurslitteratur till vansinne *oförberedd*. Man kan väl inte vara förutseende hela tiden, men har nog fått fatt i tre av sex bara idag. Stolt över det faktiskt. Haft första föreläsningen idag, färglära. Och jag älskar att jag känner igen så mycket. Tack gode Gud för medieprogrammet. I love. Men jag dör när jag inser att jag åker sex imorn. For real. Gonatt för fan.



I'm the carrot


Det försvann nog ett par hjärnceller i helgen. Känner det idag när jag sitter på tåget och försöker tänka ut bra idéer och kloka, smarta slagord. Till mitt ena grupparbete som egentligen inte dragit igång än. Hade en plan om att förebygga kaos och extrem stress men för tillfället går det inte så bra. Min hjärna består idag mest av en massa gojs. Känner mig som en grönsak, kanske en morot om man får välja.


Thanks for comin' everybody



What a freakkiin day. Baksmälla from hell. Har verkligen gjort så lite som möjligt. Hämtat pizza och intagit soffläge. Slötittar på so you think you can dance. Så det är här dem har slängt in det!


Skål för brudparet


Igår körde vi kräftskiva på bortaplan. Blev nog lite rund under fötterna känner jag idag *ligger fortfarande i sängen*. Har mått illa hela natten så det var ett himla bra kalas. Vi lekte lekar och sjöng snapsvisor och hurrade för födelsedagsbarn. När det var dags för kaffe pratade jag ihop mig med min bordsherre, vi skulle utbringa en skål för värdparet. Så vi hojtar och gastar tills vi får allas uppmärksamhet och jag ställer mig upp. Börjar storartat med att säga: Givetvis vill vi även utbringa en skål till det fantastiska brudparet! Oops. Hehe. Värdparet menar jag ju.

Fick tummen upp av den kvinnliga delen av två, och en lite mindre nöjd blick av den manliga. Fast jag hade dubbla uppsättningar ringar igår och erbjöd dem att låna ifall jag nu hade inspirerat till något via mitt lilla tal. Bäst att släta över det snyggt. Det var mina CK om någon undrar, köpta från pengar ur egen ficka och alltså inget som gjort mig ringmärkt såhär nyligen. Bara ett förtydligande. Kanske ska försöka resa mig nu. Får se.


Trevlig kväll


Fånga dagen och var förutseende


Då var hösten verkligen på intåg. Blir alltid lite nedstämd när jag inser detta. Många utbrister saker som: åh, mysiga hemmakvällar.. Åh, mysa ner sig med en filt och en bra bok med en kopp te i handen. Och alltså fine, jag kan väl köpa detta. Till viss del. För mig handlar hösten om att det är den tid mitt frysande börjar. Jag fryser och fryser och fryser. Spelar ingen roll vad jag gör för jag fryser och jag gör det så att fingrar och tår blir vita utan blod. Sen när jag försöker få upp värmen så blir jag slutligen så varm så jag håller på att avlida. Får kleta på sju lager smink eftersom jag aldrig vet när jag kommer blossa upp. Och fest någon? Kan INTE gå i ärmlösa kreationer. Får sminka mig från panna till tutte, så polo är toppen för mig. Människor som inte känner mig brukar undra vad som händer. Det ser ut som att jag får en allergisk reaktion. Näsan svullnar upp lika mycket som mina fingrar *av värmen* och bli helt röd. Kan jag sansa mig så lugnar det oftast sig efter ett litet tag. Kan jag inte så får jag mest panik, och börjar jag få det så kan jag inte andas genom näsan (för den har satt igen så mycket). Och det vet vi ju alla att kan man inte andas genom näsan så tar det dubbelt så lång tid att komma ner i varv, eftersom att det är just att andas genom näsan man ska göra vid ett sådant tillfälle. Då brukar, eller brukade ska jag egentligen skriva, min kära vän otrivin komma väl till pass *psykologiskt eller vad*. Lite nässpray, jag kan andas, jag blir lugn. Ganska logiskt. Under hela min gymnasietid, även längre än så, gjorde detta att jag var heeeelt nässpraysberoende. Med tanke på detta så var jag också konstant förkyld, gissa om man blev resistent!!? Hur som helst, det finns ju bra delar med hösten också. Typ som att... Jag fyller år! Och att man då får presenter. Vilket ju alltid är kul! För övrigt tänker jag mig att jag överlag hinner med mer under hösten. Att det är enklare på något sätt, eftersom man inte lever samma sociala liv med alla dessa måsten (många gånger mina egna måsten alltså). Exempelvis på att vara ute i solen när den väl visar sig. Fast det kan vara något jag mest försöker intala mig själv för att kunna stå ut. Förra året var bra! Då hade vi typ sju miljoner grejer bokade i november. En av årets värsta månader!!!! Det gäller att vara förutseende och planera in massa kul, då går det ganska bra. Det går fort när man har roligt, heter det ju. Nu har jag sagt så många kloka ord så jag har inte fler på lager för tillfället. Mot arbetet!



Det går bra nu


Längtar efter att komma igång med mina kurser nu. Oj vad jag kommer tjata detta för er. Ni kommer vara så TRÖTTA på mig! Men det är ju lite det som är mitt liv nu. Kurser och plugg. Kul! Produktionsledningen vill jag bara lära mig nuu. Och ja, originalproduktionen också! Bara att få sitta vid en mac igen. På riktigt lära mig Adobe. Illustrator, in design, photoshop och acrobat. Känner mig inte så orolig inför allt. Det är sjukt mycket att ta in och att lära sig, många egna krav på prestation. Men jag brinner för detta. Är så jävla glad så jag hade kunnat lägga mig ner och gråta. Tänk att få lägga tid och pengar, att investera i sig själv, att få utbilda sig. Att ha möjlighet att göra det. Fan vilken förmån! Att dessutom ha fått en chans att göra det inom något man trivs så otroligt mycket med. Något som bara är så rätt. Så skräddarsytt. Är oerhört tacksam för vilken vändning livet faktiskt kan ta, om man bara vågar hoppa på tåget. På, inte framför.


Get the look


Jag har någon störd relation till mina ögonbryn. Ena dagen älskar jag dem, nästkommande hade jag mest kunnat raka av båda två och aldrig låtit dem växa ut igen. Idag är det en av de sistnämnda dagarna. Givetvis hade jag fått extrem ångest och lagt mig ner och gråtit som ett litet barn om jag nu hade förverkligat den här tanken. Så det är inget jag planerar. Men tanken kommer nog alltid att finnas där. Ni vet väl det, att ögonbryn är viktiga. Jätteviktiga till och med. De kan båda lyfta och fälla ett helt utseende. Ha det i åtanke och sköt om era håriga bebisar.


Vackra hamnen



Denna syn möttes jag av igår morse. Skönaste känslan ever när jag gick mot västra hamnen och passerade över stor tom yta med massiva byggnader. I detta nu kan ingenting slå ner mig. Om det inte kommer en man med boxhandskar då.




Det är mycket nu

 
 
Trött förkyld och lyrisk. Japp det är jag det. 
 
 
Fick ett grymt sms från min bästa madelene som frågade om jag möjligtvis ville vara hennes modell vid ett tioårsjubileum och öppning av ny salong om några veckor. Hmm.. njaaae det behövde jag ju fundera på. I tre sekunder. Sen svarade jag: Fett ja! 
 
Har planerat in datum för provomgång av zumba gold, och likaså bokat tid för genomgång av zumbatomic. Väntar förväntansfullt på besked angående vilken grupp jag kommer att tillhöra inom produktionsledningskursen. Sen kanske man kan styra upp livet lite. Skulle vara lite strukturerad och lägga in schemat i kalendern i mobilen, så det gjorde jag. Fast jag valde lite fel. Sen kunde jag inte plocka bort det igen. Jo jag fick radera allt som inte rörde mig manuellt. *tidseffektivitet någon*.. Ni är vuxna människor. Ni ska bli produktionsledare. Fördela er tid själva, och gör det väl. Tror dem använder det som nåt slags bibelord under utbildningen. Coolt.
 
Nehhej måste ladda inför tuff morgondag. Går ända till fem. Tre till fem.
 
 
 
 
 
 
 

Mitt hem

Alltså ni vet i morse när jag skrev om bloggen med bröllopsfixaren! Idag under första kursintroduktionen erhöll vi hela kursplanen med inlämningsuppgifter. Gissa vad en av gruppuppgifterna var!!!? Alltså kom igen. Gissa! Jo. Bröllopet heter den. Du får info om två fiktiva personer som ska gifta sig, gästlista och budget. Fixa. Sätt ihop. Var kreativ och sälj in din idé, för du konkurrerar med flertalet andra. När jag har pratat och tjatat och skrivit om vad det faktiskt är jag vill hålla på med så är det ju just detta! Fattar själv inte hur det går att hitta så himla rätt. Första gången. Känner mig målmedveten och tror att jag har hittat hem.


På tåget


Nu pendlar jag. Och inser att jag har glömt mitt nässpray. Jag DÖR. Måste köpa nytt direkt i Malmö.


 


Såg en blogg


Såg en blogg, här på startsidan då, tjejen drev ett eventbolag och titulerade sig bröllopskoordinator. Det är ju sånt jag vill syssla med! Kanske inte just bröllop, eller bara bröllop, men den andra biten. Fixabiten. Koordinator alltså. Hmm.. Utbildningen känns förresten som figursydd för mig. Det skrev jag kanske igår också, kommer inte riktigt ihåg. Trött i hela huvudet när jag kom hem. Hoppas det berodde på förkylningen och inte bara var en reaktion på att ha haft huvudet på skaft hela dagen. Personligen tror jag dock att det var en stark kombination. Kan nog vänta mig en överarbetad hjärna någon månad framåt. Dags för business, dag 2 börjar nu.


Kass


Vilken sjuk dag. I flera bemärkelser. Fick ställa in zumban, and it kills me men hade jag kört så hade det dödat mig istället. Känner mig som en gnällröv, känns som att alla tror att jag är en jävla hypokondriker. Men seriöst, människor som känner mig vet att jag är en stor idiot som både tränat och arbetat under perioder med diverse åkommor. Feber, halsfluss och maginfluensa tänkte jag skriva. Haha. Nä det där sista tog jag faktiskt sjukdagar för. Framtida kollegor kan andas ut! Så för en gångs skull tog jag förnuftet till fånga och valde att ställa in. Och vad händer!? Jo givetvis möter jag en zumbis utanför det forna arbetet. Tycker att jag får en anklagande blick och känner mig så SKYLDIG. Men skärpning på det, måste tänka på mig själv i första hand. Hur ska jag annars hålla i längden!? Nä precis. Väl resonerat. Och andra delen. Second part sjukt. Alltså sjukt coolt. Jag kan numera titulera mig student. Och om tre år kommer jag vara nånting. PÅ RIKTIGT. Jag suger på detta idag. Vi hörs imorn.


Det är nu det gäller


Inväntar tåg. Det kommer nog nu. Står på perrongen med mina bästa vänner. Otrivin. Panodil. Strepsil. Och så lambi då. Det är nu det gäller. På riktigt. Allvaret. Min framtid. Vad har jag gett mig in på?!


Min bästa vän




Hur mycket snor kan man ha?


Har nog femton liter snor i näsan. Det är helt sjukt! Precis som jag. Eller som det känns som att jag börjar bli i alla fall. Sitter med värmekudde runt halsen och tuggar morot och dricker honungsvatten. Tuggar, dricker och snyter mig om vartannat. Och nu hostar jag lite med *men för fan*. Den vackra kombinationen gör mig fetevarm, men förhoppningen är att svettas ut det sjuka. Bort bort. Har inte tid, är ju barn på nytt och börjar skolan imorn.



Alltså herregud..


Vad bra.




Äta bör man annars dör man


Har middag! Älskar att tiden bara rinner iväg. Det betyder ju att man har kul. Laaater!


Mästerfotografen

 
 
Beställde massa foton tidigare ikväll, ungefär i samma veva som jag slängde in kycklingen i ugnen. Multitasking på hög nivå. Längtar redan efter morgondagen. Trots krämpor i ben och fötter. Typ stått upp hela dagen och hoppat omkring. Tänk att det kan vara så roligt att bara få lära sig något nytt!? Men i alla fall, foton var det. Ska ju göra en liten fotovägg i vardagsrummet. En horisontell linje med svartvita foton var väl tanken. Fast nu är det inte riktigt det jag har beställt. Började med att framkalla en rejäl mix av foton från lillasysters bal och student, vidare genom hårmodellandet, köpenhamnsresan och avslutningsvis Turkiet. Till min feelgoodhörna i sovrummet. Vad flum det här blev. 
 
 
 
 

Rättelse


Kopp heter de ju.


Det kliar



Har något i vårt hem som kliar så sjukt mycket i näsan. Seriöst, går omkring här hemma och kliar och fräser som om jag precis snortat ett kilo kola. Tja då hade jag väl varit ganska dö vid det här laget. But you get the picture. Från näsan går det ner i halsen och irriterar på ett sjukt sätt så man får huvudvärk. Dricker te och kurar. Från en ny söt mugg.



Riktigt riktigt roligt

 
 
Hade ju inte behövt gå omkring och vara orolig för den här dagen. Allt har gått jättebra, och så sjukt kul det har varit! Massa att hålla reda på och mycket mycket nytt. Passar mig perfekt. Fått enormt mycket positiv feedback och har bl.a fått höra att jag är ett riktigt kap. Heellooow!!!! Just nu är allting så fett jävla bra. Älskar vad livet har att erbjuda. Man kan om man vill om man bara vågar. 
 
 
Alltså jag är dessutom ganska snygg. Det är en sån dag.
 
 
 

Nu kör vi


Har sovit lättväckt och vettskrämt. Känner mig som fem år igen och hade behövt någon att i hålla i handen. Wish me luck, nytt jobb idag!


På riktigt


Imorgon börjar en del utav mitt nya liv. På onsdag en annan. Det är på riktigt nu, och jag tror att det är en sorts lycka jag känner. Kan liksom inte sätta ord på känslan och det är nog en av anledningarna till att jag är så sjukt förvirrad. Och lite.. vilsen. Men bara att få börja nätverka. Få använda huvudet. Få LÄRA. Få känna mig smart. Få känna mig smart fast samtidigt trög. Som när man går en smart utbildning och känner sig trög innan polletten trillar ner. Älskar. Det. Vill hångla upp den känslan.



Det luktar fisk



Kräftfest igår. Mums. Men fy fan vad man luktar fisk sen. Använde en halv flaska handsprit under kvällen och jag tror att jag fick bort lukten. Blev en smula irriterad när vi skulle bege oss hemåt. Vissa klumpiga uttalanden hade jag kunnat halshugga folk för. Men tack till bästa svärföräldrarna för gårdagen, tycker det är mysigt när man får ihop alla.

Nu står jag och gör mig i ordning inför dagens dop.


Kärlek till folket ger kärlek tillbaka.



Älskar när jag gör bra ifrån mig och dessutom får uppskattning för det. Som fan. Nyss hemkommen från ett zumbajobb, kidsen verkade älska det och jag fick fina ord av åskådarna. Även kommentarer rörande min uppsägning från jobbet. Fina vitsord till min fördel då. Bland annat att det var idiotiskt hur de bara kunde låta sin bästa personal lämna. Och att jag ju faktiskt var favorit. Och att jag var andra favorit i ordningen. Haha den flinade jag faktiskt åt. Och who cares, det är kanske sånt folk säger. Men denna gången sa folk det till mig. Och nu väljer jag att lyssna och intala mig själv att det kommer från hjärtat. Alltså det var ju inte detta jag hade tänkt skriva om. Men när jag ändå håller på kan jag dessutom berätta att jag hade en kund i torsdags, en riktigt mysfarbror, som blev lite vemodigt glad för min skull när jag sa att det var min sista dag. Han ville köpa nånting åt mig. Nej för allt i världen insisterade jag. Men ganska bra boost för självförtroendet o veta att man gör intryck och lämnar saknad. Att man betyder.




RSS 2.0