Some time off


Mysdag o fix med Mami i Malmö. Shoppat lite o druckit vin i solen, njutit av ledighet. Blev trött. På tåget hem nu. Bortbjudna ikväll. Jag, B, grogg o hemtenta. Inte min dock!Clean


Zombietrött på tåget, vill bara hem o soooova. Tänkte bli klar med min grafiska profil idag så att jag är ledig resten av veckan. Och så att jag kan njuta av Milano utan stress, krav eller press. Hade avslutning med barnen igår, såå duktiga de alla vad! Men jag ska ärligt talat säg att jag är så lättad i hjärtat att det är över ändå, äntligen någon ledig dag. Nu ska jag slumra tills att jag är nere i Malmö, dvs om tio minuter.


Aaaaasrrgghh


Skrev ett jävligt långt inlägg här nyss. Och vad hände? Jo det FÖRSVANN! Nu blir jag förbannad.


Apr. 28, 2013


Fuck you!?


Fullbokade dagar o ingen vila tar ut sin rätt. I morse blev jag väckt av en kollega, 45min efter att jag skulle börjat jobba. Så saknad var jag.. Nej men okej det är inte så konstigt att ingen märkt något eftersom man sköter sig själv på morgonen, en i varje avdelning o utan vidare kontakt. Men ändå. Fick lite panik. Så den här dagen har jag behövt rista på huvudet flera gånger, det har ändå inte hjälpt. Varit förföljd av en dunkande huvudvärk och en förkylning som inte är förkylning fast ändå är det. Ja det är precis lika förvirrande för mig!

Gårdagen var utmattande men mycket rolig! Den punkinspirerande visningen i undergroundmiljö blev både cool och lyckad. Åkte på ett podium från källaren upp till visningsplan och skulle se arg ut. Typ: Fuck you! Tänkte att det klarar jag nog. Min darling gör alltid ett bra jobb med allt hår. Såhär blev det!


Om hår


Hola queridas! Alltså fatta vad jag har tunt hår! Tappar så mycket så jag har typ inget kvar, det är hemskt. Måste vara nåt fel på mig. På väg ner till min darling Madelene nu och ska lägesrapportera inför morgondagen. Hon kanske kan svara på vad det är för fel på mitt hår. Kan du det?! Har alltid haft så mycket och nu bara.. Ingenting. Stripigt och fult är det. Om jag liksom håller huvudet på sned så att håret faller åt det hållet så kan man glo rakt igenom. Bedrövligt. Tjockt ska det vara!


zombie-sara

 
Att försöka använda en app från blogg.se funkar ju inte direkt. Funkar mest katastrofalt. Men jag har andå känt mig mer som zombie-sara än zumba-sara de senaste dagarna. Inatt har jag sovit som en klubbad säl, somnade (halvt..) tidigt och vaknade sent. Antar att jag behövde det med.
 
Vet knappt om jag vågar säga detta, men idag är jag helt ledig. För första gången på hundra veckor känns det som. Ingen tid att passa, förrän klockan 19, och inget jag måste göra. Jag har nog inte riktigt fattat det än, tar lite tid att smälta. Försökt få tag i lillasyster som ringt mig nästan varje dag i en vecka. Får så dåligt samvete över det, har inte kunnat ta hennes samtal och sen har hon sovit när jag väl haft tid. Kanske idag blir den dag då vi hörs, det var längesen nu.. Lika längesen som det är långt till Australien.
 
 

Zzzzzzzzz


Dessa fredagar. Idag har det verkligen inte känts som fredag, förutom den alltid så närvarande tröttheten. Suttit i soffan hur länge som helst nu, som en liten degklump. Orkar inte röra mig. Måste samla energi inför morgondagen så jag sitter väl bra här. Fortsätter med det ett tag till.. Imorgon blir det kärvt med tid så kanske åsidosätter skrivandet. Just sayin.Whoop whoop


Wearing heels. Som är lite för stora upptäckte jag. Ser ut som bambi på hal is när jag går. Fötterna som försöker hänga med resten av kroppen. Haha alltså jag fick syn på mig själv i ett fönster och höll på att få ett skrattanfall! Så nu försöker jag fylla ut med servetter, ehm mja det går sådär. Bruden intill mig här på tåget tror nog att jag är halvt efterbliven! Men det är ju skönt med fredag.


Maxa tiden


Måste vara tröttsamt att lyssna på mina ursäkter. Typ att jag aldrig skriver. Sorry hit sorry dit. Well, ikväll ska jag i alla fall bara vara hemma. Det känns så jävla skönt. Har haft Zumban fyra kvällar i rad och det känns, det vill jag lova. Igår var jag så seg i kroppen så den orkade knappt göra det huvudet ville. Ni vet när man går men det känns som att man inte kommer någonstans. Jag brukar ändå pinna på ganska bra men det gick liksom inte, som att försöka ta sig fram i världens motvind. Fast det var jag själv som gjorde motstånd. Äsch jag vet inte. Har varit så stressad på sistone (ÄR) så jag typ åsidosätter precis allt trots att jag tänker att det är tvärtom. Kanske det kroppen protesterar mot?! Och som bekant gör jag ju mina rumpövningar, squatsen.. Var uppe i 190 st igår om någon är intresserad.. Kämpar på. Hur som så tar det omkring tre minuter, men jag har liksom inte haft tre minuter så jag har i tre dagar passat på att göra de i duschen. Onödigt att bara stå där och tvåla in sig! Nej, det gäller att få ut maximalt av tiden. I'm just saying, multi tasking is my middle name.

Sen har jag inte riktigt prioriterat sömnen heller, det visade sig idag när jag sov två timmar för länge. Inte minsta tendens till att ha hört alarmen, varken det första, andra eller tredje. Så nu är jag snart i Malmö igen, två timmar "för sent". Det blir en lång dag detta.


Här, där o överallt


Blev förvånad och glad igår när jag gick ut från cemtralen. Först kan jag ju börja med att berätta hur jävla otacksamt det är att fixa håret när man ska ner till Malmö. Riktigt jävla otacksamt. Man är snygg ända fram tills att man kommer ut i friska luften. Från och med då ser man ut som en okammad Einstein resten av dagen.

Men i alla fall, det blåste galet mycket men det blåste inte kallt! Det var väl inte direkt så att det blåste jättevarmt heller, men det var ljummet. Precis på det sätt som när man känner att det börjar bli vår. And i'm telling you, ingen är gladare än jag över det! För övrigt är jag helt sönerstressad just nu, tänkte försöka ta mig igenom den här dagen med hjärtklappning.


Zumba hela dagen


Här ligger jag och luktar svett, inte lönt att duscha eftersom att jag ska köra ett pass till strax. Så jag får helt enkelt lukta illa ett tag till. Haft barnen fram till fyra och fått klartecken från två av gästinstruktörerna inför lördag. Så nu väntar Markaryd och en del andra pusselbitar som ska falla på plats. Whoop whoop.


Ett litet offentliggörandeHuvudvärk big time! Haft hela dagen och det vill inte släppa. Provat det mesta, förutom sömn.. Så nu tänkte jag testa det.


Annars inte mycket, men jag saknar lillasyster lite.


Var tog veckan vägen?


Känner mig helt förvirrad. Är det fredag? Igen? Det har gått sjukligt fort den här veckan och inatt har jag dessutom sovit helt oroligt, har en olustig känsla i kroppen. Kan inte sätta fingret på vad det handlar om, men det är säkert ångest över allt som ska lämnas in nu när terminen börjar dra ihop sig.

Alltså sen stör jag halvt ihjäl mig på det här med alla hepatitsmittade bär, eller ickesmittade bär. "Koka alla bär innan du äter dem.." Jo man tackar, ska jag koka bären och sen pluppa i filen? Nej usch det skär ju sig. Ska jag koka bären får jag ju typ göra gröt eller nåt.


When you feel like quitting.. Remember why you started.Jag gillar det inte, men det handlar ju egentligen inte om vad jag gillar. Jag vill ju att människor ska tycka om mig och det jag gör.. Såå. Det kanske får bli dans mot speglarna? Eller så byter jag vägg? Vill lägga mer tanke på Zumban än vad jag hinner med just nu. En sak i taget, jag vet. Jag jag jag. Hemsk mycket jag blev det nu.Get busy


Lämnade en mycket fantastisk gästföreläsare för att åka hem. Kände mig riktigt förvånad när jag sneglade på klockan, det är helt otroligt att jag åker hem såhär tidigt. Sitter på centralen och njuter av inte bara lugnet utan även solens strålar genom taket. Vill bara klä av mig! Alltså för sommaren. På med en klänning and that's it. Eller ett par härliga shorts och klackar. Gud jag måste köpa en ny garderob.


Jag är tillbaka


Kan inte skriva när jag är uppskruvad. Får ångest av att tänka på bloggen när jag inte har tid med annat, så jag låter bli. Så nu vet ni, varför jag har varit lite frånvarande.

Men jag är mer glad om dagarna nu i alla fall, och jag bara vet att det är solens förtjänst! Det är ljust både när jag åker iväg och när jag åker hem och det är alldeles ljuvligt! Njuter. Sen har jag dödens träningsvärk i vaderna, krampar typ när jag går.


Helvete med


Just nu suger mitt liv så in i helvete. Allting bara krockar och jag har god lust att säga upp mig ifrån varenda liten sak. Jag orkar inte med fler trådar som ska dras i för att få någonting att gå ihop. Hatar mitt tighta schema. Hatar att alltid vara fullbokad. Hatar att inte ha tid. Hatar att saker alltid krockar. Hatar att dra som en idiot i trådar utan att det hjälper.

Nu har jag fått ont i magen av allt pusslande det hjälper fan inte mig ändå. Känner mig så jävla gråtfärdig. Fuck this day.


TGIF


Den här dagen behövde jag. En sån här dag då det inte händer någonting, fast ändå. Köpt nya träningstights och linne, vilket man alltid behöver. Gått i heels och känt mig vårig för första gången på länge. Ett bra tecken.

Mår som en prins

 
 Nä kanske inte.. Men bättre än igår. Kanske bättre imorgon.
 
 
 
 

Välkommen magsjuka


Kräks från alla håll, så att säga. Känns som att jag har en liten gubbe i magen som kör runt i tarmarna med en motorsåg. You get the picture.


Bit ihop, och skriv


Nu är det dags. Det är dagen D, domedagen. Dags för tenta. Känner mig sjuk, mår illa och sväljer spyan efter varje andetag. Ont i magen och kallsvettas också. Jo tack, jag vet vad detta låter som.. Men jag accepterar det inte. Sitter redan på tåget ner, jag kan säga så mycket som att hade det varit vilken annan dag som helst så hade jag stannat hemma. Behöver kanske inte dela ut kramar och så. Bit ihop och skriv, det är mer mitt motto för dagen.


Som att blogga


Saken är den, att om man inte själv pluggar, eller har gjort, så vet man inte. Man förstår inte ångesten inför allt. Allvaret, även om man har superduperjättesvårt att få ro till att sätta igång. Tentor! Ja men det är väl bara att plugga. Enkelt. Visst? Men det är alltid samma sak, man börjar i tid, sen har man så gott om tid så man "tar det sen", sen sitter man där dagarna innan det är dags med ont i mage och bröst för att man har panikångest. Allt annat känns mer intressant, jag menar ALLT.. Allt annat än att plugga tenta. Jag får riktig prestationsångest, oavsett hur höga eller låga krav jag försöker sätta på mig själv. Ibland har man så dålig karaktär så att man vid minsta lilla anledning, eller ickeanledning, gör något annat som känns såå mycket viktigare att göra precis just nu. Felprioriterar helt för hjärnan är inställd på något väldigt konstigt mode. Gröt eller någon sån kletig massa. Segt är det i alla fall.

Jag uppskattar all form av inbjudning till olika typer av socialt umgänge. Men det gör liksom det hela ännu svårare i dessa perioder. Ber till gud att jag ska klara detta och att skiten ska vara över. Hjälp!
RSS 2.0