Godmorgon





En ny arbetsdag hägrar och jag håller på att bli sjuk. Sover så djupt om nätterna så jag vaknar knappt av klockan, vill inte registrera den. Och så är jag förkyld, och har ont i halsen. Plockade nyss fram strepsils och ber att det bara drar förbi.


Tack o hej.




Allt för min syster





Alltså igår, jag var dödens trött efter vår shoppingtur. Ont i hela kroppen och träningsvärk i rumpan(!). Men det är ju bra egentligen, köpte nämligen en klänning till bröllopet vi ska på i sommar. I totally fell in love with it! Den var gorgeous och, eh, figurnära. Minst sagt. Lovade mig själv att bli riktigt riktigt fit inför användandet. Och det är ett löfte jag tänker hålla. Punkt.



Ikväll har jag hemmamys med mig själv. Ganska skönt att få vara ensam ibland. Krupit ner under filten och varvar filmtittande med bokläsande. Allt för min syster. Så jävla bra och gripande film.





Jag o mami



Kvalitetstid med mami idag. Ska till emporia för andra gången i mitt liv. Första intrycket var lite förvirrat, men då var det högt tempo också. Ska försöka insupa hela atmosfären idag, så kan jag återkomma med betyg senare. Ciao.





The ring

            
               
 
Älskar denna ring. Ska köpa den imorgon. Den vita!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insomnia

 
 
Pepparkryddad flankstek med matvete och passionssallad, serverat med kalvfondsås. Det ni, det var riktigt mumsigt. Har intagit soffläge och befinner mig i värsta matkoman. Trött och arg på mig själv för att jag har tränat alldeles för lite den senaste tiden, men jaja jag försöker fånga dagen och tänker träna ikapp i sinom tid. Känner mig sunkig bara och det är lite trist.
 
 
 
Försöker mig även på lite catching up med mina homiesar också. Förlåt men jag suger på att höra av mig till folk. Jag vet. Men jag försöker. Är självupptagen ibland och det måste man få vara, så länge man inte är elak men det tror jag nog inte att jag är heller. Och även om jag är sjukligt dålig på att själv höra av mig så blir jag glad när ett sms eller samtal kommer, som idag! Att man är saknad. Tack min fina vän, det betyder jättemycket.
 
 
By the way, satan vad mycket smidigare det är att skriva via datorn! Vill ha min mac, den jag fortfarande inte köpt, längtar efter den. Men nu var det den eller resan till Australien, och jag prioterade nog hyfsat rätt ändå.. Men en mac vill jag ha. Köp gärna en till mig. Snälla söta rara.
 
 
 
 
 
 

Sova, vem har tid med det?





Det var jobbfest igår, glömde jag ju berätta! Vi hade skitkul och efter ett mindre Zumbapass tog jag beslutet att tacka för mig. Så vid kvart över tolv promenerade jag hem i duggregnet och när klockan ringde i morse var jag ytterst tacksam för att jag handlade så klokt. Idag ringde jag nämligen in mig själv till en ny avdelning på jobbet, ångrade mig nästan vid 5.45 men jag kämpade på. Glad, men desto tröttare, är jag för det nu. Ikväll blir det en jävligt chill afton. Somnade på golvet nyss.






Dags för lite puts







Jag och mina miljarder projekt. Finns alltid nåt mer att göra, det kan alltid bli lite bättre, man kan alltid ge lite mer. För tillfället jobbar jag på att göra klart projekt uterum. Det är mattor som ska skäras och möbler ska fixas. Dagens arbete blir således att ta fram slipmaskinen och göra gammalt till nytt. Bara att sätta igång.



Jag har förresten fortfarande inte riktigt hajat att jag ska till Australien. Det är helt sjukt.



Är i chock

 
Nu är det gjort. Sega jag gjorde det, jag kom till skott och jag fattar det knappt själv.
 
 
Jag ska åka till Australien!
 

Jag bestämde mig för att skita i priset, nåja, och bara gjorde det. Är lite i chocktillstånd tror jag, sitter här som ingenting och bara gapar. Begriper inte riktigt vad jag har gjort. Men jag gjorde det, jag bokade! Steg två är alltså avklarat, och steg tre påbörjas när jag har lyckats smälta det faktum att jag ska åka. TILL AUSTRALIEN. Behöver nog sova ifatt mina handlingar känner jag. Och med det sätter vi punkt.
 
 
 

Så uttråkad


Jag hatar wallanderfilm. Har nu plågat mig igenom en sådan och är så uttråkad så jag kan dööööö. De flesta svenska filmer är fan skit. Finns ett fåtal bra, kan typ räkna på ena handen. Men Wallander är iallafall riktigt riktigt dåligt. Städar hellre hela huset ner till minsta lilla dammkorn, och det säger inte lite.


Vad vi gjorde igår



Vi åt. Vi åt. Och vi åt. Kom hem klockan 3.30, var hungrig och åt. Och nu äter jag igen. En timmes sömn till hade nog inte skadat heller. Får se, sen ska vi ut till havet och mysa.



Glad midsommar


Vi spenderar dagen på arbetet och hoppas på att träffa mestadels glada människor.

Igår försökte jag vara lite ambitiös och kokte egen toffeesås till min lilla tårta, måtte den vara god för jag brände hela tungan och kunde inte känna efter själv. Den som lever får se. Glad midsommar!


Skål för mig

 
 
Idag fick jag tillbaka min sista granskning från termin två. Jag har samlat ihop 12 VGpoäng av 14 möjliga och känner mig mäkta stolt. Därför skriver jag det här, för det är min blogg och här får jag skryta om mig själv hur mycket jag vill. Sen hade man också kunnat tro att det är i den flummiga kursen jag samlade gott om poäng, men då tror man i så fall fel. Flummeri har jag gott om till vardags, det vet jag, så av den anledningen satsade jag på att skaffa mig kunskap i den mer tekniskt uppbyggda delen. Det visade sig kunna ge resultat det med, uppenbarligen.
 
Detta firas med nakna äpplets torra äppelcider, som jag förvisso drack redan innan mitt reflektionsresultat uppdagats. Så nu är den slut. Men jag är ju ledig ända tills imorgon, så vad gör det med ett glas till? Skål!
 
 

Lite kärlek o hat


Alltså fan vad jag hatar folk som sitter på kundtjänst. "Nej tyvärr, jag kan inte göra någonting." Åhjo, det kan du visst. Eller koppla mig till någon som har befogenhet att göra det jag önskar. Ibland tror jag att vissa personer behöver någon som kommer fram och verkligen rister om dem. Eller ger dem en lavett eller två.


Nu är det kört


Köpte nutella idag. Äter det nu. Jordgubbar med nutella, eller nej förresten.. Nutella med jordgubbar. Kan äta sönder mig på det. Hejdå sommarkropp.



Never too overdressed


Uppklädd för foto, blev inget foto, tog foto själv.


Så sugen


Känner mig galet träningssugen. Inte träning som att stå på gymet och trampa i en maskin, nänä jag vill gå på läger. Träningsläger med hinderbanor och sånt. Eller yogamaraton. Träning som får en att vilja kämpa och svettas som en liten gris. Men något läger blir det väl inte, har istället rensat ogräs halva dagen som bot på min rastlöshet. Sjukt tråkig syssla måste jag säga. Usch. Har annars mest chillat i solen och väntat på att klockan skulle bli eftermiddag. Nu har den blivit det och jag ska gå in och leta finkläder, alltså finkläder vad har man då? Känner mig helt nollad idag.

Sen beger jag mig till jobbet för lite sommarnöje, fråga mig inte vad det innebär! Jag tycker att det ska bli lika spännande att se som ni.


All around the world



Vet ni vad?! Nu är jag jävligt sugen på att åka till marbella.

Who's coming with me?


What makes me happy



Såna här saker gör mig väldigt varm i hjärtat!


Sugiga instruktörer

 
 
Det finns instruktörer och det finns instruktörer. Förra helgen var vi på möhippa ju och vi skojade till det med lite pole dance. Jag älskar pole dancing. Enormt megagrym träning och roligt är det med. Jag och en kär vän till mig köpte varsin stång för några år sedan, första gången vi använde dessa höll vi på till klockan fem på morgonen.
 
God bless youtube! Vi sökte på videos hela natten och lärde oss genom att härma det personerna gjorde i videoklippen.
 
Även om det inte var de mest graciösa rörelserna så var träningsvärken inte nådig dagarna efter. Det gjorde ont i muskler vi inte visste fanns och att lära sig en låsning med benen resulterade i hårt arbete och flertalet blåmärken. Men vi fortsatte och vi hade riktigt riktigt roligt.
 
Så om vi återgår till förra helgens lektion. In kommer en liten pimpinett utländsk instruktör med lagom uppkäftig attityd. Glada och förväntningsfulla som vi är snittrar vi på och den blivande bruden ställer mig frågan ifall jag testat detta någon gång tidigare. Med skrattet i halsen delger jag henne mina bristfälliga erfarenheter samtidigt som resten av gänget fnittrar om hur orättvist det är att jag är dansare. Instruktören synar mig uppifrån och ner och frågar syrligt vad för typ av dansare jag är. Jag svarade henne att det numera mest är zumba som gäller och det är ju lite skillnad på det gentemot vad vi skulle göra under denna dag. Jotack tyckte hon, zumba är ju enbart skaka röv. Jag skrattade åt hennes kommentar och menade att jag inte höll med, sen fick hon agg mot mig. Hon gjorde narr av zumba och slängde ur sig en sarkastisk kommentar angående att jag kunde ju hålla lite uppvärmning då. Efter att ha påpekat att det inte riktigt var därför vi var där startade hon lektionen. I tio minuter fick vi lära oss hur man går runt stången. Jag trodde att hon skämtade, men det gjorde hon alltså inte. Hon förmanade oss att sluta fnittra, vi skulle vara sexiga och inte hålla på att skratta. Lite märkligt kan ju tyckas eftersom att vi var på möhippa och var där för att ha roligt. Sen fortsatte hon att visa fyra olika sexiga rörelser som vi skulle ha lärt oss efter en genomgång. Jag hade kunnat slå något hårt i huvudet på henne, men motstod impulsen. Det mest intressanta tyckte hon nog var att titta på sig själv i spegeln när hon dansade, det var till största del det hon gjorde under en timmes tid. Så jag vill avsluta med en liten varning:
 
ÅK INTE TILL HELSINGBORG FÖR ATT TESTA POLE DANCING! Då möts ni av en liten bitch. Malmö ska vara bättre har jag hört.
 
 
 
 

Fantasilöst



Gårdagens visning lämnade inte mycket åt fantasin, men kul var det! Idag har jag den stora äran att arbeta hela dagen, längtar tills imorgon när jag ska få sova.


Underbart


Det är fredag och det är visning! För femtio minuter sen vaknade jag och för femtiofem minuter sen satt jag på tåget. En timme senare än beräknat, men jävligt snabbt. Underbart med försovningar. Vaknar, yrar, packar och springer runt och slänger vackra meningar omkring mig. Eller ja, diverse ramsor som troligtvis inte lämpar sig i detta forum. Så nu sitter jag här, solbrillor på, hungrig, kissnödig och har en packad väska med hälften av what to bring kvar hemma. Toppen, vilken härlig dag!


Its called learning


Slut i huvudet efter en heldag med utbildning, dags att utvecklas och bli bättre som instruktör! Vi har haft mysigt med sol och rosé vid hamnen, tapas på underbara Marias tapasbar, båt- och tågresa och en mycket givande utbildning!


När jag har en ledig dag



Så sitter jag hårmodell!



Dagen i ord


En snabbis till Sweden rock råkade det bli idag. Tycker den festivalen är så mysig, många minnen därifrån och runtomkring. Fick även träffa min man en liten runda så ett plus i kanten för det. Nu är jag trött som en urtvättad disktrasa av all sol lagom till arbetets början. Imorgon blir jag hämtad kl 6.30, lång dag med mycket roligt på schemat!


Hela natten lång



Så sugen på cuba!!!!! Vill dansa dansa dansa. Det är sommar, då är det dags!

Men ikväll är jag gräsänka och övergiven, passar på att dricka vin hos mamsen och papsen. Och vidare till kusse som jag inte har träffat på över ett halvår! Ska bli mysigt. Har man en ledig dag har man fan mycket att hinna med.

Såhär såg jag ut innan idag hos jensan.. Bilden med hättan är tillägnad dig Madie ;)


Orkar inte


Försöker fortfarande fatta att jag är ledig när jag är ledig, känner mig så sjukt stressad inombords! Fullbokad vecka utan skola, hur hinner jag med allt? Försöker koppla av med filmer och böcker men det går ju lite sisådär med det alltså. Kollar ikväll på les miserables, snacka om att det är en biofilm och inte en hemmafilm. Gjort allt annat samtidigt, till och med betalat lite räkningar! Det ni, det säger en del. Hårt arbete har gjort mig trött, vi fortsätter imorgon.



Lana del rey



Will you still love me when i'm no longer young and beautiful.



Lite smått förälskad


I denna film!!! Underbara 20-tal och art déco.




RSS 2.0