Happy birthdayIdag fyller älskling år. Äntligen! Äntligen eftersom att jag nu kunde avslöja Milano. Ni ska bara veta hur länge jag har fått gå och bita mig i tungan, detta har nämligen varit bokat ett tag. Själva paketet honey fick innehöll ett paket pasta från barilla samt ett paket med salami milano. Man måste ju få öppna paket på sin födelsedag liksom. Utöver detta gav jag ett handskrivet brev i vilket det stod att vi skulle leka en liten lek, sakerna i paketet var ledtrådar och det hela skulle gå ut på att älskling skulle gissa sig fram till vad the Gift faktiskt var.

Jag tycker att det var riktigt bra ledtrådar, honey tyckte mer att det var långsökt. Han gissade på matlagningskurs.


En massa love


Jag ska önska mig lite Gynning art när jag fyller år. Så det så. I <3 Gynning. Imorgon fyller honey år, på tal om födelsedagar då. I <3 him too.

SomaMoveKl 14.00 idag ska jag köra Soma. Tycker att det var ett jävligt intressant sammanträffande det här. Har sett en zumbis från Stockholm som utbildat sig till instruktör och har därför blivit lite nyfiken på denna relativt nya träningsform. Älskar ju yoga och bodybalance och sånt tjafs så jag tog och letade upp en del info. Anmälde mig på intressesidan och skrev ett mail där det stod att jag tyckte att de skulle komma till Skåne och hålla en utbildning. Jag kan ju vara lite sån, pang på och "vi kör" innan jag ens testat grejen. Men! Så får jag nys om att en nyutbildad SomaMovetjej kommer och håller ett pass, kom och testa liksom. Jag nappade direkt och skyndar ner omedelbart efter jobbet. Wish me luck!I väntan på arbetet


Idag efter närmre två år i vårt hem fick jag upp första gardinparet. Starkt jobbat. Nu har vi lite spelkväll med popcorn och äggtoddy. I väntan på arbetet imorgonbitti.


UncoverDen hör låten letade jag efter hur länge som helst. Då sökte jag på Rihanna. Låter som henne.


UtmaningDetta körde jag igång med igår. Vem antar utmaningen? Kom igen nu!


The answer is yes


Ni vet såna personer som alla glor på på tåget? De som sitter och sminkar sig och pillar med håret och håller på. Om jag är en av dem? Svar ja. Det passar nämligen mig perfekt med tanke på att jag alltid får springa hemifrån halvfärdig. Tidsoptimist ni vet.


Men det gör mig inte så mycket, om jag stör någon som glor så är det ju deras problem. Nä glo på för all del.Enfocus pitstopEn heldag med empan. Tiden har flugit iväg, ungefär hälften har gått åt till tentaplugg och det får vi nog vara nöjda med. Känns bra liksom. Åkte vid sex i morse, ni vet då när jag inte var trött, och har hållit koncentrationen på topp hela dagen. Tills nu. Känner mig lite som den här titeln "Only the dead fish follow the stream", hur man nu kan göra musik utifrån det. Och på tåget luktar det svett, svett och svett. I kvav värme.

Underbart!


Se, jag kan


Vad det hjälper med ljusa dagar. Jag ska inte påstå att jag var pigg i morse när jag gick upp, men jag var i alla fall inte trött. Och då var klockan fem. När jag kom ut möttes jag av -9, det är ju bara helt underbart ... Mm. Punkt punkt punkt. Men nej! Idag ska jag försöka vara ett positivare jag. Det ser ut att bli en riktigt fin dag.

Se, jag kan!


Tro mig

 
 
När denna kurs är avslutad kommer ni att kunna fråga mig om allt gällande akromatik (GCR), PDF, soft-proof, xerografi (i synnerhet xerografi), fotokonduktorer, den litografiska principen, preflight och postscript, spektrofotometrar, rastrering, bildscanning, RAW-format, papper och macron. Ska jag fortsätta? Nej, jag tror knappast det. Bra med informativ fakta och grundläggande kunskaper. Kommer att ha mycket nytta av detta i framtiden. Men hur sanslöst tråkigt kan det bli? Dödens trist. Im telling you. 
 
Trotsade mitt rapportskrivande och skrev ett litet inlägg, det var ju längesen nu. Flera dagar sen! Håller piskan högt och är beredd att slå när självdisciplinen sviktar. Känner mig lite stolt över att jag har fått saker gjorda de senaste dagarna. Faktiskt.
 
 
 

You seeFörra veckan var jag på massage, men glömde nog berätta det. Illa. Är lite off, ont i benen efter att ha stått upp hela dagen. Och pluggar till tenta.Spam


Tar det aldrig slut?


Rena självmordsvädret ute. Ville bara vända och gå tillbaka till sängen när jag såg detta. Blir det inte en fin jävla sommar på det här så vet jag inte vad jag gör.


True dat

Som upplagd för ett glas


För att associera mina studier med en bra känsla. Och för att dämpa ångesten som hälsar på varje gång jag tittar ut genom fönstret.Det ska fastna


Har tagit mig i kragen och pluggar nu på riktigt. Jag fattar ju när jag väl sätter igång, jag ska ju bara göra det med. Sätta igång. Mycket information att ta in men den här gången börjar jag i alla fall två veckor innan tenta, det är en vecka mer än sist. Läser, skriver, plockar ut. Och gör det en gång till. Och skriver det sen i datorn, läser lite till. Mata mata mata. Det ska fastna.

Igår var jag på zara igen, andra dagen i rad. Jag är hopplös, blir så trött på mig själv. Fast tro inte att jag shoppat en massa, nej nej, shoppat lite har jag gjort. Men inte till mig!

På tåget


Galet kissnödig. Bara så ni vet!


Vem är mördaren?


Kom hem efter mitt pass igår, vi var inte alls många (riktigt många avbokningar, var väl ingen som vågade trotsa orkanvindarna) men just därför körde jag lite extra hårt. Om inget annat så för att höja min egen motivation, har varit så seg i kroppen en längre tid. Kom hem senare än vanligt då jag hade en ovanligt pratglad kund som troligtvis behövde få ventilera. Skuttade (knappast) in i duschen och lyckades därefter precis få mig själv att fixa lite mat. La mig på soffan och inväntade ett avsnitt av mentalisten, i sista reklamen kröp jag ner hos en redan somnad honey och väntade på slutet. Sen blev jag väckt kl 03.nånting av "jag går och lägger mig nu".

Tror att jag kan störa ihjäl mig! Somna i sista pausen. Hur irriterande är det inte, här sitter man i en timme.. Lägger alltså en timme av sin tid på att se ett program .. Sen somnar man precis innan upplösningen. What a waste. Nu kommer man ju aldrig få reda på vem mördaren var! Om någon råkade titta på samma program igår så maila mig gärna och berätta! Vaknade täppt i näsan med, när fan kommer den jävla våren?!Tycker ni inte?


Haft en sjukt konstig dag, inte egentligenfast ändå. Känt mig bakfull. All day long. Jag drack ett glas vin igår så bakfull kan jag knappast ha varit. Drack ett glas vin till sidorna i GK och Top Gun i bakgrunden. Kunde inte sluta titta. Tompan är rejält het här.Plugghäst


Spontanbakade chokladmousse à la lchf. Inte för att det är nåt jag kör direkt (pastoman. mackoman.) men jag vill inte äta en massa socker. Nu kände jag för att kanske unna mig en lyxig kväll med massa läsning (grafisk kokbok aka bibeln), vitt vin och vem vet, kanske till och med dessert. Får hellre i mig socker från ett glas vin än ifrån andra onyttigheter. Har lovat mig själv att jag ska läsa minst tre kapitel i boken innan jag gör något annat ikväll. Kompromissade förvisso lite och kortade ner det till två, det ska ju helst gå in också. Men då kan det behövas ett glas vin eller två för positiv ass, som Mia Törnblom säger. Trevlig kväll.


Filmkväll


Skyfall. Det var längesen jag träffade Mr James.Vet ni vad?


Vet ni förresten vad jag gjorde igår?! Har köpt canvastavla och akrylfärger och just eftersom att jag visste att jag skulle behöva -->studera inför tentan<-- så råkade jag bli sugen på att måla lite. Vilket jag aldrig gör annars, ett riktigt sammanträffande det där alltså! Nu är kanske inte måla riktigt rätt ord, jag skrev text. Men det såg riktigt bra ut när jag skulle börja fylla i. Jag la alltså dryga tre timmar på detta, och efter tre timmar var jag ungefär halvt färdig. Då satt jag och målade med världens verkligen sämsta pensel, en sån liten billig som spretar åt alla möjliga håll. Jag hade hur som helst lyckats få det ganska bra trots dålig pensel och det var inte förrän jag tyckte att jag behövde fixa till det första ordet som det gick åt helvete. Det blev kludd. Femåringskludd. Om ens det! Det var bara droppen. Jag fick ett litet spel...

Och eldade upp tavlan. Orkade inte ens se på den.Hallå i stugan


Förberett mig mentalt inför telefonintervju, vi ska snacka fotokonduktor, dekorfärger, krav på tryckbärare samt xerografiska maskiner och dess uppbyggnad. Bland annat. Kan ju i alla fall låtsas att jag vet ungefär vad jag snackar om. Tryckte på den gröna luren och signalerna gick fram, men inget svar! Suck, då gör vi väl om hela processen om en stund igen. Tills någon i andra änden säger hallå.


Studying


Plugga. Vilket hemskt ord. Studera låter bättre, eller Läsa. Det ska jag hem och göra nu! Det är lite segt bara.. Tenta om tre veckor och jag tänker fan känna mig säker den här gången, väl påläst och ingen panik. Nu vet jag att jag kommer känna det ändå, men jag kan ju åtminstone förebygga så gott det går!Just live
Get up and try


Efter mördarpasset igår njöt jag av sovmorgon i morse. Vaknade förskräckt av en klocka som ringde men blev hjärtligt tacksam när jag insåg att det inte var min. Mindre kul för stackaren som skulle upp men det kunde ju inte jag ta hänsyn till, somnade gott igen.

Chattade lite med Sis i förmiddags med, jag tror att jag svarar "vad kul!!!!!" på allt hon skriver. Snacka om optimist. Hon skrev att man verkligen får kämpa för allt! Oh vad bra, svarade jag, det är ju det bästa. Nothing comes for free. Jag tycker att det är viktigt att man får jobba hårt, då kan man njuta mer av tillfredsställelsen när man uppnått sitt mål.

Nä, nu har jag precis varit och plockat ut H&MPaket. Stort som ett hus. Ska bli spännande att se vad jag faktiskt har beställt!F Y F * N


Alltså jag säger bara. Denna dag!!! Är typ helt D Ö D. Tretton timmar senare är jag äntligen på väg hem.


Sol, jag älskarej


Den förbannade Gosa-låten har satt sig på hjärnan. Tycker inte ens om den, men använder den till barnen (som råkar tycka om den). Can't get it out så inte konstigt om man blir knäpp. Har för övrigt haft en bra morgon, vaknade av att solens strålar tittade in genom fönstret (och en alarmsignal). Mår bra ända in i själen av att se en fin blå himmel och känna ljus och värme i ansiktet. Tror till och med att jag ska sätta mig och läsa igenom lite föreläsningsanteckningar. Tenta om mindre än en månad. Magknip på det!


Biggest ass


Under kvällens kb/cirkelpass upptäckte jag ett fint litet titthål mitt i rumpan på mina byxor. Kul, funderade lite över hur länge det funnits där.. Med tanke på de övningar vi höll på med. Typiskt en sån grej man ser andra råkat ut för och skrattar åt. Ja. Idag var det visst min tur att vara det utsatta objektet. Tänkte ta en bild men hejdade mig då jag insåg det olämpliga i det hela. Röven är väl för stor helt enkelt.Jalla jalla mello


Jag är verkligen inget mellofan om vi nu ska vara ärliga. Men hur det nu än är så blev det melodifestival på TVn ikväll, och när jag nu har offrat en hel kväll åt detta meningslösa vansinne så blir jag återigen besviken. Alltså inte en enda bra jävla låt! Det är ju bara pinsamt detta. En bra låt. En bra låt var med och deltog, men den gick inte ens till final.

Jalla dansa sawa - nästa sommarplåga, samt ny i zumbalistan.Keff


I morse skuttade jag fan nästan upp ur sängen! Kände mig hur pigg som helst, upplevde en ny känsla! Haha skämt åsido.

Roligt att man står här och skrattar åt sitt eget skämt, vilken dålig humor. Var inte ens ett roligt skämt, inget skämt överhuvudtaget!

Livet kom ifatt under förmiddagen och jag behövde lite energi, sen vaknade vi till liv igen!


Framtidsplaner


Såhär vill jag se ut i håret i sommar. Dödens trött så det blir inget deep shit idag.Sunk


Känner mig som värsta sunket. Jag vill trääääänaaaa. Måste komma igång igen. Har fått en dipp nu efter min krasslighet. Okej, skulle tränat i söndags men då var jag bara så sjukt bakfull så det var bara inte klokt. Så jag har bara kört mina egna pass, men thank god for that! Vad skulle jag gjort annars? Gått upp femton kilo säkert.


Skärpning!


Dagen visdom

 
 
Var riktigt sugen på kokta morötter igår efter zumban (!?). Ställde mig och kokte ett gäng vid halv tio, blev nästan lite besviken när det inte var så gott som jag hade väntat mig. Varför blir det ofta så? Man har en uppmålad bild av hur något ska vara, sen blir man så besviken när ens förväntningar inte uppfylls. Som med filmer och sånt med, jag förväntar mig aldrig någonting av en film för då vet jag att jag inte blir så himla besviken ifall den är dålig, istället blir jag kanske rejält glad om den råkar vara bra. 
 
 

Sniffa på


Tyvärr har jag inte alls kunnat njuta av denna underbara vårdag, haft upp i halsen med skolsaker att göra.. Trots endast lektion mellan 15-17. Smet lite tidigare för att hinna med tåget, har ju pass ikväll. Alltså mitt luktsinne blir alltid lika lyckligt jag kommer ner på perrongen vid Anna Lindhs plats. Älskar lukten där. Det luktar nytt. Rent liksom. Doften försvinner alltmer ju längre bort mot den centrala delen man kommer, till slut känns den inte alls. Då luktar det mest sunkigt av gammal matos och blandad fräschör hos folket.Sara goes indian


Vaknade med ett kastmärke mitt i pannan, mellan ögonen. Ja ni fattar, där ögonbrynen hade mötts om de nu hade varit ett enda. Kändes lagom kul med en stor böld så det fick bli sju lager smink idag. Längtar riktigt mycket efter vår och sommar när man kan skippa det mesta av sminket, min hud gör lite uppror just nu så det är inte bara längtan.. jag hade verkligen behövt det också. Alltså jag kom att fundera på vad indier egentligen heter på engelska? När jag skrev min rubrik. För indian betyder väl indian? Men vad heter indier?! Aja, måste ha enormt mycket viktigt i huvudet med tanke på den frågeställningen.

Bläddrade förresten en snabbis i en H&Mbroschyr nu på tåget, blev sugen på allt fint. Kanske blir en beställning. IGEN.


Tjo flöjt


Det blev glass till lunch today. Riktigt illa. Sen har jag tagit tag i många bra saker, tyvärr inte de som faktiskt stod överst på priolistan bara...

Fotade lite innan med. Gjorde det mesta m systemkameran, men glömde givetvis bort själva omslagsbilden så den fick jag ta m mobilen.

Tata, hur rolig som helst;


Well sorry

 
En ursäkt för min brist på engagemang här hade kanske varit passande?
 
Känner mig riktigt off eftersom att jag har en miljon saker att ta tag i, har lite lätt för att prioritera fel just nu.. Försöker åtgärda detta. Gud så formellt det här lät. Hur kul är detta att läsa då? Nej precis. Kan lika gärna låta bli att skriva innan jag har något roligt att berätta. Fotograferade i uterummet innan idag, till en designuppgift. Solsken och så. Kanske visar sen men lovar inget. Nä, det här med att ta tag i saker var det ja!
 
 

Monday it is


Helgen har varit helt sjukt hektisk! Haft värsta vätskebristen och har nog det fortfarande, helt torr och uttorkad i ögonen. Och trött som jag vet inte vad. Undrar varför.. Somnade när vi tog paus under föreläsningen idag. For real. Vaknade med ett ryck och fick torka bort dregel från både kinden och kollegieblocket.

Men vet ni vad mer jag har gjort?

Stått ute i solen i en timme. I EN TIMME. Värsta vårkänslorna. Satt på en sten bakom "en mur av kött" och slapp frysa så mycket. Underbart.


The show must go on


Det var sjukt längesen jag kände mig såhär. Bakis big time. Och Zumba med barnen.


NattiEfter arbete. Kalas. Planering och trettiofemårskalas är det ÄNTLIGEN dags att sova.På tågetÄckligt trött. Det var bara det.


RSS 2.0