Vilken resa



Malmö med Mami innebar lite allt möjligt. Bland annat: Misstänkt magsjuka, fel på bokning, brandlarm och utrymning av hela hotellets gäster mitt i natten. Igår var jag bidrog mitt dåliga humör till flera mindre sammanbrott och idag befann jag mig nästan i upplösningstillstånd då jag kom hem. La mig i solen och sov, det var nog precis vad jag behövde. Har halvt återhämtat mig och dessutom blivit påmind om att äta för att undvika blodsockerfall. Tack, jag ska tänka på detta.



Min lilla apa




En underbar känsla


Känner mig fri. F.R.I. Har känslan i hela kroppen. Från magen ner i tårna, ut i fingrarna och upp i hjärtat. Det är mer än ett år sen jag bestämde mig för att förändra mitt liv. Göra någonting med mitt liv. Tro lite på mig själv. Tro på att jag kan. Idag känner jag att jag hade kunnat bli president. Ärligt! Hade jag bestämt mig för att bli president så hade jag fan blivit det. Jag är fostrad så, att göra det jag tror på och stå för vad jag tycker. Och att inte ge upp. Jag är född att kämpa och jag tänker aldrig sluta.


HATAR JÄVLA BLOGG.SE



Far åt helvete. Till vilken nytta finns er jävla portal om ni bara raderar det era användare skrivit utan att posta inlägget först!

FUCK YOU


Feel this moment


Prayin'



Ber till mig själv att jag ska vara mitt bästa jag idag. Både för min inlämning och för tentamens skull. Var så förvirrad i morse att jag knappt vet vad jag har tagit på mig! Håret hade jag kunnat steka ägg på och mascaran blev riktigt tjock. Nej stenansikte på och bara kör. Dagens motto!


Galet


Insåg nyss att jag har en lektion kvar, sen har jag gjort mitt första år på högskola. Lektionen är dock en tenta, och jag har en inlämning och två reflektioner med deadline den 31/5 att skicka in. Men ändå. Fattar ni?! Plugga stenhårt nu, sen firar vi.



Fantastisk



Har alltid varit en Quentin lover. Är det fortfarande. Äckligt bra film igår.



Efterlyses!

 
 
Jag behöver träna och studera. Det här gör jag istället; jobbar, kollar facebook, bloggar och dricker vin. 
 
 
 
Den där goda karaktären efterlyses. Släng en kommentar om ni hittar den, tack!
 
 

Färgbomb



Det har jag i huvudet just nu. Och galet kissnödig. Typiskt när jag har fått order om att sitta helt stilla! Kniiiiiip.


Just do it


Ska jag eller ska jag inte. Det är ett stort beslut och jag vet ju vad jag vill, jag behöver bara tänka en gång extra. Det handlar om mycket och det är inget man gör bara sådär. Men jag vet att jag hade blivit lycklig. Åh mina tankar funderar kring detta jämt och ständigt just nu. Bara bestäm dig Sara, se till att bli med Mac.


Afterwork



Gårdagens välförtjänta chill, afterwork med @theresiamathiasson @jennifermeurling



I need your love

Workshop - check. Nästa steg är tentaplugg. Busy day busy woman. Förhoppningsvis lite välbehövligt chill i eftermiddag!

Den här går varm just nu;


Kan man kalla det musik?


Eurovision tonight. Skulle nästan vilja säga att det enbart är kul att glo på eftersom det utspelar sig i min andra stad. I mitt Malmö!



Lite för avslagen


När jag slår av motar jag bort allt. Tankar, idéer, känslor osv. När jag slår av gör jag det för att jag måste fokusera på något viktigt. Som nu, en enda uppgift behöver jag lägga fokus på för tillfället och därför stänger jag av. Allt annat blir prio två. Läsa en bok, se på film, blogga eller måla den där tavlan som jag skulle ha gjort i över en månad. Det får vänta.

Vi har workshop och redovisning på måndag. Min tid går nu åt till att plugga manus och genrepa.



Blandade känslor


Skrev precis tåghelvetet i ett sms. Ganska intressant att det redan fanns i min ordlista, det har i och för sig använts mer än ett par gånger förr så det mest intressanta är väl egentligen min förvåning.

Tåghelvetet ja. Det har varit lite struligt ett tag nu och jag har väl egentligen bara väntat på att det här ska hända. Inställt sista biten pga en olycka. Ja men vad härligt! Jag blev så glad över att få komma hem tidigt, ja jag räknade klockan fyra som tidigt, för en gångs skull så det tro väl fan att nåt jävelskap ska inträffa. Och en riktigt ofräsch människa sitter mittemot mig med. Usch, skitig och luktar mögel så jag kan spy.

Försöker tänka på att vi fick tillbaka vår rapport med fint betyg istället. Allt slit gav slutligen resultat. Bra vi är tjejer!



Framtidsplaner


Dagen inleddes med att jag vaknade av ett ryck, men ville ändå inte gå upp. Drog på mig mina blommiga byxor, älskar mina blommiga byxor, och kände spåren av Milano. Tänkte att jag skulle tag i min träning på allvar igen. Mår inte bra när jag inte känner mig fit, känner mig obekväm i allt! Har även börjat planera lite små förändringsprojekt för mig själv, det första jag jobbar på är håret.


Saker förändras, precis som vi

 
 
Kom för en stund sen hem från dagens arbete och kände att jag behövde äta någonting. Ägg, ananas och mackor blev det idag. När jag ställde mig för att koka ägg fick jag en minnesbild från när jag var liten. Mamma som fick koka ägg i omgångar eftersom att alla ville ha dem olika. Kommer ihåg att jag höll på att spy när jag såg henne äta löskokta ägg. Fy. Fan. Så kommer jag aldrig att äta ägg, vet jag att jag tänkte. Så sitter jag här idag, och äter inte ägg utan att de är löskokta. Eller på andra sätt men då kletiga, gulan ska rinna. Så gott det är! Och så mycket annat som hela tiden förändras. Värderingar, ordförråd, självkänsla. Alkoholintag. Tänk att man nu dricker för att det är gott och inte bara för att bli full. Eller bara sätt att sminka sig på. Allt förändras. Alltid.
 
 
 

En ny dag


Ja gårdagen var väldigt mysig, längesen jag turade Helsingborg/Helsingör. Minns när vi var ett tjejgäng som gjorde det. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Åt en supergod middag i restaurangen, drack cider (det enda som gällde på den tiden) och fjantade ute på däck. Vilka minnen! Igår satt vi istället på Helsingör torg i ett par timmar och drack rosé. I SOLEN. Hade värsta tur med vädret när vi satt där, det var lä och det bara stekte. När vi reste oss upp och gick därifrån blev det mulet. Vädergudarna var visst på vår sida. Tänk att dem kan vara det ibland! Kvällen avslutades sen med ett par filmer i soffan. Det var jävligt skönt att inte göra någonting annat än att bara ligga och glo. Den senaste tiden har gett mig mycket ny energi, jag är oerhört tacksam för att jag har fått (tagit mig?) tid till återhämtning. April var ganska hemsk, maj kanske blir fantastisk?!


Ett litet äventyr


God förmiddag. Idag blev det visst en tur till Helsingör. Har på mig världens dammigaste byxor, dammet bara dras till mig och mitt neonnagellack!


Trevlig helg



Hade kunnat skriva hur mycket som helst, men det hade bara låtit flummigt. Så vi skriver att ikväll har jag druckit en flaska vin. Det var gott.


Hur mycket snor kan man ha????!



Det undrar jag! För det tar aldrig slut iallafall. Snorade mig igenom min Zumba core ikväll, vilken jag skulle ha gjort för två månader sen då den köptes. Men nu är det gjort iallafall och jag tänker avsluta denna dag under filten i soffan. Och inte bry mig om ett skit. Förutom snoret då, som rinner.



Dramaqueen



Igår kom våra nya mattor till uterummet. Var glad och lycklig ända tills att jag började fundera på att det nog faktiskt var fel storlek på dem. Blev så deprimerad så jag beställde en enorm mängd kläder till mig själv istället. Kläder för flera tusen! Jag gör alltid så, beställer sjukt mycket när jag väl gör det. Ska man ändå skicka tillbaka sen så kan man ju lika gärna ha mycket att skicka. Det spelar liksom ingen roll. Och jag förutsätter nämligen alltid det, att det mesta ska gå som retur alltså. Men vad fan gör jag om allting passar?

Hursomhelst så funderade jag vidare på de här med mattorna och kom, när jag lugnat ner mig, fram till att det nog var rätt ändå. Vilken dramaqueen.


Super

 
 
Nä, det gör jag inte. Men ikväll unnar jag mig en bacardi breezer. Det var verkligen åååååår sedan jag drack en sån, senast var typ på Rhodos skulle jag tro. Och hur längesen är inte det? Tre år sen till sommaren om jag kan räkna. Och det förutsätter vi väl att jag kan. Idag har varit en chill dag för övrigt. Vi håller på att sätta samman en "superrapport" tillsammans med andra projektgrupper, startade upp detta idag. Var ändå hemma klockan två och gick ut och la mig i solen, i bikini! Mitt problem är dock att jag inte bara kan ligga. Blir så förfärligt rastlös och försöker hela tiden hitta saker att göra samtidigt. Jaha nu känner jag att den där bacardin räckte för att göra verkan ikväll, det blir väl så när man dricker på tom mage.
 
 
 

Smart kvinna den där Natalie




MATKOMA


Har nog gått upp dryga femton kilo på vår lilla milanotripp! Ca. Matresa kan vi ju kalla det annars. Sitter här i soffan och klämmer på min dubbelhaka. Jag har ätit ätit ätit ätit ätit och ätit. Stora glassdesserter två gånger om dagen. Vin, drinkar och pasta resten av tiden. Och mackor med nutella. Det är för fan helt sjukt. Jag har verkligen problem, nu måste jag avvänja mig från allt socker som jag gjort mig beroende av. Usch.


Happy!


Äntligen (!) hittade vi wi-fi! Mitt i solen så utseendet på bilder (om jag orkar lägga in) och layout kan variera. Värdelöst att se på skärmen mitt i solsken. MEN jag ska inte klaga. Njuter av att inte ha någon tid att passa, ledighet, vin och glass. Och SOL. trodde det skulle bli skitväder idag, men så blev det jättefint. Vi har till och med haft lite picknick i parco sempione idag. Går gör vi mycket med, ont i fötterna båda två.


På väg



And were on our way!

Haft en överjävlig morgon hittills så förhoppningsvis kan den bara bli bättre. Det första som hände när jag klivit upp var att dragkedjan på mina byxor gick sönder när jag tog på dem. Underbart. Hade dock inte tid att tänka om utan jag fick istället tänka snabbt och laga den med en fästnål. Fick diverse små utbrott sådär klockan 5.30 på morgonen (+
att det ser billigt ut). Där sprack även min planering kring det som jag strukturerat upp i huvudet. Hann inte äta och påminde honey om allt som inte skulle glömmas så mycket så att jag glömde själv. Nej men hey! Vi åker till Italien utan solbrillor. Smart drag där! Och fyllde på mitt jojo med jävligt mycket bara för att sen bli osäker på det jag från början tänkt ut. Så betalade dyrare pengar för min tillköpsbiljett än vad som hade varit nödvändigt bara för att jag började tvivla på min egen hjärna. Skulle aldrig ha gjort det. Får ta det som en lärdom - tvivla inte på din egen hjärna Sara!

Hursomhelst så är vi i Malmö med tåget nu och alltså snart framme på Kastrup. Tur det för jag är äckligt hungrig. Ha en trevlig helg.



Nähe



Dags o packa kanske?


Time to get started

 
 
Jag är verkligen världens tidsoptimist! Klockan 6.03 imorgonbitti går tåget härifrån och jag har inte börjat packa ännu. Istället har jag precis målat naglarna och kollat facebook. Tar det som det kommer liksom. Jag har i alla fall srkivit en packlista och en to-do-lista. I alla fall.. eller iallafall? Skriver nog både det ena och det andra insåg jag nu precis när jag sitter framför datorn och skriver för en gångs skull. Är så trött på att blogga via mobilen så det är nog därför jag är lite lat med att skriva inlägg. MAN BLIR JU ALDRIG FÄRDIG. Så tycker man att man har skrivit sjuhundratusen ord men så har man skrivit typ fem. Vansinnigt irriterande. 
 
Nu sitter jag hursomhelst framför datorn och ska skriva upp lite hjälpredor till mig själv inför ankomsten till Milano imorgon.Har ungefär tretton påminnelser som jag bara sätter om varje gång mobilen plingar för jag "har inte riktigt tid just nu". Tänkte ta tag i en eller ett par nu innan jag rotar fram pass, byter väska, hämtar resväska och bockar av packlista. Fick lite panik nu när jag ser vad klockan är.. time to get started kanske?!
 
 

JAG SOLAR


Fattar ni!? Jag solar!!! Det är underbart och ofattbart! Förhoppningsvis blir det mer av den varan under helgen. Imorgon åker nämligen jag och honey till Italien! Helt galet att det redan är dags, det var ju en evighet sen jag bokade detta. Time flies, jag säger då det.

Gårdagen var så mysigt, en heldag med Mami och valborgsdate med ett par goda vänner. Avslappnat och härligt med mycket vin. Idag blir det treårskalas och packning.


RSS 2.0