sommar sol o fräknar


Saknar detta

Knäck i lurarna

Varit och knäckt ryggen idag igen. Återbesök sen förra gången. Det tog max en kvart och över 400 spänn fick jag betala. Kände mig lurad. Men tänk goda tankar fick jag säga till mig själv, du gör det för din egen hälsas skull. "Du kan inte tänka dig och bli instruktör hos mig istället?" öppnade han vårt samtal med.


Det tillhör väl livet att ångra.

Tankarna flög iväg och landade på en kille jag stötte på utomlands för ett par år sen. Han var en uppenbarelse, jag bara stirrade på honom, och jag kunde inte tro mina ögon när han gick rakt fram till mig. Och jag blev mäkta förvånad när han började prata svenska. Jag var inte i något förhållande, men jag var på gränsen till att vara i ett. Med tanke på detta visste jag inte hur jag skulle förhålla mig till situationen. Mitt vanliga jag hade kysst honom där, men det gjorde jag aldrig. Jag flirtade lite oskyldigt och jag ångrade mig så fort han gick därifrån. Att man kan tänka så på någon man träffat i fem minuter och som man aldrig kommer att se igen..


Out of words

Tom på ord. Jag är ledsen, men det är en sån kväll. Förlåt.


Tött

Läste en krönika skriven om depression och utbrändhet, kände igen mig i flertalet punkter. Undrar om man ska vara orolig!?


Stockholm i Mars

Det blev ett pass Body pump. Skönt o få använda lite muskler som jag själv inte jobbar med när jag kör Zumban. Sen är Stockholm bokat i Mars, en hel helg med utbildning och egentid! Kan det bli bättre?! Zumbatomic och kidsen kommer kunna dansa Zumba med mig!! I love! Nu blir det kvällsmat.


Hemma efter

Power Walk med sis. Funderar på ett pass body pump i eftermiddag. Men först, fika!!


China red

I did it! China red från Make Up Store. Svarta ögon o röda läppar ikväll kanske!? We'll see. Köpte även torrschampo från Batiste. Sägs att det ska vara bra. Det återstår att se!!


I love handla

Sitter på bussen in till stan. Och jag har en farbror bakom mig som irriterande nog harklar sig hela tiden. Torr i halsen-harklar. Tycker synd om stackaren samtidigt, låter ju som att han håller på att kvävas. Letade i väskan efter halstablett, hade ingen.


ni kan mig

Åker en sväng till stan imorn täänkte jag! Om jag så bara köper en enda grej så måste jag ha nåt NYTT! Blir tokig av all gammal skit man har. Ska nog ta mig i kragen och bli bättre på att rensa ut. Varför spara, det "kan ju komma till användning någon gång". Jo my ass att det gör alltså.

Nästa helg blir det utgång med några av de bästa. Jag längtar, och längtar och läängtar. Mycket i mitt huvud just nu, men när jag är med er mår jag riktigt bra. Ni vet vem jag är, ni Kan mig! I love you.


Det finns hopp om det.

Underbara vårdag. Vågar man kalla dagen för det?! Knappt! Det kommer väl två meter snö inatt om man skulle våga utmana ödet! Jag lovar på heder och samvete att jag aldrig mer ska säga att jag tycker om vintern. Åh herregud vad mina trosor sitter obekvämt kände jag precis! Gräv, sa lillasyster. Vi är på Media Markt.

.


När är det min tur?

Har världens sämsta nätverk här hemma. Varken dator eller mobil funkar bra, värdelöst!! Och då har jag ändå inte samma operatör på dessa. Skit.


Fortfarande negativ är jag. Var nere och körde ett zumbapass innan ikväll, kände att jag behövde bli av med dålig energi. Upptäckte dock åter igen att jag hatar mina träningstights som jag börjat använda, världens sämsta jävla passform! Sjukt irriterande!!


Det tar alldeles för mycket av min redan låga nivå energi åt att bara deppa, så nu tar jag kväll.


Lunchfikar

Fikalunchar, brunchar, med bästa Bellan. Men nu kom hon igen så det är dags att socialisera sig.


BB

Jag är inne i en väldigt otacksam period i mitt liv. Ungefär så att jag hade kunnat lägga mig ner och gråta. Jag är väldigt duktig på att se ner på mig själv. Och jag vet att genom att göra just detta, så tillåter jag även andra att göra samma sak. Just nu känner jag bara mig helt jävla misslyckad. Jag vill bara skrika mig själv i örat, BYT BANA!


Jag saknar mitt tidigare så destruktiva jag. Krisar nog lite just nu. Första krisen!! Sensationellt!! Men allvar, jag saknar verkligen det. Så pass att jag hade kunnat tänka mig att ställa upp i BB. Förstår ni?! Det är verkligen illa!!

Jag vet att jag inte kommer någonstans genom att tänka att jag är bättre än såhär. Om någon kunde ta tag i mig och bara ruska om kanske. Jag befinner mig i en sån situation där det känns nödvändigt.

Okej, slut på ordbajsandet och tillbaka till TVn. Jag erkänner fast det är pinsamt, BB är beroendeframkallande.


Omotiverad arbetsdag

Jag hatar mitt jobb. Jag verkligen hatar det. Lika mycket som jag älskar mina arbetskollegor hatar jag själva arbetet. Jag behöver på vara kreativ, få lite snurr på saker och ting. Jag kan inte sitta som en bitter gammal kassörska som för längesen har gett upp sig själv. Det är inte jag. Och jag håller på att ta tag i detta. Därför står jag ut.


En bild som nästan är ett år gammal nu, jag fick den nyligen postad till mig.
Close up;


Springa in i en vägg

Ibland undrar jag ifall det som är något av det bästa i mitt liv i själva verket är ett av mina största misstag. Ibland när jag får för mycket tid att tänka så är det också det jag gör.


Helt off

Alltså jag har ju blivit helt off här i bloggvärlden. Inte bara bloggvärlden, medievärlden over all. Jag hade kunnat säga att det var bättre förr, men det är nog jag som har förändrats. Ja inte bara jag då, jag begriper ju att utvecklingen bara springer ifrån mig och mina små ben! Men att jag har förändrats i den bemärkelsen att jag har femhundrasjuttioelvamiljoner andra saker att hålla i huvudet. Fokusen jag hade velat ha på en sak ska plötsligt delas med tre andra saker. Så säger dem att jag är snurrig i huvudet. Ja men weird, undrar varför!?

Anyway! Har bestämt mig för att jag ska skärpa till mig och köpa lite lipstick. Har haft en undermedveten åsikt om att jag känner mig som kärring om jag använder läppstift, att det då inte passar mig och min image. Men jag passar ju visst i detta klet! Får väl börja lite försiktigt, behöver inte bli crazy nu på direkten.

Vilka är bra?!

Ett annat liv


Saknar tiden när dessa inlägg mest handlade om villkorslös kärlek (läs sex) och eufori. Alltså jag är ju lycklig nu. Men ibland längtar (saknar) man ju bara. I synnerhet efter det man inte får.På fåret framför elden.


Could'nt care less

Tom på ord. Känner mig urlakad, och helt äcklig. Har legat i samma kläder och feberfrossat i två dagar nu. Ni kan ju tänka er, inte så fräscht. Men jag orkar bara inte bry mig. Undviker speglar just nu. Bjuder på en lite bättre bild..
Det började bra

Nu när jag tänkte börja min litterära bana igen blir jag sjuk. Riktigt sjuk. Ont i hela mig sjuk. Influensasjuk, utan kräk (tack o lov). Det var allt. Ska inta samma soffläge som jag haft hela dagen, orkar inte hålla huvudet uppe längre. Gnäll.

Vi börjar om igen

Mitt första blogginlägg på tre år. Jag behöver skriva. Nostalgitrippar efter att ha läst mina trehundranånting tidigare inlägg, men bestämde mig för att rensa. Bort med allt.

RSS 2.0