Oj då



Kollade kontot och såg att jag får första utbetalningen från CSN på måndag!? Guu va knäppt. Nu är det allvar. Det är på riktigt, jag har inte bara lurat mig själv! Men hur funkar det här nu då?!


Lav jo



Älskar dig bästa Mami. Grattis på födelsedagen <3



Bockar av


Pendlarkort - check!

Blev lite nervös när hon sa att papperna jag tagit med mig inte gällde. Däremot gick de bra med ett godkänt besked från CSN. Tack och lov för mobilen.

Åtta saker kvar på listan. Har flyttat fram två av dem till morgondagen, dock har det tillkommit två nya. Plus minus noll. Ack ja jag säger då det.


Busy woman

Godmorgon! Alltså jag är så sjukt förvirrad idag, och då har jag ändå bara varit uppe i en dryg timme. Hade två söta som ville fira med mig igår, men tyvärr för mig så var dom båda gravida. Nej nej bara låt mig sitta ensam, gå och bli gravid sådär hursomhelst. Hehe. Nä nu har jag inte tid att sitta hör och uggla. Har duschat och ätit frukost. Dags att beta av mina nio punkter on my to-do-list.


• fixa tågkort

• ringa mecenat

• köpa blommor till mamma från pappa

• bränna skiva med morgondagens zumbamusik

• skriva ut en viktig lapp ifall jag inte får det jag ska från posten idag

• hämta lappar till morgondagen nere på gymet

• fixa doppresent

• slå in massa paket

• kolla efter en kofta


Fet skål för fan



Quit my job today. Alltså jag har gått och flinat hela dagen, glad som aldrig förr. Kastade mina kläder i soptunnan och log mitt största leende när jag hick ut genom dörren. Tack för vinet bästa Anna och Camilla, det går ner utan problem!




Fin att titta på i alla fall



Vet verkligen inte hur detta kommer att smaka, men den är fin att titta på i alla fall!




Morning

 
Ärligt talat så vet jag inte om det kallas tidigt att gå upp halv tio. Men om det gör det så var jag uppe tidigt idag! Snabbfrukost kombinerade jag med diverse sms och telefonsamtal om kräftor och massage. Härlig blandning. Står i pyjamas och håller igång köket för fullt. Chokladkaka med pecannöt-kolatopping står på fikamenyn. Vi får väl se om det går hem, har inte en aning vad jag sysslar med. Men man måste vinna för att våga heter det ju. Eller tvärtom ska det nog vara.
 
Återupptog mitt twitterkonto idag, kan nog snarare kalla det att jag startade upp ett twitterkonto. Hade gjort ett inlägg sen tidigare så det vettitusan om det gälls. Nehe du tack baket kallar.

Edgy cooking


Jaha här hänger jag i soffan med idétorka. Imorgon är det min sista arbetsdag *underbart* och jag funderar på om jag tagit mig vatten över huvudet. Eller det har jag väl inte kanske, bjudit in till fika och därmed lovat att baka. Och baka kan jag ju. Men vad fan ska jag baka då? Jag har planer på en eventuell chokladkaka med glasyr, toppad med marshmallows, pecannötter och kolasås. Låter bra det gör det! Men det är något jag aldrig har gjort tidigare så det vettifan om jag lyckas. Edgy. Sover på saken och går upp tidigt imorn. Säkert.


Zumbatomic

 
 
 
 
 
 
Har knappt börjat jobba men längtar redan hem igen.. Har lite zumbatomic att ta tag i inför lördag. Kör ju lite prova på när det är någon slags familjedag. Ska bli skoj!! Hittade härligaste killen/gubben/karlen. Call him what ever, men kan han så kan ni! 
 
 
 
 

Låt det bara vara över

 
Usch, vaknade med hemsk huvudvärk och en begynnande förkylning. Får dessutom sjukt mycket ångest när jag kommer på mig själv med att sitta och tänka på jobbet. Mår riktigt dåligt av det så jag fattar inte varför jag tvunget ska plåga mig själv. Jag tror att mina hjärnhalvor ligger i fejd med varandra, ena delen ger ångest och den andra försöker vara realistiskt och saklig. Borde nog lyssna lite mer på den som säger att har jag stått ut i sex år så borde jag kunna stå ut två kvällar till. Igår när jag satt i bilen på väg till jobbet såg jag en fruktansvärt oinspirerande arbetsdag framför mig, tog jag mig igenom den så tar jag mig igenom även denna. Snälla låt dessa två dagar bara ta slut! Längtar efter att kunna sätta fokus enbart på min nya framtid och inte på en massa gammal skit.
 
 

Jag ska måla hela världen lilla mamma

 
Alltså jag är så jävla grym. Blev sjukt irriterad innan i eftermiddags, och i ren frustration plockade jag fram pensel och spann. Stod i tio minuter och försökte få upp locket på färgburken, använde bl.a. en kniv, en skruvmejsel och en osthyvel. Det gick inte så bra. Blev förbannad, så jag tog på mig skorna och gick ut och flyttade på vår gamla dörr (vi har ju fått ny ni vet).. Den ska sparas men inte regnas på, så jag tog i för kung och fosterland och bar in den under tak. Samlade ny kraft och försökte återigen få upp den satans burken med färg. Det slutade med att jag motvilligt fick be om hjälp. Men sen rann det på. Målade nästan hela det resterande uterummet, från ful furu till fräscht vitt. Tror dock jag blivit förgiftad av alla kemikalier. Fick värsta headachen. Men tänk vilken asbra egenskap, att omvandla all den där negativa energin till något kreativt. Nahe. Älskar att jag har sovmorgon imorn. 

Apropå dörrar


Nyss hemkommen från min tredje sista arbetsdag (ja gissa om jag räknar ner timmarna) och ser att vi har fått en ny ytterdörr. Den är jättefin och varje gång jag går förbi hallen tar jag ministeg så jag hinner beundra den. Dock ser det ut som en byggarbetsplats eftersom det inte är riktigt färdigt, men bra kommer det bli. I vårt lilla rosa hus.


Allt för en jävla blankett


Trots ilskan tidigare idag så fick jag faktiskt ganska mycket gjort. Döm om min förvåning när jag äntligen kom fram i den där förbannade telefonkön, det gick en signal och sen BRÖTS det. Kan ju säga att jag trodde att jag skulle få just ett bryt. Blev så arg så att jag reste mig upp alldeles för hastigt. Eller jag lyckades inte resa mig riktigt, satt nämligen med ena benet under det andra ( tänk halvt skräddarställning ) och telefonen klistrad i handen. Så jag dök. Riktig fet djupdykning. Rakt ner på golvet, landade på min ena armbåge och drog en lång ramsa högt och tydligt. Gjorde ont som fan och jag tackade Gud för att ingen annan var hemma och såg mig. Allt för en jävla blankett.


Men hallå

 
Jag hatar att sitta i telefonkö. Allvarligt talat , vem fan har tid med det?! En irriterande, monoton kvinnoröst som en gång i minuten återkommer med samma jävla mening. "Ditt samtal är placerat i kö, vi besvarar det så snart vi kan.". Många gånger tror jag faktiskt att dem bara bullshittar en, låter en vänta bara för att man ska ge upp. Man glömmer ju nästan vad det är man har för ärende! Förresten så ser jag ut som en skabbräv, huden bara fjällar av mig. Ser helt sjuk ut. Skulle tagit en bild, men ni vet det går ju inte. För jag sitter i telefonkö!!!
 
 

Lunchar


Inte för att det tillhör vanligheterna att äta korv stroganoff klockan tio på förmiddagen, men är det middag så är det middag!


Instängd


Känner att jag gick upp överdrivet tidigt för att vara jag. Har segat mig igenom hela morgonen, o då har den ändå knappt börjat. Men trots att det är skönt så känner jag mig själv tillräckligt väl för att veta att jag om dryga tio minuter kommer titta på klockan och undra hur fan den kunde bli så mycket!? Ser fram emot den här dagen, den här sista måndagen i mitt snart avslutade kapitel. Läste ett inlägg om ångest och jag kan säga att om det är något min arbetsplats ger mig så är det grisigt mycket ångest. Känner mig instängd.


Karaktär or not



Ser sjukt mycket fram emot morgondagen! Allra allra sista måndagen på nuvarande arbetsplatsen, och dessutom avslutar jag den tidig eftermiddag. Zumba imorn kväll på det.

Underbart.


By the way. Har insett att utomlandsresor fungerar perfekt för mitt småätande, då det under omständigheterna är obefintligt. Hemma är det andra bullar. Har ätit förfärligt mycket godis och skit, mår bokstavligt talat JÄVLIGT illa. Skärpning. Nu blir det morot.


Fakta



Det är ju konstigt, men varenda gång jag är på väg hem från cuba café så nog fan har det dykt upp en fet finne i ansiktet. Visst man svettas ju så det forsar but still. Har precis kurat med våfflor hos mamma o pappa, sitter ute och fryser. Frusit hela dagen, lär väl fortsätta göra det också.


Godmorgon från espressohouse Lund



Hej lovers. Jag o babysis sitter på espresso house uteservering och dricker islatte. Skönt med luft tyckte vi. Men alltså det är fan inte sommar längre. Som om det varit någon då! Men det ska bli skönt att komma hem. Cuba var härligt igår, men oj vad många slisk!



Inväntar kvällen





Make a wish


Aah alltså vissa morgnar orkar jag inte med. Ibland önskar jag bara att allting var så annorlunda.


Och med världen vid mina fötter



En av mina fina tjejer drar utomlands, och jag drömmer mig redan bort igen. Man är nöjd, det är man! Men rundresor.. Mm. Jag vill se världen.


Mitt älskade Cuba

 
 
Om allt går som det ska så blir det Cuba café imorgon. Tack bästa lillasyster! Vågar mig på en gissning att det blir sista för den här säsongen. Tyvärr. Nu när jag blir halvt malmöbo. 
 
 
 

Mitt avslutande kapitel

 
Oj vad jag känner mig omotiverad. Har arbetat en dag och känner att jag hade kunnat lägga av en fet spya. Känner mig enormt tacksam över att jag inte har mer än fem arbetsdagar kvar. Det känns knas men samtidigt så himla befriande. Väntar in hösten med stor förväntan, har nog aldrig välkomnat hösten och allt det drar med sig så här mycket. Nytt liv med utbildning och annat arbete. Inombords bär jag på en känsla av illamående och panik, ungefär som när man inte vet om man är hungrig eller mätt. Man bara mår illa. Kan det vara prestationsångest kanske!? Jag tror det. Och när jag väl kommer igång så är jag jävligt grym, jag vet att jag kan. Jag kan vara bäst. Men min press på mig själv att lyckas har börjat smyga sig på igen. Den pressen gör mig drivande och jag behöver den, men efter att ha legat på mute i flera år så känns det så.. annorlunda
 
Nu fokus på den här dagen. Ska fixa biljett till Mia Törnbloms föreläsning, lyssna på ny zumbamusik och kvällsarbeta. 
 
 

Skinny bitch



Idag har jag fått tre kommentarer på hur smal jag har blivit. Har även indirekt fått frågan om jag har slutat äta. Jag kan ju säg såhär. Eh HELL NO! Nu är det movie night med morot fil och rostad macka. Och med syster.



Countdown



Playdate med miss J. Sen är det första av sex återstående arbetsdagar som gäller. Det ska jag nog stå ut med.





Myser med trött känsla i kroppen. Fy fan vad skönt det var o äntligen köra pass! Som jag saknat. Och ni vet det där samtalet jag berättat om. Tog tag i det, och tro det eller ej, men det gick faktiskt bra.


Jag o Babe monterade taklampa idag. Utan o bli ovänner!




To drop the bomb



Vilken otrevlig syn att vakna till. Regn! Och mulet! DET är något man inte saknat i ett par veckor i alla fall. Hur som så fick jag alldeles precis tummen ur röven till att ringa det där telefonsamtalet. Det som känns som att det kan bli ett riktigt otrevligt samtal. Samlade mod och bara tryckte på knappen med telefonnumret, tänkte att nu ser vi till att få det här överstökat. Jodå signalerna gick fram och svaret kom, men så visar det sig att det passar inte riktigt nu och kan du snälla återkomma. Men jaha. Tack för att jag får gå med nerverna på helspänn en halv dag till.

Vid närmare eftertanke så har jag ett vagt minne av att det igår pratades om att ringa vid ett särskilt klockslag, men sånt kan man väl inte komma ihåg heller!




Världens bästa



Godkväll! Eller kanske godnatt? Var blev den här dagen av? Har haft en alldeles spektakulär dag idag, blev väckt av mobilen som ringde. Flyttad intervjutid, passade mig väldigt bra! Tandis gick utan problem, så grymt skönt att det är ett år till nästa gång!! *kan man synda med lite socker igen* Skyndade ner till ny arbetsplats där det skrevs papper och gjordes en rundtur. Fick huka mellan hyllorna då jag gick omkring, vill själv meddela chefen innan vissa andra pratar.. Men det känns förbannat skönt! Den ekonomiska faktorn kommer att lösa sig. Har ju haft det som ett litet motto de senaste månaderna, Det löser sig! Och det känns verkligen som att det gör det! Direkt vidare till nästa, svetten lackade när jag idiotkörde från det ena stället till det andra! Hade en Intervju som varade i dryga tio minuter. Hur tolkar man det?! Visade i alla fall upp mig och passade på att köra en runda till Ikea. Handlade alldeles för mycket, har en tendens till att göra det.. Går omkring i denna säljfälla och hittar alltid nåt "åh-vad-bra-å-ha"! En sovrumslampa i alla fall!!! Stressade hem, då jag gick runt alldeles för länge i paradiset, och slängde ihop lite fläskytterfilé bara sådär. *Mästerkocken*. Anyways, vilken lång historia detta blev!

Mina fantastiska kollegor dök upp hos mig ikväll, vi hade lite avtackningsfest och jag blev så jävla glad att dom kom hit! Hör ni det!? Kunde stannat hela natten, jag är ju ensam i natt ändå! Fast man ska ju sluta på topp. Vi hade vadslagning ang anländning av bebis. Hoppas jag prickade rätt, det står ju flera flaskor vin på spel! Viktigare än massa ungar ju ;) nästan!

Titta! I love you, och jag kommer att sakna er så sjukt mycket!




Tandläkarskräck



Står och borstar tänderna frenetiskt. Slog en signal till tandläkaren för att omboka min tid på fredag. Skönt tänkte jag, då skjuter jag på det en vecka. Fick svaret att tyvärr fanns inget ledigt då, däremot fick jag gärna komma imorgon då de hade ett återbud. Tack för den. Sen jag var liten har jag varit en riktig godisgris. När jag gick till tandläkaren så var det inte frågan om ifall jag hade några hål, nej det var snarare hur många hål jag skulle ha just den gången. Och jag lagade alltid utan bedövning. Någon spruta var det inte tal om, hu nej! *självplågare*. Nu när jag blivit gammal och vis har jag fått tandläkarskräck. Inte på det sättet att jag är rädd för att gå dit, jag är rädd för att gå dit och få höra att jag har hål. Hål har jag lagat tillräckligt i mitt förflutna. Säger dom att jag har hål så säger jag att dom har fel. Wish me luck..


PS I love you




Ligger i soffan och kliar mig under min fot. Äckligt irriterande när det kliar UNDER foten. På trampdynan. Hur kliar man där liksom?! Efter att ha hälsat på mamma och pappa tog jag en tur in till min snart före detta arbetsplats för att viska hemligheter med A. Ser fram emot min avtackning imorgon kväll, vilken mina fantastiska kollegor har bokat in. "Var hemma så dyker vi upp runt klockan sex". Tja bara till att följa order. Mycket trix imorgon. Tandläkare, intervju och, inte att förglömma, vinpimplande. Passar mig perfekt med tre extra lediga dagar efter semestern.


By the way, satt ensam i soffan och fick på PS I love you. Enormt sorglig film. Hade ett par krokodiltårar som brände bakom ögonlocken. Visste ju det redan, men man äts upp av historien. Nu ska jag mysa.


Times are changeing




Heeeej på er!!!!! Vad lat jag har varit idag. Både lat och sjuuukt effektiv. Fått oväntat många positiva besked idag, även det som till en början verkat bli problematiskt slutade på bästa sätt. Nu ska jag inte sitta här och skryta alltför mycket, än är inte sista spiken slagen. Men framtiden ser ljus ut, och det är med en hel hjord fjärilar i magen jag entrar den. Eller vad säger man om fjärilar? Hjord? Stim? Skock kanske. Många i alla fall. Hur som helst så har jag lite att stå i så någon utförlig historia om mina två veckor kommer ni inte att få. Inte någon historia överhuvudtaget. Inte idag. Nu ska jag hem till mami min mami. Puss


Såhär är det

 
 
Okej, såhär ligger det till. Jag har inte hängt twentyfour - seven vid datorn här nere på semestern. Jag har fuskat. *Drar skämskudden framför ansiktet*. Men allvarligt talat så är det fett dyrt att surfa utomlands så jag har valt att tidsinställa inlägg för att verkligen tillfredställa er läsare. Kärlek till er. Eller så är det för att jag inte vill att den här bloggen helt och hållet ska vara stendöd när jag återvänder. Eller så är det för att jag är bloggberoende. Kan vara vilket som.. 
 
 
 
 
 

We have only one last night together

 
 
Sista natten med gänget. Äter och dricker gott. Relaxar lite inför morgondagen. Snacka om att slösa med dagarna genom att räkna ner inför hemfärd. Nej nu ska jag sluta upp med det. Jag väljer att sluta räkna ner. Stop. Slut. Finito.
 
 
 
 
 
 
 

Work it

 
 
Oj vad jag börjar känna mig glad över att ha tagit semester hela måndagen. Det hade ju förvisso aldrig funkat att gå till jobbet kl 6.15 när vi beräknas vara hemma vid 5. Funkat och funkat. Allt är ju relativt. MEN vilken ångest över att behöva gå tillbaka till jobbet om några dagar. Hjälp!
 
 
 
 
 
 

Bara njuta

 
 
Två dagar kvar! Eller det blir ju faktiskt totalt tre i ärlighetens namn. Ska njuta njuta och .. njuta.
 
Tänker vara lite laid back in here.
 
 
 
 
 

Turklandet

 
Att vi har fruktansvärt varmt det ska gudarna veta. Men man ska inte klaga, det kan lika gärna vara snö där hemma när vi återvänder. Nu tänker ni att jag överdriver. Men så upp och ner som hela världen är! Man ska aldrig säga aldrig.
 
 
 
 

Den som väntar på något gott

 
 
En halv vecka kvar. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Tiden går alldeles för fort när man är ledig. Ska visa massor för er sen när jag kommit hem. Den som väntar på något gott.
 
 
 

Varför har dygnet inte mer än 24 timmar?

 
 
Mammas födelsedag närmar sig och jag börjar fundera på vad jag ska hitta på den här gången. Har så många järn i elden att jag blev överväldigande glad när hon tog tag i pappas present i år. Jag älskar födelsedagar och julaftnar i den bemärkelsen att jag får vara påhittig och hemlig. Men med all dramatik sen i våras har energin inte riktigt räckt till den här gången. Och det är med blandade känslor i magen nästa födelsedag närmar sig. Det är ju askul, men när ska jag hinna?!
 
 
 

Att sakna med Sverige

 
 
När jag väl är utomlands försöker jag undvika att sakna hemma för mycket. Men ibland är det helt enkelt oundvikligt. Här kommer en liten lista på vad jag alltid längtar efter någon gång under mina vistelser utanför hemlandet:
 
 
                             • Svensk mat. "Svensk mat" som i hemmamat. Inte pommes och pizza.
 
                             • Min garderob. Jag tillhör en utav dem som inte packar upp mina kläder på hotellrummets 
                               galgar, tycker att det känns rejält ofräscht vilket innebär att jag "bor" i min resväska.
 
                             • Min träning. Jag har alltid som ett mål att hålla igång min träning även när jag är på semester.
                               Har börjat sänka kraven då jag alltid gör mig själv besviken eftersom jag prioriterar annat.
 
                             • Familj, släkt och vänner. Givetvis. Oavsett vem man reser med finns det alltid någon man 
                               lämnar hemma. 
 
 
 

Mitt hår

 
 
Mitt hår har blivit så solblekt här nere så det har förlorat all sin ursprungliga färg. Älskar det ljusare bruna dock så när jag kommer hem ska jag konsultera min personliga hårfrisörska, fröken Madelene, för att fortsätta diskutera projekt Saras katastrofala hår
 
 
 
               
 
 
Love this!
 
 
 
 
     

Fantiserar om ett annat liv

 
 
Zumbar omkring för fullt här nere. Helt sjukt vad jag dansar. I huvudet då alltså. Försöker hålla mig disciplinerad och  träna rumpa och core. Kommer att ha sjukt dålig kondis efter hemkomst. Det blir tufft att ta igen. Önskar ibland att jag vore en löpare. Tänk att på tidig, tidig morgonkvist snöra på sig löparskorna, ta sig ner till vattnet och i havets brus springa längs strandkanten under bar himmel och soluppgång. Vilken vision! Jag kan riktigt känna känslan av sand under fötterna, eller under skorna får det väl bli, och pulsen som slår. Men jag har inga löparskor, och de pengar jag lägger på träningskläder lägger jag mest på zumbakläder. Nej, det får bli i ett annat liv. Eller när jag har blivit rik och kan köpa allt jag pekar på.

Fjärilar i magen

 
 
Jag har massor med fjärilar i magen. Både av bebissort och de som är mer fullvuxna. Är så himla spänd över hösten, och allt nytt. Älskar mig själv just nu. Älskar mig själv för att jag har fått tummen ur röven och bara tagit steget. Bara gjort det och fått det att kännas riktigt riktigt riktigt bra. Det löser sig. Mitt nya motto. Det löser sig.    
              

Så sann

                         

På tal om att samla ny energi

 
 
Slutjiddrat för idag, ta ledigt och samla ny energi var det ju. Inte blogga. Slutbloggat för den här dagen.
 
 
 
 
 
 
 

TGIF

 
 
Kan inte fatta att vi har varit i turklandet i nästan en vecka redan. Time flies when your in love heter det ju. Nej det uttrycket myntade jag nog nu här i huvudet. Har aldrig hört det förr så det kanske man borde ta patent på. Fast tiden går alldeles för fort när man har some time off och det är riktigt avskyvärt tycker jag. När jag har gjort karriär och skaffat mig stadigt kapital så tänker jag ta some time off lite då och då. Man behöver ju det för att reloada. Oj vad internationellt det här inlägget blev helt plötsligt, måste bero på breddgraderna jag befinner mig i.
 
 
 
 
 

Chick littar för land och rike

 
 
Hur vet man att en bra bok är en bra bok. Jo, en bok är en bra bok när man öppnar första sidan och inte slutar förrän man läst halva innehållet, och när det dessutom inte har gått mer än ett par timmar. Fart och fläkt ska det va. 
 
 
 
     

Good morning America

 
 
Nää, Turkey skulle det visst vara ju. Tänk om man varje morgon kunde få vakna med en stor underbar sol som värmde alla delar utav kroppen. Dreamaliscious.
 
 
 

Fröken fotograf

 
 
Okej, jag lovar. Efter hemkomst så ska jag savea alla mina kamerabilder innan jag formaterar kortet. Vackra Kretabilder som inte längre finns grämer mig till döds. Fast det är ju längesedan nu. Men jag minns det som om det vore igår. Klickar och klickar och klickar för att skapa nya minnen, som varar.
 
 
 
 
    
 
 
Curves oh curves..
 
 
 
 
 

For your information

 
 
Idag är det mammas och pappas last day här nere i turklandet. Alltså sis o Alexs sista också. Själv kommer jag inte hem förrän om en och en halv vecka. C'est la vie.
 
 
 
 

For me to learn

 
 
Jag måste lära mig att sluta klämma på plitor. Jag skulle nog behöva bli hudterapeut så att jag får klämma på andra istället för att göra mig själv till en vandrande prickekorv. Kanske ska försöka byta linje innan skolan börjar på riktigt?! Tåls att tänka på.
 
 
 
 
 
 

It's a birthday party

 
 
Idag har sötaste Willis fyllt år och vi har firat med sol, bad och drinkar. 
 
 
 

Förresten

Om det finns någon där ute som känner för att ge mig en liten ego boost så är det fritt fram att fylla på den där listan! Jag behöver massor med kraftfulla och positiva ord när jag ska sälja mig själv. Inte på blocket då. Eller gatan. 
 
 
 

Mitt bästa jag

Förra veckan när jag var mitt uppe i cv-skrivande fick jag tipset av miss linda att fråga folk i min närhet om vilka som är mina bästa egenskaper. Av henne fick jag höra bl.a. mycket energi, spontan och många idéer. Dagen efter tänkte jag prova denna hypotes inom familjen och ställde därför frågan till babe. Han blev mållös. Undrar om jag ska vara orolig?!

Piggnar till

Sitter på flygplats och har trötthetshuvudvärk. Hann med god hotellfrukost på en kvart i morse, älskar hotellfrukost! Nu piggnar vi till med en smoothie från espressohouse. Skål!


Puss

Lite halvlurig såhär vid läggdags, imorgon går vi upp när folk går hem. Klockan fyra blir det frukost och sen checkar vi in för att inte förrän om fjorton dagar checka ut igen. Talar i gåtor och kommer nog att sova gott i de få timmar som erbjuds. Klockan nio trodde jag att klockan var sex. Nu tror jag mer att klockan är ett. Varma, trötta godnattkramar. Puss


And we're on our way

Vi är på väg vi är på väg vi är på väg vi är på väg vi är på väg vi är på väg. Svettas som en gris i vår varma bil och och funderar på om det är en ännu varmare värme där nere. Eller svalare då man i stort sett kan gå naken varje dag. Underbart.


Mitt i ett ögonblink

 
Under gårdagens galenpanna ... Och jag skulle inte kalla det fusk. Nej tack. Om någon kan läsa vad det står på dessa kort så vänligen hör av er !
 
 

Om tjugofyra timmar

Om tjugofyra timmar är jag inte längre i ett land fyllt av ovisst väder. Då står jag antingen på en förvirrad flygplats. Vid rullbandet som i långsam takt skickar ut resväskor på rad. Eller på en buss, med svag aircondition, med blicken ut över ett sargat landskap. Eller kanske vid ett böljande hav, i bikini, med en fet drink i handen. Vem vet, kanske. För i natt åker vi.


I goda vänners sällskap

 
 
 
Vi väntar besök. Snart knackar det på dörren och då blir det några glas vin, god mat och älskvärt sällskap. 
 
 
 
 
     

Redken argan 6 oil

 
 
 
 
                  
 
 
 
 
 
Testade den här för första gången idag. Första intrycket är: luktar gott, gör håret mjukt och verkar rent ut sagt vara sjukt bra med mycket potential.
 
 
 

Det är dags

 
 
Nu ska jag posta mitt CV och mitt personliga brev. Skickar massor med kramar och tackar ödmjukast för all feedback jag har fått av er jag har terrat. Men det känns bra, det känns rätt och som Nike säger. Just do it.
 
 
Kommer ni ihåg vad ni skulle påminna mig om?! Nä, juste. Linsvätska ska jag köpa. Och en flaska vin. Och mina böcker, som posten faktiskt har levererat nu. Tackar och bockar.
 
 

Happy birthday papi

 
 
Älskade, bästa pappa fyller år idag. Och det firar vi.. inte alls. Känns lite fel att påstå det då vi hade kalas i måndags kväll. Men det känns på något sätt mer speciellt just den dagen det faktiskt är. Man låtsas och säger att nämen grattis på födelsedagen, det är ju idag du fyller år! Men samtidigt som man försöker lura sig själv och alla andra så blir det inte en riktigt äkta känsla i maggropen. Givetvis förmedlas glädjen och presenterna på ett lika kärleksfullt sätt som om det faktiskt vore just dagen D, men att säga att det inte är en vanlig dag eftersom att det är X födelsedag är egentligen inget annat än ren och skär lögn.
 
Däremot vill jag inte påstå att pappa har en dålig födelsedag. Ligga och steka under klarblå himmel med stort azurblått hav tio meter framför sig känns inte som en mardröm direkt. Grattis bästa pappa, snart kommer vi!
 
 
 
 

Ångest.

 
 
Eller nää. Fick lite ångest eftersom att jag har suttit inne framför datorn hela förmiddagen, när solen strålar på himlen utanför. Men insåg sedan att jag kommer att lapa sol konstant i fjorton dagar och gjorde mig av med den där krypande känslan. Framför datorn hela förmiddagen ja. Skrivit personligt brev och sitter här och väntar på feedback. Herregud vad svårt det är att komma in i rätt mood när man stängt av completely sedan skolåren. Men jag gillar det. Det ger en kick och det känns bra. Nu vill jag bara bli bättre.
 
 
 

Påminn mig

Måste köpa linsvätska imorgon. Och en flaska vin. Påminn mig!! Kej?!


Apan på zoo

 
 
 
 
Ett litet kollage ifrån zoo. Ja ni ser ju vem den mesta apan var!
 
 
 
 

By the way

Glömde säga att jag är sur på posten då jag väntar på tre böcker.
 
 
 

Spontana Sara

Hej och hå. Har suttit med mitt cv heeela dagen idag känns det som. Har även insett att jag var väldigt bra på att skriva redan för några år sedan *skrytskryt*. Känner en hel del "Oj, det kommer nog ta ett tag att komma in i pluggtänket!", givetvis blandat med förväntansfull pirr-i-magen-glädje. Behövde hur som helst ta en paus ifrån all text så jag varvade skrivandet med iTunes, ny och gammal zumbamusik, mailande och andra diverse saker. Trots många bollar i luften var kroppen fruktansvärt rastlös så jag och Babe tog värsta promenaden. Hämtade ut paket med nya håroljan, handlade det sista till resan (tror jag) och vattnade blommor till mami. Nu är jag hemma och trött lite varstans. Åter till skrivandet!


Ecologica

Glömde ju berätta om vår skörd! I förrgår kväll (till och med!) blev det ju lite sen middag, och som bekant hade jag varit och hämtat väskor i föräldrahemmet. Skulle svänga inom affären som ligger på vägen hem men insåg förvånat att det var stängt. Förvånad mest över hur fort klockan hade sprungit iväg tror jag. Då det bara var två saker jag var ute efter så orkade jag inte köra vidare in till the big city utan fortsatte halvt besviken hemåt. Tänkte mest att jag fick lösa min brist på ingredienser genom att ersätta med något annat. MEN! Så kom vi på. Vi har ju landet! Trädgårdslandet ni vet. Första skörden. Tänk, lite nytta kom det till ändå. Alla de där panikattackerna bland mördarsniglar och surrande flugor. Känner mig väldigt ekologisk som använder närodlat. Bokstavligt talat.
 
 

Neonnaglar på trall

 
 
    
Passade på att måla mina pinkietoes ute i soldiset innan idag. Neonrosa, eller koralliga, eller orangea.. kan inte riktigt sätta fingret på vad jag ska kalla färgen. Men somrigt och fint blev det, kommer att passa alldeles utmärkt till solbrun hud. 
 
 
 
 
 
 

To do or not

Zumba or not. Jag vill och den rastlösa själ jag är behöver köra ett riktigt svettigt jävla pass. Har packat ner en del marknadsförande träningskläder i resväskan redan då det faktiskt finns ett gym i hotellanläggningen. Tack gode gud för det tänker jag samtidigt som det är väldigt tvivelaktigt att jag ens kommer att tillbringa totalt trettio minuter under två veckor i denna lokal. Men jag hoppas, och jag gör det innerligt. Jag har varit på det här hotellet tidigare. För flera år sedan när jag var trotsig tonåring kom jag dit tillsammans med övriga familjen, och än idag säger vi samstämmigt att det är ett utav de bästa vi någonsin besökt. Tillsammans gick vi nog upp tjugo kilo på en vecka. Det är fem kilo per man. Eller per person för att vara petig. Den person jag är idag kommer aldrig att låta det inträffa, bättre självdisciplin än så har jag, däremot kommer träningen att få sig en rejäl törn om jag inte passar mig. Därför behöver jag köra ett pass ikväll så att jag kommer in i rätt tänk inför tvåveckorsresan. Men så har vi alla dessa andra planer som ju kan tänkas komma i vägen..
 
 
 
 
      
 
 
 

Snart så

Oj vad vi har fått saker gjorda idag! Eller ja, några i alla fall. Skickat in ansökan till csn (tack sandro för hjälpen), ringt telefonsamtal och laddat ner sparbanks-appen. Så sjukt mycket är det ju inte, men det känns ändå bra.  Behöver ta tag i och fixa, särskilt nu innan vi åker. Turki fjorton dagar, yay! 
 
 
 

RSS 2.0