Lite waining
Min hals dör. Alltså jag tror verkligen det. Småhostar lite hela tiden, inte ens någon riktig hosta heller utan bara som små uppstötningar av luft. Och så gör det ont, stramar. Druckit citronvatten hela dagen och tänkte äta massor med apelsin nu när jag kommer hem. Vet inte om den gratis föningen man fick när man klev ut genom dörren gör halsen bättre heller. Gratis föningen? Säger man verkligen så? Guuud hittar inte orden idag. Hade nog behövt reloada hjärnan. För övrigt känner jag mig ganska classy idag i businessbyxor, blus och och halvhöga heels.


Blöt hundVilket väder. Blåste nästan iväg när jag gick utanför dörren, men hittade lyckligtvis min borttappade plånbok när jag satte mig i bilen. Den var bara borttappad i drygt tio minuter, men hallå vad panikslagen man hinner bli! I alla fall, sen stod jag i blött regn och väntade på tåget. Luktar bara blöt hund nu, hela jag. Så mysigt är det. Funderar på att börja läsa lite men vet inte om jag orkar. Känner mig helt off, inte sugen på nåt. Ont i halsen med. Och så sitter det värsta rökbomben framför mig, alltså det stinker. Blir riktigt illamående. Fy fan vad äckligt att lukta så. Ja ni hör ju vilket elände.Så jävla irriBlir så trött. Jävligt trött. Man ställer upp på varandra, så är det bara. Men det är väl lite svårt att fatta, antar jag.Effektivisering


NU har jag äntligen läst ut min bok, äntligen inte för att den var seg utan mer för att jag har läst den sjukt hackigt. Det har tagit lite tid, liksom för en repig skiva att spela upp musik. Och så har jag gjort två nya koreografier. Och haft tjejdate med fröken m. Och kollat efter en perfekt hemlis hur långe som helst. Det ni! Jag har effektiviserat som fan ikväll.


Gimme some nutsSkoldagen är då över för den här gången och jag sitter på tåget hem med massa zumbatomic i öronen. Tror jag blir galen. Får försöka hitta barnet inom mig. Jag är nog en ganska rolig syn, med jackan inpressad bakom mig, två stora koftor, väska och servetter i knät ovanpå den stora väskan full med böcker. Nötter i ena handen och mobilen i andra, och hörlurar i öronen. Och en tjurig gubbe intill.


Koma


Gårdagen gick ifrån att inte innehålla någonting till att innehålla arbete och passupplägg. Sen var den slut. Den här dagen innehåller alltifrån terminens första föreläsningar och gruppmöten till ny kurslitteratur och kvällsdate. Sitter för tillfället på tåget och försöker måla mina ögonbryn, det går lite sisådär kan jag ju säga. Helt hackigt, får måla lite snabbt nu när vi stannar ett par minuter på nästa station. Japp nu gjorde jag det, målade klart alltså. Tog en skrivpaus för att färdigställa, men vet inte riktigt hur det blev ändå. Fick ta mascara som kletade ut och gav mig spindelben, spännande att kika i en spegel sen. I en stor alltså. Nehe är så seg idag, helt jävla trött.


I did it againVaknade nyss på soffan. Igen. Reste mig, borstade tänderna och dök ner i sängen. Godnatt.


Bildbevis


FilmEfter programbladsutdelning, middag med mamma och pappa, ett kb-pass och städ slog vi till med lite tacos såhär kl 22 en söndagskväll. Och film.
Jan. 27, 2013


A dancer is always a dancerDet finns kvar. Dansen. Inlärningsförmågan. Tillfredsställelsen. Tänk om man hade haft all tid i världen, då hade jag nog dansat ihjäl mig. Aj lav. Nackspärr imorgon.Vive la danceArbetsmyran är åter hemkommen, men bara för någon minut. Valde att jobba över idag, på riktigt. Fatta hur längesen det var! Jag kände verkligen att jag ville stanna, göra fint liksom. Ska strax iväg igen. Och dansa. Det kan bli spännande. Dansat, som i dansat Zumba eller dansat salsa, det har jag ju gjort en hel del på sistone. Men dansa något helt annat, det känns som en hel livstid sen. Nu ska jag äntligen ta mig tid att lyssna på zincdn som kom för en dryg vecka sen.
Hallå hallåHalvligger på soffan och luktar fotsvett. Hade en bit pizza som väntade på mig när jag kom hem efter jobbet, hungriga jag blev väldigt tacksam och ligger nu illamående och riktigt mätt efter att nästan ha svalt den hel. Funderar på att gå och lägga mig men vet inte om jag orkar. Och så kom jag ju nyss hem, känns så fel att gå och lägga sig nu då. Morgondagen kommer ju så mycket fortare. Inget fel på morgondagen förvisso men kan jag så försöker jag gärna suga ut så mycket som möjligt av dagarna, kvällarna, dygnen. Funderar lite över datum och grejer med, fattar ni att om en vecka är det februari. Hellow!?


FredagslyxMed bee och hollan på emporia. Just nu på vapiano och lyxar med italiensk pasta med salami och ricotta. Och ett glas vitt. Fredag var det ju.Time to get fit


Hos Sis och dricker ginger tea och äter hembakat, nybakat, mandelbröd. Ätit fem skivor nu och känner mig mätt som fan, det blir liksom mäktigt efter ett tag. Men man får passa på att äta när det bjuds, är vanligtvis hemskt dålig på att äta på dagarna när jag är hemma. Känns inte lönt, om man inte gör något ansträngande så gör man ju inte av med så mycket energi direkt. Fast idag blir det get in shape med miss j. Time to get fit.


Trötthetsbloggen


De dagar då jag är "ledig", och nu skrev jag ledig med kaninöron eftersom att man egentligen inte är ledig utan bara planerar sin egen tid.. Men de dagarna unnar jag alltid mig lite extra sovmorgon. När jag vaknar blir jag varje gång lika förskräckt över hur mycket klockan är. Fattar ni!? Idag blev jag väckt klockan 11. Klockan ELVA. Och okej då behövde jag väl sova, men det blir ju inget kvar av dagen sen. Jag äter min harmoniska frukost i en dryg timme (gör det nu) och segar sen vidare. Och sen är det kväll! Man tänker när alarmet ringer att det ändå inte finns någon att gå upp till och snoozar således vidare. Men det finns ju det. Något att gå upp till. Det finns det alltid, exempelvis alla de där sakerna som jag själv klagar över att inte ha tid till. Nej men gå upp tidigare dårå. Kan lika gärna döpa om bloggen till Trötthetsbloggen, ungefär lika rolig som den titeln känns mina sovmorgnar.


Lysa upp ett rumJag försöker vara sådan. Ett ljus som lyser upp rummet när jag stiger in. Karisma. Jag älskar det ordet. Det är så fint, kraftfullt liksom. En egenskap jag strävar efter att besitta. Det var bara det. Hej.
InspirerasSöker, och hittar en del faktiskt(!), inspiration och ny musik. Ett framtida tillskott skulle jag tro.


En obeskrivlig känslaDå var det dags att köpa kurslitteratur igen. Six new books. Inte så farligt ifall man jämför med många andra, men likväl en jakt. Fick resesällskap idag och sitter just nu i cafeterian och väntar på denna donna. Avklarat sista kursintroduktionen för termin två och längtar efter att komma igång. Saknar det. Lärandet. Få kunskap. Få erfarenhet. Det är en av världens bästa känslor, och något jag skulle vilja råda alla att prova på. Nästan obeskrivligt. Fattar ni, jag har gjort halva första året!


KursintroHar varit nere på min första kursintroduktion inför termin två. Herregud, känner mig lika rädd som inför termin ett. När allt läses upp, när man tittar på alla papper. Hjälp! Hur ska jag klara detta? Men det gör jag ju. Bevisligen! Och det är en sån kick för självförtroendet, och för självkänslan, att bevisa för sig själv att man kan. JAG kan. Jag är fan grym! Men jag förstår inte var tiden tagit vägen, det är helt skrämmande.
JAG HATAR VINTERNOch på vintern hatar jag min bil. Orka skrapa rutorna två gånger varje jävla morgon. En gång på utsidan och en gång på insidan. Sen får man skrapa dubbelt på insidan eftersom att det är helt fel vinkel. Jag har inte tid!!!!!! Och så får jag en massa snö och is över hela mig. Ska man behöva stå och vänta i tjugo jävla minuter innan man kan köra iväg så kan man ju lika gärna gå. Och visst, jag hade kunnat gå. Men det är ju så kallt! Och har man en bil så är det ju vid dessa tillfällen, om någonsin, man ska utnyttja det. Nej, jag hatar vintern. Blir mentalt sjuk.JAG HATAR VINTERNOch på vintern hatar jag min bil. Orka skrapa rutorna två gånger varje jävla morgon. En gång på utsidan och en gång på insidan. Sen får man skrapa dubbelt på insidan eftersom att det är helt fel vinkel. Jag har inte tid!!!!!! Och så får jag en massa snö och is över hela mig. Ska man behöva stå och vänta i tjugo jävla minuter innan man kan köra iväg så kan man ju lika gärna gå. Och visst, jag hade kunnat gå. Men det är ju så kallt! Och har man en bil så är det ju vid dessa tillfällen, om någonsin, man ska utnyttja det. Nej, jag hatar vintern. Blir mentalt sjuk.Pasta is the shitJag är en riktig pastoman. Lagade precis lyxig kvällsmat i form av pasta vegetale. Alltså pasta tricolore och paprika. Det lät ganska fattigt när jag läste det där själv men det är ett bra budgetalternativ, och pastan blev riktigt sådär al dente. Helt jävla perfekt. Idag har jag hunnit med både besök på hemmet och i föräldrahemmet. Och några timmars arbete. Nu blir det film innan läggdags.Jan. 19, 2013Nu sitter jag på tåget hem och är helt paralyserad i kroppen. Trött in i varenda liten cell är jag. Hade gärna velat stanna i Malmö hela natten lång, men jag känner mig själv och vet när det är bra. När man måste säga nej. Jag säger nej tack, men nästa gång.. Och hoppas att det blir just så som jag menar. Alltså jag sitter här på tåget och äter äckligt pressbyrångodis som jag köpte utan att vilja ha det. Varför gör man så? Bara fortsätter att tugga i mig trots att det växer i munnen varje gång jag biter ihop käken. Köpte en aloe vera-dryck också, kunde jag inte nöjt mig med den?! Tillräckligt med socker bara där, och fruktkött att tugga på. Ibland är man sitt eget största mysterium.
Work itIdag har jag hunnit med båda mina arbeten, slängde mig i duschen när jag kom hem och sitter nu på tåget halvvägs till mitt Malmö. Jag är trött och hungrig och överkonsumerar läkerol i brist på annat. Det ska bli kul ikväll men jag längtar nästan till att klockan slår elva och jag ligger hemma på min soffa igen. Igen? Det lät precis som att jag legat där hela dagen, det är nog det enda jag verkligen inte har gjort.Om man ändå vore rik?Det är farligt att vara ledig. För mig är det så. Jag blir helt förslappad. Märker ni inte det? Uppdaterar mer sällan än vad jag gör då jag faktiskt har grejer för mig. Eller alltså jag har ju grejer för mig, fast mer sköna softa grejer. Alltså inget kul att skriva om. Nej, ska man vara ledig så ska man ha cash. Så man kan spendera. Nu är jag rastis, får spela lite musik och dansa till klockan sju. Sen ska vi in till grannen.
KulHar hittat instacollage. Jätteroligt.Tårögd

 
 
Nu är jag bara så glad så att jag är helt gråtfärdig. Sist jag tänkte på min första hemtenta fick jag ont i magen, idag fick jag tillbaka min rättning och fick en annan känsla i magen. Fjärilar. Jag fick tillbaka den rättad, med toppbetyg. Kan någon vänlig själ förklara för mig hur i herrans namn detta ens är möjligt? Jag har varit så sjuktligt övertygad om att jag kuggat den. Sjukligt övertygad. Jag menar verkligen det. Jag vet inte vad mer jag ska säga, känner mig inte alls talför.. Blev helt chockad så jag tappade nog den förmågan. Sitter här och gapar fortfarande. Har haft frukostgäster på besök och när dem gick så startade tvn av sig själv. Det är nåt knäppt alltså, så nu kör jag med. Fixa bilen.
 
 
 
 
 

Är gräset alltid grönare?Den rubriken tänkte jag ut innan idag, när jag stod och funderade på något. Men jag kan bara inte minnas vad?? Hallå!? Vilket minne. Zumban var asrolig ikväll, fick många fina kommentarer från några deltagare. Blir alltid lika glad!
Vadå koncentrerad?Men herregud vad off jag har varit! Min näsa rinner och jag traggar ny musik inför kvällen, så jag har inte haft annat än tid men trots detta har jag inte haft tid. Ungefär så ologiskt som det lät känner min hjärna sig. Tror jag börjar bli sjuk. Igår hade jag ont i tänderna hela dagen, och ögonen och huvudet. Idag med. Vilken intressant fakta. Alltså mitt liv känns så innehållslöst just nu så jag har inte mycket roligare saker att dela med mig av. Om man kan skylla sin ofokus på ovanstående så gör jag det nu. Skyller. Har liksom spelat två låtar på repeat hela dagen men kan likförbannat inte få in dem i huvudet.
Work itTre alarm ringde och jag hörde inte ett enda av dem. Helt disträ. Har varit hos Sis hela dagen och känner mig såhär "trött fast rastlös". Lite stel i musklerna sen igår, nya rörelser är bra då blir man extra trött! Funderar på att träna ikväll igen, har ju Zumban imorgon med men det är ju en annan dag. Nu när jag är inne i värsta träningsperioden känns det som att jag ska ta tillvara på den. Träna träna träna träna. Men jag vet, man måste vila också. Blir så uttråkad bara!
Måndag var detKänns som en helt annan dag, typ torsdag. Köpte ett par byxor innan förresten. 89 kr på mango. Fint med rea!

CSN, jag saknar digSitter på väla. Det blev frukost på espresso house och min plånbok är lika tom som resten av varuhuset. Inte trodde jag att den här dagen skulle bjuda på shopping direkt, så alla presentkort ligger kvar där jag lämnade dem sist. Hemma. Inte för att fönstershopping är lika roligt som vanlig shopping men det är nog så det får bli. Kommer garanterat hitta jättemycket jag vill köpa bara för att jag inte har råd. Varför är det alltid så? Hoho, CSN var är du?!

Hur hamnade jag här?Äter lunch. Nachochips och en halv ananas. Stadigt. Det var typ det vi hade hemma så man får väl bara gilla läget helt enkelt. Hamnade i soffan framför fotboll. Hur gick det till undrar jag då? Mycket intressant så här en söndag, av allt som finns att göra så valde jag att sätta mig i soffan framför en tv som visar fotboll. Men visst, jag orkar inte göra annat. Vi städade ut all jul i förmiddags, så förbannat skönt! Men nu är ju huset helt tomt och jag blir deprimerad av tanken på allt jag hade behövt köpa. Så jag pallar inte gå omkring och se alla behov så jag hamnade här. Hade behövt ett träningspass ikväll, sugen på kettlebells så musklerna hade haft ont ett par dagar. Men vad gör man, jo man jobbar. Hejdå.Parmesan, salami och ett stort glas vittVilken dag. Vet inte hur jag ska beskriva den. Det har gått fort och det har gått långsamt och jag känner mig emellanåt lagom schizofren. Jag är inne i en liten vinterdepression. Vet varken fram eller tillbaka, ena sekunden vill jag vara hemma och andra sekunden vill jag bara iväg! Vi var hos mina föräldrar ikväll efter jobbet, blev bjudna på mat och jag älskar att vara där. Men sen.. Boom. Vill bara hem. Nu är jag hemma, vill bara göra något annat. Ingen ro i kroppen. Det enda jag vill göra hela tiden är att träna. Fan vad jag älskar det. Svettas som en gris och känna hur musklerna jobbar. Dansa, sparka lyfta järnkula. Whatever, jag behöver massa ny energi och det får jag genom att göra av med gammal. Sen längtar jag verkligen efter en riktigt fet god drink. Stor bellini i solsken under bar himmel, tunna kläder och pilotbrillor, älskvärt sällskap och ett leende på läpparna. Det lär väl dröja tills dess dock, depporösten i mig hörs mest just nu. Tar ett stort glas vin så länge. Vin är livet.At workVår ATG ligger nere och alla ska spela på hästar. Kul!
Född på fel breddgradHur sjukt uttråkad kan man va????


Kom ut ifrån Ikea och möttes av massa snö, blev riktigt deprimerad och negativ. Jag orkar inte med det här hemska vädret! Måste vara född på fel breddgrad. Lite sol nu så man kan sitta utomhus och dricka vin, värma själen också.. Inte bara skinnet. Alltså det måste hända något.Sadistiska saraVi återkommer ännu en gång till det här med sömn. Vi somnade på soffan och vaknade där i förmiddags. Hade frukostmöte bokat halv tio, vaknade en timme senare med en stendöd mobil på bordet framför mig. Jag har alltså
Sovit som en stock i tolv timmar, utan tendens till att vakna tidigare. Nåväl det fick bli brunch med scones lite senare än vad som egentligen var tänkt, och tydligen fortsätter vi till Ikea. Av någon anledning är jag inte alls sugen på Ikea idag, usch. Känner mig lite tvingad. Känner av lite blåmärken här och där på kroppen sen igår. Kalla mig sadist men jag gillar att ha blåmärken och att trycka på dem. Det är en skön smärta som man inte riktigt kan analysera som obehag eller belåtenhet.Tar igen förlorad tidTidigare idag, när jag satt på tåget hem efter min enskilda redovisning, skulle jag skriva ett inlägg. Fick upp en undersökning från någon studentsida och tänkte att jag fyller i den först. Men den tog ju aldrig slut, så jag somnade. Fattar inte hur mycket jag har sovit de senaste dagarna! Sööömn sömn sömn. Behöver väl det. Frös som en hund i Ryssland när jag kom hem och tackade innerligt högre makter för min goa pälsvärmare till öronen. Fick till en fikaträff och hamnade lite spontant på en thaipass. Fina blåmärken imorgon.
Wish me good luckI'm gonna need it !Drömmar omItalien till våren. Det hade varit alldeles alldeles underbart. Drömma kan man ju alltid göra.
VilkenDAG!!!!!!!

Herrejisses! Känner mig så ineffektiv så att man kan bli gråtfärdig för mindre. Jag har suttit framför datorn hela dagen, sökt information, försökt ta in information och försökt skriva information. Ge mig inspiration någon!? Detta blir man ju helknäpp på. Imorgon ska jag stå och babbla i fem minuter, det kommer att kännas som en evighet. Och sen kommer jag att bli hängd. Believe me. Mina opponenter lär såga mig vid fotknölarna och sedan hänga mig uppochner i taket. I stumparna då, repet halkar kanske av ifall man inte har några fötter. Nej vet ni vad, vilket sidospår jag hamnade i nu. Jag tror att jag har kollat Facebook, insta och twitter femhundra gånger. Målat naglarna. Tagit bort nagellacket och målat om igen. Skrivit inköpslista. Kollat Skatteverket. Ätit en glass i ren tristess. Ge mig motivation! Hur svårt ska det vara att skriva ett manus!? Idag är självdisciplinen nere på noll och jag arbetar på att vända min nedåtgående spiral uppåt. Ska bara handla först.
Idétorka

 
 
Imorgon är det dags för införsäljning. Jag har idén, långt ifrån färdig och utan upplägg dock. Hur fan ska det här gå? Känner mig inte alls sugen, färdig eller motiverad till att stå och babbla om en påhittad idé som jag på låtsas ska få någon att vilja köpa. Hur jag ska presentera har jag heller ingen aning om. Som ni förstår har jag lite att arbeta med idag..
 
 
 

Same same But differentSamma film två kvällar i rad. Vilken brist på fantasi. Fast ikväll lyxade jag till det lite med semifreddo. Den slank ner alldeles för enkelt. Hemmagjord. Med kokos och daim. Riktigt jävla god och något jag måste göra fler gånger. Tänk vad man kan rota fram i frysen!
Utvilad

 
 
Vet ni vad jag har gjort idag??????
 
 
Inte ett skit! 
 
Precis så mycket faktiskt, och tro det eller ej men det känns ganska bra. Vanligtvis hatar jag att inte ha gjort ett enda skit, men idag känner jag mig bara harmonisk. Dukade nästan precis undan frukosten, okej inte riktigt men nästan.. Ja men ni fattar. En sån dag har det varit. Har börjat titta på och förbereda min införsäljning som jag har på torsdag morgon. Det har väl gått lite sådär men jag känner att jag nog ändå kan vara på rätt spår. *Idag samlade jag energi, imorgon använder jag den. Ja, så får det bli. Om den inte tar slut ikväll då, det blev visst ett afropass med i de planerna.
 
 
 

Hamilton. Lussebulle. Och blodapelsin.Rubriken är min kväll. Känns välförtjänt efter ett nytt zumbapass!
Jag vill ha dig i mitt livHär sitter ett lik. Med konstiga ögonbryn och frukosten upp i halsen. Usch. Jag gjorde värsta missbedömningen i morse. Glodde ut för att se ifall bilen var frusen, vilket den inte alls såg ut att vara.. Men ack vad fel jag kunde ha! Kom ut med andan i halsen beredd att köra knappt lagligt mot tåget, möttes av en igenfrusen bil och blev lite olycklig. Kände mig som en trafikfara när jag körde som en galning med ett litet hål i fönstret som enda sikt. Fick, bokstavligt talat, springa in på tåget som kom i samma sekund som jag parkerade. Därav frukosten upp i halsen. Trött som ett svin är jag med, drömmer konstiga drömmar om nätterna. Konstiga som jag på något sätt tycker om ändå. Jag vill ha dig i mitt liv, sa jag till en vän. Det är väl inget konstigt med det? Så kan man väl säga?SnarkSer faktiskt fram emot morgondagen med skola, en kär återträff och Zumba i ny lokal. Den här dagen kan bara gräva ner sig. Känns som att jag gått miste om en hel dag. Den bara försvann. Gick upp, gick till jobbet, gick hem och sov. Nej, nya tag imorgon.TrötthetssyndromJag kan lika gärna säga godmorgon som godmiddag. Vaknade nyss, försökte intala mig själv att jag sover för att jag behöver. Men det vet i fan om man behöver sova till klockan ett, eller om man gör det för att man kan. Det är ju tänkvärt det. Jag ställde klockan på nio men valde att vara snäll vid mig själv och stänga av när den ringde. Kan sova en timme till liksom. Se var det slutade. Nu ska jag äta frukost. Eller blir det kanske lunch?!
KärlekNu nattar jag mig efter en underbar kväll med härliga människor och massa vin. Precis vad jag behövde! Och riktigt riktigt god mat, blir hungrig av bara tanken. Kärlek.Bara varaEfter någon timme på gymet blev det italiensk lunchdate med miss m. Pratade och åt i flera timmar, kom alldeles nyss hem! Hur mysigt som helst och vi planerade eventuella aktiviteter inför våren. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska läsa igenom gårdagens avklarade hemtenta innan den lämnas in. Sen ska jag läsa och inte göra ett skit på några timmar. Bara vara. Andas. Njuta av livet.
PussGymdags igen! Öppet hus, vi ses där!


Stresskliar

 
 
Ni vet när man ibland håller på att klia av sig en tumme!? Så håller jag på nu. Inte bara på en tumme dock. Jag kliar i nacken, i håret och på handlederna. Stresskliar. Skriver ju min hemtenta och jag skriver som om hela livet stod på spel. Vilket det ju faktiskt inte gör. Är nog helt röd i huvudet av ansträngningen. Den ska dessutom inte vara inne förrän på tisdag. MEN. Jag tänker inte göra om samma misstag som sist, och den här gången känner jag mig så jävla nöjd. Sista frågan nu. Den här texten kan jag stå för!
 
 
 
 

Dags att minglaBegravning idag. Inte roligt alls. Värst när alla ska gå fram till kistan för att ta avsked, usch.. När man ser alla. Har skrivit och skrivit och skrivit sen dess. Hälften färdigt hälften kvar. Vi tar resten ikväll efter lite vin, kan ju bli hur bra som helst. Nu är det företagsmingel med gymet. Förhandsvisning av vårt nya utbygge. Och jag är sen som vanligt.
När är det rätt tid?Gör nu mitt tredje försök till att läsa någorlunda sammanhängande innan jag slocknar. Helt fel tid att börja läsa bok, men när är det rätt då?
Use that time well

 
 
Jag tänkte hoppa på cykeln till arbetet idag, känner mig sunkig och behöver träna. Behövde inte ens blicka ut genom fönstret för att förstå att det var en bad idea idag. Det är ju storm ute! Helt galet, hade aldrig kommit fram. Önskar att jag hade hela dagen till att skriva hemtenta men nu är det ju inte så. Däremot kommer jag aldrig någonsin mer i hela mitt liv att arbeta samma dag som en hemtenta ska in. Never, I won't do it again. Det är ett misstag som jag sent kommer att glömma, förbannat jobbigt när man har sig själv att skylla är det också. 
 
 
        Den här låtens existens hade jag helt glömt bort! Något för för passet på måndag kanske.
 
 
 
 

Dress for successHar haft en mysig dag i mitt älskade Malmö tillsammans med en av de bästa. Vi avslutade den med att söka upp människor från förr på Facebook. Skrattat och pratat minnen. Har gått omkring och dansat och nynnat och tänkt positiva tankar hela kvällen. Det har varit en riktigt riktigt grym dag. Jag behövde detta. Har mest känt mig skabbig annars, håret har varit hemskt och mitt smink har varit helt misslyckat, så jag bjuder inte på någon bild idag (vilket jag för övrigt inte gjort på länge ändå!). Var nere i skolan för första gången i år, insåg att jag har saknat det. Jag älskar min utbildning! Träffade en av mina lärare och vi pratade lite om nästa termin, om schema och avhopp. Nu är det dags att växla upp, sa han. Det pirrar lite i magen när jag tänker på det. Jag har klarat mig såhär långt och det ska bli spännande att testa mig själv ännu lite mer. Förresten så har jag hemtenta just nu, och jag känner hur bra jag mår av att skriva. Men är skrivandet min passion? Eller vad är egentligen min passion? Vad det än är så tänker jag söka upp den, jag ska hitta den och jag ska leva den. Jag skrev tidigare att vi sökte upp olika personer på Facebook, och i ärlighetens namn så ska jag erkänna att jag mår bättre av att se de personer som faktiskt har lyckats än de som mest har misslyckats. Många mår bra av att se andras misslyckanden, då det får dem själva att framstå som lyckade. Men för att tala klarspråk så tycker jag att det är ganska tragiskt med såna människor, behöver man andras misslyckanden för att få egen självkänsla så är man ganska själv misslyckad. Tycker jag! Nej jag hade inte velat vara i någon framgångsrik människas skor, jag vill inte ha någon annans framgång. Jag vill ha min egen. Jag beundrar dessa personer, det visar att med lite jävlaranamma och lite mod så finns det hopp. Det går! Jag har bestämt mig för att lyckas och jag tänker göra det.


Om ensamhetVi sov på soffan inatt, orkade inte röra oss därifrån. Eller jag var på väg men tyckte att det var trevligare att ligga nära än att ligga själv. Har haft en sån känsla i några dagar, ensamhet. Inte ensam på det sätt att man står ensam i huset utan en människa närvarande. För ensam på det sättet kan man ju också vara.. Nej jag har mer känt mig ensam på riktigt. Inombords. Att alla har någon som är deras allra allra bästa vän. Någon som dem pratar med om allt, alltid. Ofta. Mycket. Jag har kommit ifrån det. Till stor del är detta mitt eget fel. Jag har närmast isolerat mig från alla eftersom att jag har so much going on. Jag har träffat folk, men inte på djupet. Jag träffar så mycket folk så jag har inte orkat eller sparat tid att träffa mina människor. Grundstenarna i mitt liv är just nu jobba, plugga, äta, sova. Idag har jag äntligen en träff med en av mina finaste vänner. Jag vet att jag har simmat lite för långt bort, men jag lovar att jag ska försöka ta fiskespöt och fiska upp er igen. Jag saknar er.
En annorlunda dagJag gjorde en fuling idag. Vid halv tolv ringde jag en av de yngre tjejerna och frågade henne på mitt allra snällaste sätt om hon ville dela mitt pass med mig. Tack snälla söta rara vill jag bara säga henne (vilket jag också gjorde), hon kom glad i hågen klockan ett och bytte av mig. Cyklade hem för allt vad benen gick i ösregn, såg ut som en dränkt råtta när jag klev innanför dörren. Hjälpte till med sista städet sen igår för att därefter ta en liten power nap. Blundade och somnade direkt. Sov visst lite längre än en kvart, jag insåg det när jag vaknade efter en och en halv timme. Känner mig konstig idag, trött och sliten och illamående. Och uppblåst som en badboll. Kallas det att vara bakis, kanske? Det var ett tag sen jag gjorde mig bekant med den känslan, inget jag direkt har saknat.

Jan. 01, 2013Godmorgon, jag kom upp idag. Är inte riktigt människa bara, mer ett tomt skal. Det vänder väl under dagen och klockan sjutton ger jag fan i allt och lägger mig på soffan. Det ni!
RSS 2.0